Problem s grafičkom(ati 3870) u WoWu

poruka: 13
|
čitano: 2.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Posto su ljetni praznicic i poceo se igrat wow po 8sati dnevno dogodio se problem.Kad udjem u igru ventilator od grafičke počne jako raditi i to me iritira nakon dužeg vremena.Stavio sve postavke na Ultrahight i na low i uvijek isti problem s ventilator.Pomagajte!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Problem s grafičkom(ati 3870) u WoWu
8 sati dnevno? Hmmmm.. Mislim da znam rijesenje. Prisloni uho do graficke i ako cujes:Nađi si život, nađi si život.. Onda je s tvojom grafickom sve u redu.
15 godina
odjavljen

Desni klik na Desktop, - Catalyst Control Center - ATi Overdrive - Enable Manual Fan Control - I postavi na koliko ti odgovoara.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marko_Aurelije kaže...
8 sati dnevno? Hmmmm.. Mislim da znam rijesenje. Prisloni uho do graficke i ako cujes:Nađi si život, nađi si život.. Onda je s tvojom grafickom sve u redu.

ajme sto sma se nasmijao na ovo Smijeh

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...

Ja neznam jel covjek pito za nas savjet kako ce zivjet ili je pito kako sredit vent?

Mada se slazem s tobom da je 8 h malo previse -.-"

16 godina
neaktivan

ma kakvih osam sati....malo karikiras :P

treba jest,okupat se,disat...sigurno ne igra tako puno...

ugl. rjesenje ti je dano gore

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DPS1900 kaže...

Posto su ljetni praznicic i poceo se igrat wow po 8sati dnevno dogodio se problem.Kad udjem u igru ventilator od grafičke počne jako raditi i to me iritira nakon dužeg vremena.Stavio sve postavke na Ultrahight i na low i uvijek isti problem s ventilator.Pomagajte!

To ti je tako kod te grafe,ja imam power colorovu i ona kad počne zujat pomislim da komp počinje letit.Bučna je kad je vent na max,još moja nema onu masku nego samo cooler,i još kutija otvorena,nebrini se takva ti je ta grafa.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
16 godina
neaktivan

Hvala,vidjet cu jer sam sad na laptopu,stari na komp instalirava Mac :D

16 godina
neaktivan

Ma ne igram tako puno,2sata pauza 15min,2 sata pauza 15min,i onda igram dok mi se ne pocne spavat :D

15 godina
protjeran

Sigurno igra tako puno, moj susjed je imao 95 sati zadnjih 7 dana wowa (13 i po sati dnevno u prosjeku). I znam da je to konstantna igra jer čovjek ne ide van, samo spava, jede, sere i igra wow. Gori je od najgorih parazita.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 13:56 (lukavg).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istina,da bi postigao nesto u igri moras konstantno visjet online i to....al jos mjesec dana pa zauvijek zbogom wow

16 godina
neaktivan
DPS1900 kaže...

Istina,da bi postigao nesto u igri moras konstantno visjet online i to....al jos mjesec dana pa zauvijek zbogom wow

" ....to dok ne izađe cataclysam, onda nastavljam igrat"

to je ono što si zapravio htio reći, šta ne? Cool

wow is my life
16 godina
neaktivan

kad izađe kataklizma,skurit cu cd i obrisat sve sa diska jer budu sve sjebali........a i nemam vise volje...cod2 je jos uvijek bolji

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice