Preporucite mi graficku karticu..

poruka: 35
|
čitano: 4.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi graficku karticu..

Moja preporuka stavi na high sve ako imas fpsa 125 budi prezadovoljan vise ti netreba :D,,uzivaj u grafici i u igri pusti ti sta neko ima 500 fps-a.

Da ti likovi slucajno nemaju radeon x2?

I ja sam isto igrac cod-a :D

Paty
17 godina
neaktivan

A da probaš reinstal drajvera(ATI poznat po tome da trebaš potrefiti drajvere sa kojima sve radi kako treba) i naravno počistiti sve sa Drajver cleanerom i onda nanovo instal.

Probaj ništa te nekošta skini 2-3 verzije i pokušaj.Ja sa svojom grafom(250 GTS) imam lockano na 125 FPS-a i sve radi kako treba, navodno što ima više bolje radi ali ja baš i nisam primjetio neke pomake

na bolje.

Phenom II X2 550BE itd... moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vice kaže...

Moja preporuka stavi na high sve ako imas fpsa 125 budi prezadovoljan vise ti netreba :D,,uzivaj u grafici i u igri pusti ti sta neko ima 500 fps-a.

Da ti likovi slucajno nemaju radeon x2?

I ja sam isto igrac cod-a :D

Pa na high pada do 50 (naravno dx9), a nisam uzimao ovu grafu da bi igro na 60 fps-a COD2 koji ne da je prastar nego..

ATi u crossfire ima manje fps-a na cod2 neg jedna:D mw je druga prica.. lik ima 4870, 2 do 4gb i quad na 2,6 pa mi precudno sto moze 333 najmanje, a ja se mucim. 4890 je kolko znam klokana verzija prethodnika sa jednu 10% boljim performansama.

Probao sam sve zive drivere, i stare i nove, od 9.2 do 9.12 i svaki put reinstal, reboot, driver cleaner.. i svaki put je skoro isto.. 9.12 hotfix daje par fps-a vise al to je nista.

Da probam flashat karticu? Thx

*You can lead a fool to wisdom but you can't make him think *
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 14:52 (puls4R).
16 godina
neaktivan

Stvarno nemam ideje,,jesi li razmislja da nije greska u grafi?Jel i to je moguce.

Aj probaj taj procesor na default stavit.Nemoj ga clockat.Nevinašce

Uvjek bude nesto cemu se najmanje nadas.Ili ako nemas nesto vaznih podataka na disku instaliraj wine ponovo Viče

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 13:38 (vice).
15 godina
neaktivan

Evo nasao sam (90%) uzrok problema.. I gledam bas performanse kad se koristi ta memorija - Ocajne! Sa p55 cipom naravno.

Problem je u memoriji - TWX3 2x2GB DDR3 Dominator 1600MHz od corsaira - Naime memorija je namijenjena za Phenom II serije, i bas citam po njihovim forumima da imaju ljudi dosta problema sa p55 platformom i tom memorijom, nekima se pojavljuje BSOD i nikako da to rijese.. meni je memtest pokazao errore, kao i ocekivano.

U ponedjeljak uzimam kingmax 1333mhz jer nemaju nista drugo ddr3 od 1600mhz.. Dakle trebalo bi korisnicima foruma napravit temu za upozorenje.. Idem stavit, nadam se da adminu nece smetati.

*You can lead a fool to wisdom but you can't make him think *

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice