Radeon R9 280x Club

poruka: 1.774
|
čitano: 234.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Radeon R9 280x Club
abillion kaže...

Jeli tko ima problema sa flickering-om u 2d-u? Kad gledam filmove ili surfam po web-u mi titra slika svakih 5 min, dok  je u igrama sve 5. Kupio MSI-jevu je prije par dana, al "poskakivanje" slike ubija u pojam s obzirom da je nova graficka {#}

Pokušaj update vga bios, vidim da je kod dosta ljudi sa 2d flickeringom riješen problem upravo tako.

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?manufacturer=MSI&model=R9+280X

Hejjjjj
14 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club

gubi li se felesanjem BIOSA garancija?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 18:25 (abillion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
abillion kaže...

Fleshanjem mozes skuriti karticu pa prema tome da! No otkriti u servisu kako je skurena to je vec drugi par gaca!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
abillion kaže...

imas dual bios, slobodno flesaj

13 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club

Jedno kratko pitanje. Dvoumim se između Asusove R9 280x kartice i SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 TRI-X. Sad ne znam koju da uzmem? ili neku 3.? Kod Asusa me najviše privlači to da dobiješ 3 igrice besplatno. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
M.I.D. kaže...

Jedno kratko pitanje. Dvoumim se između Asusove R9 280x kartice i SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 TRI-X. Sad ne znam koju da uzmem? ili neku 3.? Kod Asusa me najviše privlači to da dobiješ 3 igrice besplatno. Unaprijed hvala.

Ma Asus brate tu se ne razmišlja.

Hejjjjj
13 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=14489&osCsid=baa8edfe7e8505280268d961b590ae69

Zašto je ova kartica jeftinija od nekih r9 270 ? Koštala je 2100 prije par mj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 13:36 (Odeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
M.I.D. kaže...

A di se to dobiju 3 igrice besplatno????

steam: bevis6
13 godina
Radeon R9 280x Club

pa uz asusove grafe :D svaka asusova kako vidim jača ima AMD REWARD sa 1/2/3 igrice po izboru

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FakeDeath kaže...

pa uz asusove grafe :D svaka asusova kako vidim jača ima AMD REWARD sa 1/2/3 igrice po izboru

r9 280A je moja, to je novije, pa nigdje igrice? O.o Može li par linkova na te uz koje se dobije?

14 godina
Radeon R9 280x Club

U odredenim ducanima se dobiju igre, i dobijes ih u kutiji, tj kod s kojim mozes birat igre. Ti vjerojatno nisi uzea u pravom ducanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Radeon R9 280x Club

nije istina, vec je samo na asusu naznaceno da dolazi igrica, uvijek je pisalo u nazivu kada igrica i dolazi

Bevis kaže...
FakeDeath kaže...

r9 280A je moja, to je novije, pa nigdje igrice? O.o Može li par linkova na te uz koje se dobije?

uz XFX koju si ti uzeo ne dolazi kako vidim jer bi to i pisalo

i kako misliš, to je novije? jednostavno, ako dolazi igrica to i piše u nazivu

npr http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=amd+reward

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 14:25 (FakeDeath).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
FakeDeath kaže...

nije istina, vec je samo na asusu naznaceno da dolazi igrica, uvijek je pisalo u nazivu kada igrica i dolazi

http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx

Ako pogledas listu ducana di se mogu nabavit graficke s never settle bundleom, vidit ces da ide po ducanima, a ne po proizvodacima kartica.

11 godina
Zajeb kaže...
FakeDeath kaže...

Ako pogledas listu ducana di se mogu nabavit graficke s never settle bundleom, vidit ces da ide po ducanima, a ne po proizvodacima kartica.

Yep!

13 godina
Zajeb kaže...
FakeDeath kaže...

ne kuzim...kakvu listu dučana? koji su to dučani točno?

prije bi ja rekao da to više ovisi o glavnim uvoznicima a ne maloprodajnim lancima...kada glavni uvoznici dobiju, biti ce i u maloprodaji navedeno jer je tako svake godine

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 16:38 (FakeDeath).
12 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club
Pozdrav!Uskoro kupujem novu konfu z97 chipset vjerovatno ovaj novi refresh haswell i5 4690k kad izade pa me zanima po vasem misljenu kad bi uzeo http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=14489 umjesto 280x verzije da li bi bila velika razlika u fps na full hd rezi sa max postavkama i da li se ova grafa moze clockat da bude otprilike kao 280x?

0 0 hvala 0
14 godina

Ne valja ti link.

12 godina

Mislim da se radi o Sapphire R9 280 3GB OC Dual X i trebalo bi se OC-om dobiti slične performanse kao kod R9 280X, možda nekih 5 fps manje ili više, zavisi kakav chip dobiješ.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 12:27 (kiwi_91).
14 godina
Serpentius kaže...
Pozdrav!Uskoro kupujem novu konfu z97 chipset vjerovatno ovaj novi refresh haswell i5 4690k kad izade pa me zanima po vasem misljenu kad bi uzeo http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=14489 umjesto 280x verzije da li bi bila velika razlika u fps na full hd rezi sa max postavkama i da li se ova grafa moze clockat da bude otprilike kao 280x?

Ako se radi o R9 280 i ako je clockaš na nekih 1.1 Ghz onda ti je to samo nešto malo sporije od R9 280X u praksi pak potpuno neprimjetno i zato je R9 280 za oko 1500 kn best buy bez premca pored svih ovih R9 270X ili GTX 760 grafi.

12 godina
Radeon R9 280x Club

kakva je 280x dc2 top izvedba? problemi? pitam za frenda ...nasao ju je na njusci za 1700 stara 2 mjeseca s papirima i garom

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mariolla79 kaže...

kakva je 280x dc2 top izvedba? problemi? pitam za frenda ...nasao ju je na njusci za 1700 stara 2 mjeseca s papirima i garom

imam je ja, top proizvod{#}! samo pazi ta grafa nestane u neka losa kucista! mislim na sirinu!

12 godina
Radeon R9 280x Club

ima define r4

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9 280x Club

stane

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Radeon R9 280x Club

Pozdrav,

Frend mi kupuje komp pa sam mu preporucio Sapphire R9 280 za nekih 1500 kn, ali sada vidim da ima na njusci http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-radeon-r9-280x-oglas-11768300 , pa neznam da li se isplati uzeti??

Zelim cuti vasa misljenja, ne zelim da kupi macka u vreci..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Randy Marsh kaže...

Pozdrav,

Frend mi kupuje komp pa sam mu preporucio Sapphire R9 280 za nekih 1500 kn, ali sada vidim da ima na njusci http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-radeon-r9-280x-oglas-11768300 , pa neznam da li se isplati uzeti??

Zelim cuti vasa misljenja, ne zelim da kupi macka u vreci..

Neki vele da graficke imaju dusu i da im je rudarenjem izvadena!:)Pa eto Ako je to moguce onda ne uzimaj, ja velim da su to teske gluposti! Imas garanciju ako joj ista ikad i bude!lp
12 godina
Radeon R9 280x Club

Ma ja sam samo mislio da frenda ne zeznem, ali opet ako ustedi tu 300 kn moze si uzeti bolje napajanje, tako da ima i tu nesto, a opet veli covjek da ima jos godinu i 8 mjeseci garancije.
Nisam previse pametan sto se toga tice, budem mu ponudio obje opcije, pa neka on odlucuje...

1 0 hvala 0
16 godina
Radeon R9 280x Club

Koliko ima istine u tome da je ova grafička kartica nepouzdana i problematična? Jer vidim (čitam) da dosta ljudi ima probleme s njom. Kao moćna je, ali često se kvari. Iako mi se čini da je to sve ono, "kako se naleti"... Onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako misliš na cijelu seriju R9 280X onda ima nekih problema sa nekima više s nekima manje. Moja R9 280x MSI je bila s greškom ali fala bogu račun i gara su tu pa sam reklamirao i dobio novu koja radi onako kako treba bez greške i tiho. Ako imaš račun i garu onda si dobar.

16 godina
Radeon R9 280x Club

Da, mislim na tu seriju. Konkretno gledam Gigabyte-ovu R9 280X. Onu sa 3 ventilatora. Vidim da su je na Neweggu popljuvali.

U biti, dosta ljudi kaže da su zadovoljni karticom u smislu perfomansi i hlađenja, ali većini nakon nekog vremena počnu problemi. Pojavljuju se artefakti valjda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 16:26 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zašto gledaš Gigabyte samo ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice