Moja preporuka stavi na high sve ako imas fpsa 125 budi prezadovoljan vise ti netreba :D,,uzivaj u grafici i u igri pusti ti sta neko ima 500 fps-a.
Da ti likovi slucajno nemaju radeon x2?
I ja sam isto igrac cod-a :D
Moja preporuka stavi na high sve ako imas fpsa 125 budi prezadovoljan vise ti netreba :D,,uzivaj u grafici i u igri pusti ti sta neko ima 500 fps-a.
A da probaš reinstal drajvera(ATI poznat po tome da trebaš potrefiti drajvere sa kojima sve radi kako treba) i naravno počistiti sve sa Drajver cleanerom i onda nanovo instal.
Probaj ništa te nekošta skini 2-3 verzije i pokušaj.Ja sa svojom grafom(250 GTS) imam lockano na 125 FPS-a i sve radi kako treba, navodno što ima više bolje radi ali ja baš i nisam primjetio neke pomake
na bolje.
Pa na high pada do 50 (naravno dx9), a nisam uzimao ovu grafu da bi igro na 60 fps-a COD2 koji ne da je prastar nego..
ATi u crossfire ima manje fps-a na cod2 neg jedna:D mw je druga prica.. lik ima 4870, 2 do 4gb i quad na 2,6 pa mi precudno sto moze 333 najmanje, a ja se mucim. 4890 je kolko znam klokana verzija prethodnika sa jednu 10% boljim performansama.
Probao sam sve zive drivere, i stare i nove, od 9.2 do 9.12 i svaki put reinstal, reboot, driver cleaner.. i svaki put je skoro isto.. 9.12 hotfix daje par fps-a vise al to je nista.
Da probam flashat karticu? Thx
Stvarno nemam ideje,,jesi li razmislja da nije greska u grafi?Jel i to je moguce.
Aj probaj taj procesor na default stavit.Nemoj ga clockat.
Uvjek bude nesto cemu se najmanje nadas.Ili ako nemas nesto vaznih podataka na disku instaliraj wine ponovo
Evo nasao sam (90%) uzrok problema.. I gledam bas performanse kad se koristi ta memorija - Ocajne! Sa p55 cipom naravno.
Problem je u memoriji - TWX3 2x2GB DDR3 Dominator 1600MHz od corsaira - Naime memorija je namijenjena za Phenom II serije, i bas citam po njihovim forumima da imaju ljudi dosta problema sa p55 platformom i tom memorijom, nekima se pojavljuje BSOD i nikako da to rijese.. meni je memtest pokazao errore, kao i ocekivano.
U ponedjeljak uzimam kingmax 1333mhz jer nemaju nista drugo ddr3 od 1600mhz.. Dakle trebalo bi korisnicima foruma napravit temu za upozorenje.. Idem stavit, nadam se da adminu nece smetati.