Pojam vezan uz grafičku karticu

poruka: 9
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me što znači bulk. I zašto su grafičke kartice 100-tinjak kuna jeftinije ako imaju bulk. npr.

Sapphire Radeon HD3870 ULTIMATE 512MB DDR4, PCIE, TVout, DVI  1270 kn

Sapphire Radeon HD3870 ULTIMATE 512MB DDR4, PCIE, TVout, DVI, bulk  1130 kn

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pojam vezan uz grafičku karticu

ak se ne varam, ne dobiješ niš s njom. čak ni kutiju

17 godina

Razlika je u tome što ako je bulk u pitanju ne dobiješ grafičku u lijepoj kutijici nego je dobiješ upakovanu samo u onu vrećicu. Retail verzije su sa kutijom...

C2D E6600@3,6/Gigabyte P965-DQ6, OCZ Platinum@1000 2x2 gb, 8800 GTS g80

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala svima.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ako je stvar samo u vrečici pa onda rađe uzet ovu jeftiniju.malo glupa ponuda.
viva la vida
17 godina
neaktivan
Da, ali uz kutiju dobijes i cd sa driverima, prirucnik, adaptere, igru, i jos ponesto..
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Dark Prince kaže...
Da, ali uz kutiju dobijes i cd sa driverima, prirucnik, adaptere, igru, i jos ponesto..
 Driveri, priručnik i igra se skinu s interneta, meni je važno dobiti adaptere i one kablove (tipa S-video --> kompozitni).
Kublach
17 godina
ne dobivaš u svakom igru a ovo ostalo se skine. U vezi adaptera pa oni nisu toliko skupi mogu se kupiit zasebno.
viva la vida
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ak se ne varam, ne dobiješ niš s njom. čak ni kutiju

zoka kaže...

Razlika je u tome što ako je bulk u pitanju ne dobiješ grafičku u lijepoj kutijici nego je dobiješ upakovanu samo u onu vrećicu. Retail verzije su sa kutijom...

Nemojte plasit ljude - dobit ce kutiju  Smijeh 

Kod grafickih kartica bulk i retail pakiranja su vam skoro ista, jedina je razlika to kaj u bulk pakiranju ne dolaze igre i ostali "pokloni". XFX  u svoja pakiranja zna stavit hrpu nepotrebnih stvari (a i vecina ostalih proizvodjaca) a to samo dodatno  nabija cijenu - naravno toga  nema u bulk pakiranjima.   Ovo kaj ste vi naveli da dolaze u vrecici je djelomicno tocno, ali ne kod grafickih kartica, vecinom zvucne kartice, przilice i sl. Radim u ducanu informaticke opreme pa znam - bar je tak kod nas, neznam kak je kod drugih. Smijeh
Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1100MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice