Pitanje-kupovina nove graficke kartice? koje? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje-kupovina nove graficke kartice? koje?
pozdrav! ovako kupio sam komp "davne" 2007. godine u hg spotu po dijelovima koje mi je slagao jedan poznanik (neke sam morao kupiti slabije jer u tom trenutku nisu imali tocno te koje sam ja htio) i sada vec polako pocelo je rikavati, kako mi se cini i sve koje sam pitao, a da se nesto kuze mi kazu da mi je graficka losa. uglavnom, vise bas ne mogu igrati cak ni neke starije igrice koje sam prije mogao, a o novima da ne pricam jer se ekran sam od sebe zacrni nakon duljeg igranja "zahtjevnijih" igrica. a da se radi o grafickoj zakljucih po tome sto mi se pojavljuje obavijest da se pregrijava. ovo su dijelovi mojeg kompa pa bih molio neki savjet sto obnoviti (samo nemojte reci "sve" jer nema se toliko para :) ). zasad mi je bio plan kupiti samo neku graficku samo ne znam sto to za sobom nosi, tj. ako se kupi bolja graficka treba li jos nesto staviti bolje da ne bi doslo do nekakve lancane reakcije crkavanja dijelova :)
ako je do nekog dijela sto mi zelite preporuciti molio bih i tocan model neki jer nisam bas neki expert za djelove :)
dijelovi :
1. MBO ASROCK, s. AM2, ALiveXFIRE-eSATA2, AMD 480X CrossFire, BUS 2000MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1 Gbps, ATX 2
2. AMD Athlon 64 X2 6000+, 3000 MHz, 2 Mb c., socket AM2, BUS 2000 MHz, BOX (Windsor Dual Core)
3. RAM, 2GB (1GB + 1GB), DDR 2, PC-6400, 800 MHz, GEIL ULTRA
4. Napajanje 500W ATX 2, FORTRON, BlueStorm II, ATX 2
5. Midi Tower, SPIRE Swirl SP-7062B, ATX 2, crno, bez napajanja
6. VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X1950 Pro LR, 256MB, tv-out, Dual DVI
7. HDD SEAGATE Barracuda 250GB, serial ATA-II 7200.10, 7.200 o/min., 16 MB cache (ST3250620AS)
8. DVD pisač, DVD+-RW & DVD+-R, DVD-Ram LITE ON LH-20A1P-12C, 20x, 8x dual layer 8.5GB, bulk, crni
9. FDD 1, 44MB, 3, 5", crni
nijedan dio od ovih nije mjenjan osim kupio sam novi hard disk.
jos samo da napomenem da nisam neki gamer i da mi ne trebaju neke bjesne graficke od 1000kn, treba mi nesto sto bi izdrzalo tu i tamo igranje par sati pesa i takvih nezahtjevnih igrica :)
hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi jos 2gb rama i neku polovnu graficku tipa

Radeon 5770 ili gtx 450

To bi te doslo nekih 800 kn,mogao bi se i

Dalje igrati.....procesor je isto za mjenjat ali nema veze...ovo ti je najvaznije....

marroncevic
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 11:46 (Brkovi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice