Posto su ljetni praznicic i poceo se igrat wow po 8sati dnevno dogodio se problem.Kad udjem u igru ventilator od grafičke počne jako raditi i to me iritira nakon dužeg vremena.Stavio sve postavke na Ultrahight i na low i uvijek isti problem s ventilator.Pomagajte!
Problem s grafičkom(ati 3870) u WoWu
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.934
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desni klik na Desktop, - Catalyst Control Center - ATi Overdrive - Enable Manual Fan Control - I postavi na koliko ti odgovoara.
ajme sto sma se nasmijao na ovo
Ja neznam jel covjek pito za nas savjet kako ce zivjet ili je pito kako sredit vent?
Mada se slazem s tobom da je 8 h malo previse -.-"
ma kakvih osam sati....malo karikiras :P
treba jest,okupat se,disat...sigurno ne igra tako puno...
ugl. rjesenje ti je dano gore
Posto su ljetni praznicic i poceo se igrat wow po 8sati dnevno dogodio se problem.Kad udjem u igru ventilator od grafičke počne jako raditi i to me iritira nakon dužeg vremena.Stavio sve postavke na Ultrahight i na low i uvijek isti problem s ventilator.Pomagajte!
To ti je tako kod te grafe,ja imam power colorovu i ona kad počne zujat pomislim da komp počinje letit.Bučna je kad je vent na max,još moja nema onu masku nego samo cooler,i još kutija otvorena,nebrini se takva ti je ta grafa.
Hvala,vidjet cu jer sam sad na laptopu,stari na komp instalirava Mac :D
Ma ne igram tako puno,2sata pauza 15min,2 sata pauza 15min,i onda igram dok mi se ne pocne spavat :D
Sigurno igra tako puno, moj susjed je imao 95 sati zadnjih 7 dana wowa (13 i po sati dnevno u prosjeku). I znam da je to konstantna igra jer čovjek ne ide van, samo spava, jede, sere i igra wow. Gori je od najgorih parazita.
Istina,da bi postigao nesto u igri moras konstantno visjet online i to....al jos mjesec dana pa zauvijek zbogom wow
Istina,da bi postigao nesto u igri moras konstantno visjet online i to....al jos mjesec dana pa zauvijek zbogom wow
" ....to dok ne izađe cataclysam, onda nastavljam igrat"
to je ono što si zapravio htio reći, šta ne?
kad izađe kataklizma,skurit cu cd i obrisat sve sa diska jer budu sve sjebali........a i nemam vise volje...cod2 je jos uvijek bolji