Radeon HD 5850 Nadogradnja

poruka: 40
|
čitano: 7.550
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ovo napajanje je veoma teško, po onoj staroj teoriji što je teže kvalitetnije je. No kad kupim karticu, nako tjedan, dva kupujem i napajanje samo ću da je testiram na ovom kratko.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Radeon HD 5850 Nadogradnja
sfc_PsychQ kaže...
Stjepanj kaže...
Ja probao s gtx vidi vraga ni da mrdne..mozda slabije/starije grafe mogu raditi tako!lp

Meni je gigabajtov windforce gtx560ti radio bez beda tako

na gtx780 i poprilican broj drugih novijih iz asusa na sebi imaju led diode kod konektora za napajanje ak ne svijetli zeleno(dakle ako nije ukopcana) nema boga da ce se pokrenuti...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
12 godina
neaktivan

Da se ubacim u temu..i ja imam 5850 svi koji smo posedovali ovu seriju znamo da je antologiska ja sam moju uzeo kroz neke polovne komponente dusu sam joj izvadio sljaka i danas.Nema da je prodam ide u exponat.Posto i ja planiram u prefstojecem periodu da menjam graficku i procesor zalepio sam se za 280x ili 290 polovne u garanciji moze se nadju za solidan novac.Vidim ovde dileme dal polovno ili novo..kolege promenio sam xx konfe uglavnom 99% polovno nikad problema ne znam dal sam srecan ili...ali kazem sebi od oka ako sljaka njemu i meni ce ako crkne desi se i novoj i polovnoj sve je to kako odaberete a srecu ne mozete da birate.Sad svako ima svoj odabir kako.

Posto imam fx 4100 koj me je posteno namucio i plocu 99x dilema mi je dal da menjam ceo cipset ili 8350 posto je ploca dobra tu bi ustedeo tu sam bas u dilemi jer ovu seriju 4xxx ne bi ni neprijatelju preporucio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...
sfc_PsychQ kaže...
Stjepanj kaže...
Ja probao s gtx vidi vraga ni da mrdne..mozda slabije/starije grafe mogu raditi tako!lp

Meni je gigabajtov windforce gtx560ti radio bez beda tako

na gtx780 i poprilican broj drugih novijih iz asusa na sebi imaju led diode kod konektora za napajanje ak ne svijetli zeleno(dakle ako nije ukopcana) nema boga da ce se pokrenuti...

da vjerojatno to kod noviji modela nije ko kod starijih. jedino da proba svoju karticu pa da vidi nema sta drugo.

15 godina
neaktivan

Usput koji su zadnji dobri driveri za HD 5850,pod dobri mislim da ništa ne zeza poslije instalacije,i da su donjeli poboljšanja u odnosu na 13.9 recimo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja imam skinute najnovije crinson beta drivere, ali ni sa ostalima nisam imao nikakve probleme.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

Hvala,danas nadogradio na 10-ku i  automatski povuklo apdejt drajvera na 9.14, jel to znači da su to zadnji službeni za hd5850?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam stavio beta crimson 16.2.1 neznam koji je sluzbeni, najbolje s njihove stranice skinut

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ti se osjeti razlika u odnosu na prije,koje si imao zadnje drivere prije ovih crimson 16.2.1

17 godina
Iskreno nemam pojma koje sam imao, jer to sam na novo stavljao windowse i skinuo zadnje drivere, do sad nisam vidio nikakve razlike. Neki dan demo novog dooma odigrao ali vidi se da je preslaba za to cak i na minimumu, nisam je overclockirao makar moja ide dosta dobro jer temp nisu problem kada imam ogromni hladnjak na njoj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice