Problem u grafičkoj kartici

poruka: 5
|
čitano: 1.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran

Dok sam na internetu, gledam film ili nešta slično sve radi normalno, ali kad igram igrice nakon par minuta pojavi se BSOD, pretpostavljam da je grafička?

Ako je problem u grafičkoj kartici razmišljam da kupim novu, može par preporuka?
Pa ako može pomoć,hvala! 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem u grafičkoj kartici

Premalo informacija...moze bit milijun stvari...nece ti nitko odgovoriti na tako postavljeno pitanje jer je preopsirno...izmedu ostalog bsod kodovi ti govore u cemu je problem...imas na forumu sve o bsod-u pa ces tamo sigurno naci odgovor...lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 13:04 (Juka.sb).
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

ako moze netko da mi pomogne u vezi grafičke kartice.

koristim grafičku intel(r) core(tm) i7-4500u cpu @ 1.80ghz 2.40ghz i dok gledam nesto na youtube ili nekakav film, zna mi tako reć zatrokirat na 2-3 sekunde i onda sve normalno nastavi....

to mi se dogadja mozda 1-2 puta dnevno pa ako netko zna sto je da mi malo pomogne.. :)

0 0 hvala 0
15 godina

Idi u Internet options pa označi kvačicom polje označeno u slici. Klik na OK i testiraj rezultat. Ako se opet pojavi problem uđi u BIOS/UEFI i dodijeli više memorije za GPU (npr. 512 MB do 1GB). Sačuvaj postavke i restartaj računar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem u grafičkoj kartici

nema nikakve promjene kad ovo napravim.... sve je isto mozda cak malo gore... isproba sam par dana al je otprilike isto :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice