Pomoć grafička na tv

poruka: 23
|
čitano: 4.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

dobio sam novu grafičku i nema tv out, mogu li ikako spojiti tv sa kompopm sada? ima samo dvi i onaj hd iza, ja sam spajao prije sa tv-outom iz grafičke na onaj bijeli žuti i crveni utor u telki? hvala na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć grafička na tv

Ako ti TV ima HDMI port onda možeš.

15 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

nemora imati ni hdmi.. moze ga spojiti  i na pc port..znaci 15 pinski tzv vga ulaz na tv-u uz to da na grafu steknes onaj dvi>vga converter

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 18:49 (dokly1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Imam grafičku karticu Nvidia GeForce 7600 GT 256 MB AGP GDDR3. Zanima me je li istu mogu spojiti s TV-om, ako mogu, kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

preko s-vhs-a ako ima,a trebala bi imati.

17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Nema. Nego imam neki priključak sa 7 pinova i iz toga idu 3 kabela, jedan je zeleni, drugi je crveni, a treći je plavi. Oni bi trebali ići valjda na mjesta na TV-u označena žutom i bijelom bojom, t. j. za audio i video. Stoga se ne mogu snaći. Ne znam kako da spojim zeleni i plavi kabel s bijelim i žutim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

pa čekaj, jučer je pitanje bilo sasvim drugo,što je sad ovo?

On je govorio o 7600GT???

(sorry ja sam malo, pobrkao ko je postavio pitanje :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 22:49 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Da, ali ta na slici nije kao kod mene. Znači, radi se o Nvidia GeForce 7600 GT, AGP. Jedan priključak je za digitalni ekran, drugi je za analogni ekran, a ovaj treći je 7-pinski proključak s kablovima koje sam spominjao. E ovaj okrugli priključak je isti kao i kod mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 21:14 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Meni sad nije niš jasno,aj pukni sliku svoje kartice...pa taj okrugli priključak ti je S-VHS

Jel ovaki kabel(to je moj),ja sa njime gledam preko TV-a video(spoji chinch na plavi jer je to za PAL)

(crnu izolirku sam ja stavio da znam da na to spajam chinch kabel )

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 23:12 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Okrugli priključak ima rupice za 7 pinova. Kabel (crvena, zelena, plava) želim spojiti s kabelom (žuta, bijela, crvena). Ne znam koji s kojim ide osim crvene. Evo slika grafičke:

http://img207.imageshack.us/i/51o0mytc3lss500.jpg/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U plavi prikljucak stavi kabel sa muskim chinchom a drugi kraj kabela ide ti u zuti prikljucak na tvu ili na zuti prikljucak na adapteru za scart. Upravo tako radi kod mene. Znaci plavi ti je s-video.

17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Kod mene je adapter na scart. iz njega idu kablovi žute, bijele i crvene boje s muškim činčom. Znači, trebam povezati ovaj kabel od grafičke (crveni. plavi, zeleni, s ovim kabelom iz adaptera za scart (bijeli, žuti, crveni).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

da ali za sliku ti treba samo "jedan kabel".Znači plavu od kartice spojiš u žutu od scarta.

(crvena i bijela su za zvuk,to ti ne treba.Zvuk dobivaš sa zvučnika od kompa)

evo ti slika, ponovo.

(tako ja spajam već 6 godina)

(Ustvari to je S-Video a ne S-VHS ali tako se spaja,ja sam malo pobrkao termine)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:53 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Kod mene na zelenom kabelu ima naljepnica i piše NVIDIA. Hoću li kad spojim kabel dobiti sliku ili treba nešto raditi prije toga. Je li postoji neki tutorijal za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Kod mene je Windows 7 i ne mogu naći kako u njemu podesiti da sliku imama i na TV-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoć grafička na tv

Taj ti je adapter da možeš spojiti pc s televizojom putem digitalnog priključka (nešto kao HDMI samo bez zvuka).. Crvena, Plava ,Zelena su ti isključivo za video spojiti tj. COMPONENTNI priključak. Ako ti televizija nema takve iso ulaze onda ništa od toga. Kakvu televiziju imaš. Plazma/LCD ili CRT

Damn i'm Good
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 12:31 (thomilla05).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mandak kaže...

Kod mene je Windows 7 i ne mogu naći kako u njemu podesiti da sliku imama i na TV-u.

ĐIZS! Kolko komplikacije oko nečega toliko banalnog,ja isto imam WIN 7 i sve šljaka...

1.Jel si spojio kako sam ti rekao?

2.U programu od kartice mora biti opcija uključivanja TV-a(ja koristim Catalyst Control Center pa ne znam na NvidiJi tj.zaboravio sam kako to izgleda jer već neko vrijeme ne koristim Nvidiu)

extended desktop on TV ili Extend my desktop to this display...tako nešto ti treba pisat.. ili force TV detection stisni...

17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

TV je CRT. Kad spojim TV i TV karticu onda imama sliku s TV-a na desktopu računala i mogu programe s TV-a snimati na hard disk ili direktno na DVD.

Na TV-u imama S-vidio, audio i video priključke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 13:11 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

onda nisi dobro spojio.Ako si spojio preko scarta pogledaj jel ima ono za prebacit "IN/OUT",mora ti biti na IN(Na slici INPUT)

ajde ako imaš fotić,snimi sve kako si spojio,please....

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 13:25 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Nemam foto. Spojio sam sve kako je savjetovano. Znači, činč od 7 pinova spojio s grafičkom karticom, plavi kabel sa žutim kabelom, a žuti kabel na žuti činč na adapteru za scart. Zaboravio sam napomenuti da sam na adapteru za scart namjestio Input.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 14:23 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv
Ne znam kako podesiti u Wondows 7 da prepozna i drugi ekran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv

Žao mi je kolega ali stvarno ne znam više što bi ti rekao,da si u Osijeku najradije bi ti došao kući to namjestiti...Nađi nekog "susjeda" ko se konta pa riješite to...

evo imaš tu video,odi u Nview a ne u Control Panel i klikni na Extend my windows desktop onto this monitor

http://www.svideo.com/displayvideo.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 22:24 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć grafička na tv
Gdje je Nview? Tamo je uputstvo za XP, a ne za Windows 7. Treba mi putanja da dođem do mjesta gdje to mogu podesiti. Kod mene je Windows 7 na hrvatskom jeziku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice