Radeon 6950 2 Gb vs. GeForce 560 Ti 1 Gb

poruka: 70
|
čitano: 10.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoč: Radeon 6950 2 Gb vs. GeForce 560 Ti 1 G
CodMW3 kaže...

ima ko volje da mi objasni koji su proizvođaći grafa i od kojih je najbolje kupiti. i dal je ati radeon od amd-a ili? hvala zato jer dosad nisam baš pratio grafe i procesore

Zavisi koju grafičku kupuješ i koliko si spremna dati.. Sapphire je jedan od dobrih proizvođača.

Ja ti preporučam ovu

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9712

I da ati je od amd-a.

15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

ima ko volje da mi objasni koji su proizvođaći grafa i od kojih je najbolje kupiti. i dal je ati radeon od amd-a ili? hvala zato jer dosad nisam baš pratio grafe i procesore

Proizvođači grafičkih kartica su AMD i Nvidia. Svaki od njih ima svoje brandove a neki su i zajednički. Npr.za AMD imaš Sapphire , Vtx , Powercolor , Xfx a za Nvidiu Zotac , Palit , Point of view , Gainward. Imaš i one koji rade za jednu i drugu kompaniju kao što su Asus , Gigabyte , Msi. Ako ti nešto nije jasno samo pitaj
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
Pomoč: Radeon 6950 2 Gb vs. GeForce 560 Ti 1 Gb

dobra tema ati vs nvidia. ovak ja sam imao dosta grafa. voodoo,rivu tnt,radeon 9000, 9200,9600,1650,x800,1950pro,pa geforce 7950, geforce 8800gts, sad gtx560ti. nema tu puno rasprave treba probat sve i vidjet sto ti pase. kupi ati 6950 ak ti ne valja prodaj ispusis 

parsto kn i dobro uzmes nvidiu ili obrnuto. ja sam za nvidiu cisto iz navike a 2 3 fpsa mi nist ne znaci. bolje 2 fpsa manje nego rostilj u kucistu. do sad sam furao samo amd od durona, semprona,opterona,athlona, pa evo sad i5 i tko je bolji amd vs intel? ajmo nova tema {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
17 godina

Prva. Bolje hlađenje je bolje hlađenje.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan

druga bolje hladenje je bolje bla sta vrijedi kad se grije ko luda ta ati http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-OC.html

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Šta pričaš glusposti !! Grije se onoliko koliko je može hladiti hladnjak !! Ako je odličan hladnjak, hladna je i grafa ako je slabiji hladnjak grije se i grafa.

14 godina
neaktivan

grije se ona svakako i pogledaj razlike temperatura. a ja sam samo htio covjeku pokazat da i nvidia ima grafa sa dobrim coolerom kao npr ona msi twin.

a glupo je rec uzmi onu ona ima bolje hladjenje a mozda je slabija grafa nebitno ne mozes po cooleru rec da je bolja.

a postoji i ovo

te dvije grafe su slicnih performansi sad odaberi sta vise volis ati ili nvidiju

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:02 (njofra86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
njofra86 kaže...

grije se ona svakako i pogledaj razlike temperatura. a ja sam samo htio covjeku pokazat da i nvidia ima grafa sa dobrim coolerom kao npr ona msi twin.

a glupo je rec uzmi onu ona ima bolje hladjenje a mozda je slabija grafa nebitno ne mozes po cooleru rec da je bolja.

a postoji i ovo

te dvije grafe su slicnih performansi sad odaberi sta vise volis ati ili nvidiju

E to si dobro rekao, inače nek uzme najtišu jel je to najbitnije. Nek se javi netko kome je krepala grafa od pregrijavanja !!! Radila ona na 68C, ili 80C, poptuno ti je svejedno u njenom životnom vijeku od 3-4 godine ! Ljudi naravno traže što hladnije da je bolje, ali niti 1% kupaca uopće nerazmišlja šta to znači. Moja osobna preporuka je uzet onu koja je najtiša, jel kao što rekoh, neće nikom krepat grafa od pregrijavanja ako je hladnjak ispravan.

14 godina
neaktivan
Radeon 6950 2 Gb vs. GeForce 560 Ti 1 Gb

kolko wati ždere ova grafa? I dal je bolja od Xfx radeon hd 6950 1 gb dual vent? 

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice