Radeon R9 270X Club

poruka: 917
|
čitano: 141.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Radeon R9 270X Club
chaselol kaže...

Clockate li grafe ljudi :)? Ja sam dobio nekih 15% jacu grafu a temp iste ostale, asus hladjenje je fenomenalno

jep xfx r9 270A DD 1050/60 / 1500, gpu preko 1060 ne ide a i elpida zeza preko 1500, isto me ograničava 1x6 pinsko napajanje, ali moja se grije ko nenormalna iako mi se čini da nešto ne štima sa mojim hlađenjem, jer koliko vidim po netu sa tim modelima ljudi imaju puno manje temperature (ljen sam trenutno reklamirati), uglavnom fc3/4 74-75, furmark oko 80 pri sobnoj od 22 stupnja i dobro provjetrenom caseu...

13 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Da memoriju je tesko klokati ponajvise zbog 1x6 napajanja, ja sam digao nesto iznad 1500 ali je bilo nestabilno u nekim naslovima, zaledi komp i to je to.

Ali u benchu protiv jaceg brata 270X zaostajem 1-3fpsa sto je zanemarivo. Cekam witchera 3, to ce biti zanimljivo (:

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
unky kaže...

kupio bi jednu od te dvije da li ih imate iskustva molim?

Obje odlične, uzmi koju god hoćeš, samo pazi ako odeš na Gigabyte model da imaš kućište u koje kartica stane.

ps. Gigabyte model ima bolje hlađenje, ali je i glasnija.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 18:02 (chaselol).
11 godina
neaktivan

Imam ovu Asus, odlicna je. Necujna u radu, ne grije se. Najveci oc sto mi je bio stabilan je core 1250, memory 6300.

15 godina

imam gigabyte tocnu tu istu...odlicna je, al ju jos nisam uspio istestirati na u nekim novijim igricama, radi mog x3 procesora...

ogromna je, hladenje je odlicno, buci? ne bas, vise mi buci hladnjak proca...

16 godina
Radeon R9 270X Club

Hehe malo ti je prasnjavo kuciste!fractal r4 cu kupiti pa buka ne bi trebala biti problem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radeon R9 270X Club

to je bilo prije ciscenja, nisam mogao izdrzati a da ne isprobam graficku, pa sam nakon toga cistio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Radeon R9 270X Club

Pozdrav ekipa!

Imam problem sa driverima za svoju R9 270x, pa me zanima koji su vama stabilni driveri.

Unaprijed hvala na svim odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Radeon R9 270X Club

uzeo asus r9 270x!

hvala svima!

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Radeon R9 270X Club

Jel netko radio update biosa na gigabyte r9 270x sa elpida memorijom.Jel ima nekih poboljsanja za oc posto imam dvije gigabytove a druga je sa hynix memorijom

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 12:21 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Radeon R9 270X Club

Tko ima asus r9 270x directctu  2 top??koje su vam temp u igrama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
unky kaže...

60tak stupnjeva

13 godina
alien20 kaže...
unky kaže...

60tak stupnjeva

ccccc dođe mi da plačem kad vidim da moja oc-ana 270 postigne i 75 u igrama

11 godina
neaktivan
Checola kaže...
alien20 kaže...
unky kaže...

60tak stupnjeva

ccccc dođe mi da plačem kad vidim da moja oc-ana 270 postigne i 75 u igrama

Kakvo je kuciste, dali je dobro provjetreno?

Ja imam 4x 120mm fana, po 1 gore i nazad i 2 napraijed za upuh, napajanje je dolje, a cpu cooler je okrenut da ispuhuje prema zadnjem ventu, tako da sve izlazi iz kucista.

13 godina
Radeon R9 270X Club

ma dobro je provjetreno i složeno samo se xfx grije ko lud

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Meni su zamijenili r9 270x, dali su mi stock verziju s nekim drugim coolerom, grije se na max 71C. Puno bolje od +95 prije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

imam fractal define r4 vent od proca je krenut prema van naravno evo i ja u igrama imam oko 61 ili 62c!sad cu staviti jedan od 140mm dolje kod napjanja da puse svjez zrak!u idleu je 31c

jel ima tko istu grafu i fractal r4?

14 godina
Radeon R9 270X Club

kakvi su vam clockovi, jel se itko upustao u mijenjanje voltaže?

ja inace imam los primjerak pa na non x verziji max stabilan clock mi je 1175/1500 @1.225v

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ashcro kaže...

kakvi su vam clockovi, jel se itko upustao u mijenjanje voltaže?

ja inace imam los primjerak pa na non x verziji max stabilan clock mi je 1175/1500 @1.225v

Dobar je to clock ni X verzije nemaju veci clock

http://valid.canardpc.com/hwx19k
16 godina
Radeon R9 270X Club

imam problem kad radim nesto (surfam) vec dva puta mi se  pojavi ova slika na ekranu i onda moram restartat komp!u igrama sve za sada radi ok

imam stabilizator napona i ups koji su spojeni na komp prije sam nesto slicno imao sa starom 7850(u igrama se nesto slicno pojavljivalo i moram sam gasiti pa upalit komp) ali sam ju reklamirao i dobio drugu asus radeon r9 270x direct ctu

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 11:57 (unky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja sam dobivao tu bjelu sliku jedino kad pretjeram s overklokom(jako rijetko), no nakon restarta naravno sve normalno. Ako ti se to desava pod normalno bez oc nosi i tu na servis! I pokazi im tu sliku!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
unky kaže...

imam problem kad radim nesto (surfam) vec dva puta mi se  pojavi ova slika na ekranu i onda moram restartat komp!u igrama sve za sada radi ok

imam stabilizator napona i ups koji su spojeni na komp prije sam nesto slicno imao sa starom 7850(u igrama se nesto slicno pojavljivalo i moram sam gasiti pa upalit komp) ali sam ju reklamirao i dobio drugu asus radeon r9 270x direct ctu

Ako si clockao a mislim da jesti sto komentar iznad isto kaze, spusti memoriju dole malo...

13 godina
protjeran
Samo meni se to desavalo na taktovima i voltazi na kojima kartica gori, ne nekakav normalan oc!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Evo da se i ja pridružim klubu sa svojom MSI R9 270X Gaming OC 2GB

Prezadovoljan sam grafičkom karticom 

4 0 hvala 1
16 godina
chaselol kaže...
unky kaže...

Ako si clockao a mislim da jesti sto komentar iznad isto kaze, spusti memoriju dole malo...

ma nisam ni taknuo grafu!

16 godina

kartica je stara mjesec dana imam garanciju jos 35 mjeseci!ovo ljeto nek radi pa pred zimu budem reklamirao sta drugo!

13 godina
neaktivan
unky kaže...

kartica je stara mjesec dana imam garanciju jos 35 mjeseci!ovo ljeto nek radi pa pred zimu budem reklamirao sta drugo!

Reklamiraj odma, dobio si proizvod s greskom :/ desava se jbg

11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Ja sam imao slican problem, i rjesenje problema je bio google chrome, samo kada koristim google chrome to mi se desavalo otprilike 1x na dan(nikad u igrama i benchevima) i sad vec mjesec dana koristim internet explorer i operu i radi like a charm sve

citao sam o tome, desava se ljudima jos u chromu

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/71CLxvV8VPo%5B326-350%5D

valjda se moze rijesiti nekim komandama u chromu kako pise, ali zasto? jednostavno upalim drugi browswer koji ce raditi kako treba

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 20:41 (alien20).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice