NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
doktor1 kaže...

Iako su mi driveri popravili performanse u WItcheru 3, već pet puta mi je bila blokada i to u Windowsima... A nisam jedini koliko čitam..

Također. U BF4.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina

Također, a imam predzadnje drivere, al ruše se samo u witcheru ako diram CP od nvidie. Nisam ni stavljo zadnje jer znam da bi se i gore rušili. Čekam nove 

14 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Kod mene prošli a i ovi novi ne stvaraju nikakve probleme. Zanimljivo....

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ima li ikakve koristi za starije grafe kao sto je moja 550ti
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Kod mene prošli a i ovi novi ne stvaraju nikakve probleme. Zanimljivo....

Mene su prošli zezali, a ovi novi rade zasada bez problema.

13 godina
protjeran

mene pak predzadnji i prije njih, problemi s cp i display driverom...zadnje izasle nisam ni probao neda mi se! no vidim da ni neculp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja nisam imao problema do sad nikakvih s driverima. Ak su se srušili, srušili su se kad sam tražio OC limit.

14 godina

Ovi WHQL najnoviji ruše mi se u winsima, eto niste jedini s problemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Takodjer imam rusenja sa prethodnima i sa ovima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni uredno rade zadnji 353.06 na GTX 770, svakodnevno igram Witcher 3, Bad Company 2 i Crysis i nisam primijetio nikakve probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni isto danas na ovim novima priliko igranja cs go zblokoirali se pff

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ruse i to opasno, za moju gtx 650 ti zadnja 3 ako se ne varam ne rade kako treba...U igrama vecinu vremena sve uredu, sve radi, nekada se zna zblesirat ali rijetko...

Na desktopu i i budenju iz sleep moda uzas, po 4-5 puta mi izbacuje recovery za kernel ili slika samo "bljesti" kao da sam u disku...Napravili su zesci fail sa zadnjih par drivera...Vidim i da starije grafe, a i novije imaju problema... 

Usput jezgre procesora podivljaju kao lude, a za totalni popravak nekada pomaze samo cisti restart...

Vec me to opako pocelo zivcirat da sam mislio da grafa crkava ali izgleda da je s grafom sve uredu, a da driveru klincu ne valjaju...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 15:09 (Tomo53nja).
14 godina

Malo sam googlao Event ID 4101 Display driver nvlddmkm crash ( to mi je uzrok u Event Wieru ), što piše kod vas u EW kome se crashaju??

https://forums.geforce.com/default/topic/807477/event-id-4101-display-driver-nvlddmkm-crash-new-info-/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kome se ruše zadnji drajveri nek proba sa ovim fixom 353.12

353 12

kakti beta drajveri, imam msi gtx 660 tf oc ni sa prijašnjim ni sa ovim fixom nisam imao problema, jednake su mi preformanse u witcher-u i sa ovima i sa onim prije njih, niš vas ne košta probat.

nikad nisam imao problema sa nvidia drajverima i dok sam imao 660 u sli, jedino kaj mi se na ovoj nakon nekog vremena prestao vrtit jedan vent, onaj dalje od samog čipa, probao sam update biosa zadnji msi bios stavljat i nikaj, neki dan sam sam se sjetil da ima msi update tool i prek nejga sam stavil nekakav uefi bios za grafu, al isto nije pomoglo, on se pri paljenju kompa zavrti, al kad se sižu windowsi prestane se vrtit tek kad povečam vrtnju ventova preko 70% počne se vrtit, sam da napomenem, taj uefi bios nisam našo na sajtu techpowerup odkud sam obično skidal biose, ak ko zna riješenje nek napiše.

sry na polu offtopicu, znam da je ovo vezano za drajvere, ne za bios, al baš nakon updejta jednih drajvera mi se prestal vrtit vent, al temperature su normalne, ne pojačavam nikaj u afterburneru, dođe do 72-75 stupnja na 1150mhz i tak bude temperatura i klok grafe, doslovno ju ni ne čujem, kaj mi uredu.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kod mene su još uvijek 350.12 rade odlično i nisam upgradeovo na novije.

Nvidia često izbacuje nove drivere pa ću preskočiti par serija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zadnji driveri su donjeli keppler boost tak da ih je nama nemoguce izbjec,witcher 3 otprilike 10 fps Up tak da se itekako osjeti razlika od prijasnjih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Zadnji driveri su donjeli keppler boost tak da ih je nama nemoguce izbjec,witcher 3 otprilike 10 fps Up tak da se itekako osjeti razlika od prijasnjih.

Nemaš nikakvih problema vezanih uz crashanje na desktopu?

14 godina

Ja dosad uopće nisam imao takve probleme. Kad su se počeli pojavljivat? Koja serija grafa?

12 godina
Tiby kaže...
MEGATAMA kaže...

Nemaš nikakvih problema vezanih uz crashanje na desktopu?

Ne,samo u igrama kao sto sam napisao par postova prije ali sam naveo da cu predurat povremena kreshanja igara za takav performance boost a ja ga uistinu osjetim.Bitno da su oni postavili kepplerice na "pravo" mjesto po performansama a lako ce ispeglat stanje fixevima.

14 godina
buljo781 kaže...

Ja dosad uopće nisam imao takve probleme. Kad su se počeli pojavljivat? Koja serija grafa?

Gtx 780, odmah nakon clean installa zadnjih WQHL.

Crashanje u desktopu i povremeno u igrama, recimo u Mozili mi je addon za gmail totalno podivljao (ćudno)...

Vratio sam starije i sve ok.

17 godina

U međuvremenu sam promjenio matičnu i procesor, stavio Windows 7 x64 do izlaska desetke, i nove nvidia drivere...

I šta se dogodilo nakon sat vremena sa novim hardverom i novim OSom? Display driver stopped responding and has successfully recovered

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 18:16 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

U međuvremenu sam promjenio matičnu i procesor, stavio Windows 7 x64 do izlaska desetke, i nove nvidia drivere...

I šta se dogodilo nakon sat vremena sa novim hardverom i novim OSom? Display driver stopped responding and has successfully recovered

Stavi 350.12, ovi bar meni ne stvaraju takve probleme.

Makar sam vidio kako su izbacili neki hotfix, e sad osobno baš ne budem svakih 5 dana stavljao nove drajvere, neka se fućkaju...

13 godina
protjeran
mrakky kaže...

Nazalost meni ni ovo ne pomaze...Pri budenju iz sleep moda sve poludi, svake 2-3 min se mora raditi recovery jer "kernel" bude mrtav...Izludit vise, vec sam 5 drivera isprobao i niti jedan ne radi kako spada...

Morat cu i ja isprobati ove 350.12 i ako oni radi ne diram nista, ako ne radi ici ce grafa na garanciju pa neka se oni zajebavaju s njom i driverima, fucking nvidia...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 21:05 (Tomo53nja).
17 godina
Tomo53nja kaže...
mrakky kaže...

Nazalost meni ni ovo ne pomaze...Pri budenju iz sleep moda sve poludi, svake 2-3 min se mora raditi recovery jer "kernel" bude mrtav...Izludit vise, vec sam 5 drivera isprobao i niti jedan ne radi kako spada...

Morat cu i ja isprobati ove 350.12 i ako oni radi ne diram nista, ako ne radi ici ce grafa na garanciju pa neka se oni zajebavaju s njom i driverima, fucking nvidia...

e vidiš ja svog ni u sleep ni u hibernaciju, jer je stalno upaljen, jedino restart nakon updejta, a ako me nema na dulje vrijeme gasim ga skroz...

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 23:36 (mrakky).
13 godina
protjeran

ja koristim 337,88 drivere(sve radi perfektno), svi driveri nakon sto su ubacili DSR su nestabilni! da ne govorim ako ga upalim da poprilican broj igara,programa itd ne radi kak spada ako to samo oznacim u control panelu..

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 23:51 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

ja koristim 337,88 drivere(sve radi perfektno), svi driveri nakon sto su ubacili DSR su nestabilni! da ne govorim ako ga upalim da poprilican broj igara,programa itd ne radi kak spada ako to samo oznacim u control panelu..

Ti driveri su dobri i stabilni ali koliko se sjecam nakon određenog BF4 updatea mi je javljao da moram updateat drivere jer u protivnom nemozes kliknut ista na spawn mapi... svi noviji driveri od 337.88 s tim nemaju problema

12 godina

Problem je kao i kod AMDa iako je kod nvidie to ipak daleko manji problem valjda imaju vise ljudi u timu za drivere OGROMAN fokus na win 10/dx12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni zadnji driveri rade savršeno na sedmici kao usostalom i svi prethodni. Super zadovoljan. Instaliraj i zaboravi na grafu 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Iako su mi driveri popravili performanse u WItcheru 3, već pet puta mi je bila blokada i to u Windowsima... A nisam jedini koliko čitam..

Šta ta nvidia radi!?

Ista stvar. Driver se svako tolko crasha cak i na desktopu.

17 godina

probajte bez OC-a, vidim da svi manje više kojima se to dešava imaju 9xx seriju, čudno mi da na mojoj 6xx radi sve sve kak treba, a na novima se ruši sve, prije je bila obrnuta stvar, kad je 6xx serija izašla oni sa 4xx i 5xx su imali velikih problema ili probajtesa ovim alatom sa nvidinog foruma TDR Manipulator treči post poredu, al dobro proučite, ja ga osobno nikad nisam koristil, al kolko sam skužil odgađa ili blokra tdr kreš.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice