Point of view gtx 460 1gb

poruka: 46
|
čitano: 9.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Point of view gtx 460 1gb
zlo33 kaže...
dery kaže...
zlo33 kaže...

evo nije point of view al je gainward gtx460 1gb GS

sto se temp tice 30 stupnjeva u mirovanju pod ful opterecenjem vent na 40% je 70 stupnjeva dok vnet na 70 % temp je 55 stupnjeva

znaci moze ta temp jos dole ali kad ventilator stavim na max 100% (3750 RPM) ko da mi vlak prolazi pored kuce tako da 70% je sasvim dovoljno

Nemaš potrebe dizat vent na toliko jer će ti brzo prosvirat,ostavi ga na auto jer temp do 70C je ništa naspram ostalim jakim grafama.

znam znam samo govorim jer se spominje da je nemoguce da temp bude ispod 65-70 stupnjeva

pa meni dođe do 53 stupnja, al ja nisam ništa dirao što se tiče venta, postavljao brzine ni ništa, sve je isto kako sam je otpakirao i ubacio u komp

15 godina
neaktivan

uglavnom ja sam vise nego zadovoljan kazem tu i tamo cu je iskoristit i za igre ali prvenstveno je namijenjena za posao i nije mi zao tih 1650kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zlo33 kaže...
dery kaže...
zlo33 kaže...

sto se temp tice 30 stupnjeva u mirovanju pod ful opterecenjem vent na 40% je 70 stupnjeva dok vnet na 70 % temp je 55 stupnjeva

znaci moze ta temp jos dole ali kad ventilator stavim na max 100% (3750 RPM) ko da mi vlak prolazi pored kuce tako da 70% je sasvim dovoljno

Nemaš potrebe dizat vent na toliko jer će ti brzo prosvirat,ostavi ga na auto jer temp do 70C je ništa naspram ostalim jakim grafama.

znam znam samo govorim jer se spominje da je nemoguce da temp bude ispod 65-70 stupnjeva

ja sam rekao da je nemoguce da temperature idu tako nisko dok je ventilator na auto ali na 70 do 100% naravno da je moguce

elvirb
14 godina
neaktivan
talijan001 kaže...
zlo33 kaže...
dery kaže...
zlo33 kaže...

ja sam rekao da je nemoguce da temperature idu tako nisko dok je ventilator na auto ali na 70 do 100% naravno da je moguce

nisam dirao ništa što se tiče grafičke, jedino što sam mjenjao vent na procu, a grafičku nisam dirao. Bešumna je, i radi mi kako sam ti već 100 puta rekao, na 53 stupnja full load

15 godina

Talijan ocito ne kuzi da se nikad ali bas nikad nepoizvedu dvije potpuno jednake komponente makar se isto zvale!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina

MSI GTX 460 768MB cyclone taktovi 820/16xx/1000 - bez opterečenja oko 33*C, opterečenje do 58*C - ventilator na auto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moja naclockana na taktove od gtx460 gainward GLH dođe max do 70C sa gpu-z u igri bc2.Temperature će varirat obzirom na sobnu temperaturu.Ovde možete vidit jedan benchmark.Najzadnji moj post u ovoj temi klik

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 13:21 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ekipa, je li moguće da sa PoV GTX460 FPS u CoD2 jedva dođe do 250 fps-a i to na minimalnim detaljima? Igrao sam cod prije 2.5 god. i sjećam se da je ekipa imala 250 fps-a bez problema, s daleko slabijim karticama.

I sad, rekreacijski, instaliram da vidim kako to sada ide (prepuno chitera) i nešto ovako neočekivano se dogodi.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

GTX460 nije dizajnirana za lockanje 100000 FPS u COD 2 već za igranje novijih igara na very high detaljima. Moguće je da ćeš sa GTX460 imati niži FPS od COD 2 nego s nekom starijom karticom.

No da se uvjeriš kako nema eventualnih problema, testiraj grafu u Crysisu ili nekoj drugoj zahtjevnijoj igri pa vidi kako ide.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

GTX460 nije dizajnirana za lockanje 100000 FPS u COD 2 već za igranje novijih igara na very high detaljima. Moguće je da ćeš sa GTX460 imati niži FPS od COD 2 nego s nekom starijom karticom.

No da se uvjeriš kako nema eventualnih problema, testiraj grafu u Crysisu ili nekoj drugoj zahtjevnijoj igri pa vidi kako ide.

Nije problem, ne igram niti jedan CoD. Grafa je nova, zato nisam siguran.

U drugim igrama je testirana, nije bilo problema.

...
17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
ATiGamer kaže...

Nije problem, ne igram niti jedan CoD. Grafa je nova, zato nisam siguran.

U drugim igrama je testirana, nije bilo problema.

znaaači daaaaa....

Je problem u igri! (onaj zvuk neki kao bingo :D)

Možda su ti tvoji prijatelji štaveć koristili drugačije config fileove.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
kingmedo kaže...

Ekipa, je li moguće da sa PoV GTX460 FPS u CoD2 jedva dođe do 250 fps-a i to na minimalnim detaljima? Igrao sam cod prije 2.5 god. i sjećam se da je ekipa imala 250 fps-a bez problema, s daleko slabijim karticama.

I sad, rekreacijski, instaliram da vidim kako to sada ide (prepuno chitera) i nešto ovako neočekivano se dogodi.

vjerujem da jedva navuce 250 frameova i to na low postavkama zbog losih drivera.

aktualni 260.99 je jako los driver,pogotovo za 460gtx.

460 gtx ima dosta problema sa low gpu loadom u igrama, a to onda povlaci i slabe performanse.

novi driver od Nvidie bi trebao doci prvog tjedna 2011 godine,znaci sljedeci tjedan on bi trebao ispraviti te greske.

skini evga precision

http://majorgeeks.com/EVGA_Precision_d6209.html

i namjesti da ti pokazuje frameove i obavezno zauzece gpu-a

gpu ti se MORA vrtjeti oko 98-99% zauzeca.

ljudi po forumima imaju od 30-40-50% zauzeca gpu-a u dosta igara sto je smijesno.

ako mi ne vjerujete samo u google ukucajte 460gtx low gpu usage,460gtx stuttering...

uglavnom sljedeci tjedan bi trebao izaci novi driver od nvidie pa bi ti trebalo biti bolje.

-=PiS=- CROZOKI
15 godina
kingmedo kaže...

nemoguće, meni na CoD 4 lock 333 FPS-a (250 zbog promoda -.-) sa Cyclonkom 768 MB, al' Phenom 955 je unutra...mozda je do drivera skini s nvidiine stranice najnovije drivere, uostalom moze biti i do windowsa...

btw. ja imam 260.99 i nisam primjetio nikakvih problema ^^

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 2:42 (definho).
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

vjerujem da jedva navuce 250 frameova i to na low postavkama zbog losih drivera.

aktualni 260.99 je jako los driver,pogotovo za 460gtx.

460 gtx ima dosta problema sa low gpu loadom u igrama, a to onda povlaci i slabe performanse.

novi driver od Nvidie bi trebao doci prvog tjedna 2011 godine,znaci sljedeci tjedan on bi trebao ispraviti te greske.

skini evga precision

http://majorgeeks.com/EVGA_Precision_d6209.html

i namjesti da ti pokazuje frameove i obavezno zauzece gpu-a

gpu ti se MORA vrtjeti oko 98-99% zauzeca.

ljudi po forumima imaju od 30-40-50% zauzeca gpu-a u dosta igara sto je smijesno.

ako mi ne vjerujete samo u google ukucajte 460gtx low gpu usage,460gtx stuttering...

uglavnom sljedeci tjedan bi trebao izaci novi driver od nvidie pa bi ti trebalo biti bolje.

Ne mora, sve to ovisi o teksturama koje grafa mora obraditi. Evo naprimjer u Metro 2033 koja je jedna od najzahtjevnijih igara, GPU je uvijek na 90-100% zauzeća. Kod nekih starijih igrara npr. Mass Effect koji sam baš jučer igrao, GPU zauzeće je bilo manje, kao i u SS2. Dakle sve ovisi o zahtjevnosti i broju tekstura koliki će biti GPU load.

14 godina
neaktivan

Ja san je ima i grafa je loša. Ima ozbiljnih problema pri bilo kakvom overloadu, temperature joj nisu išle preko 50 al su igre znale zablokirati, štekati itd, što mi sa 5850 nije bio slučaj u istim uvjetima. Formatira san bia komp, stavia najnovije drivere, da se razumimo grafa radi 95% vrimena ok, al je ostavljala dojam šrot grafe koja puca visoko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 1:04 (way52).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
way52 kaže...

Ja san je ima i grafa je loša. Ima ozbiljnih problema pri bilo kakvom overloadu, temperature joj nisu išle preko 50 al su igre znale zablokirati, štekati itd, što mi sa 5850 nije bio slučaj u istim uvjetima. Formatira san bia komp, stavia najnovije drivere, da se razumimo grafa radi 95% vrimena ok, al je ostavljala dojam šrot grafe koja puca visoko.

hebiga,grafa je zvijer ali je hebu driveri za sada.

i to kod nekog 460gtx leeeettttiiiiiiiiii, a netko ima problema sa njom kao sto ima moj prijatelj.

uglavnom forumi su puni tema sa problemima sa 460gtx-icama.

nvidia bi trebala izdati novi driver sljedeci tjedan,on bi trebao ispraviti te probleme.

-=PiS=- CROZOKI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice