Problem s HD 4870 X2

poruka: 66
|
čitano: 8.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s HD 4870 X2

za 150kn je prodaje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s HD 4870 X2
pozdrav nadam se da nisam kasno naletio na ovu temu dakle ja sam ovu graficku kupio prije 3 god nekih ati 4870 x2 i nakon par dana mi se pojavljivao ista stvar kao i tebi i mucio sam se kao ti s svime sve probavao i na kraju odustao odnio na garanciju grafu u linksa i rekli su mi da je neispravno i nazvali me nakon toga i pitali dali moze 5870 ja rekao normalno da da i do sad lijepo sljaka 5870 ,...... pozzz
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem s HD 4870 X2
houska kaže...
pozdrav nadam se da nisam kasno naletio na ovu temu dakle ja sam ovu graficku kupio prije 3 god nekih ati 4870 x2 i nakon par dana mi se pojavljivao ista stvar kao i tebi i mucio sam se kao ti s svime sve probavao i na kraju odustao odnio na garanciju grafu u linksa i rekli su mi da je neispravno i nazvali me nakon toga i pitali dali moze 5870 ja rekao normalno da da i do sad lijepo sljaka 5870 ,...... pozzz

a de mi reci el je tebe isto 3d zezao ili su artefakti ja mislim uzet taku koja je poluispravna grafa pa pitam

12 godina
neaktivan
Problem s HD 4870 X2

Ništa od grafe nažalost nisam je kupio :(

0 0 hvala 0
14 godina
Raz3rGam3r kaže...

I bolje,pa da je bila i za 50 kuna.Nije vrijedna zivaca.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
12 godina
neaktivan
Zizo kaže...
Raz3rGam3r kaže...

I bolje,pa da je bila i za 50 kuna.Nije vrijedna zivaca.

Ma imo bi ja živaca se time zezat ali iskreno neda mi se to radit na sreću imam jako dobru grafu pa se ne trebam zamarat sa time :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice