Nvidia Gtx 660 Club

poruka: 440
|
čitano: 94.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Nvidia Gtx 660 Club
MasterOfDisaster kaže...
bruslii kaže...
Sutra mi stiže, kako vam idu igre?

Šta kak idu, pa lete {#}. Ne stvarno, na full hd rezi sve ide na max ili ultra settings bez problema, a filtere u igri namjestiš već ovisno od igre. Ma milina. 

Za sad sve ide bez problema na fullHD rezi,Crysis ne može na max postavkama,BF3 može bez problema!!

Ja vrebam još jednu istu da se počastim !!

AUDIOFIL
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
lisnjic kaže...

pozdrav dali se meni isplati ici sa gtx 470 na gtx 660 evo moj gluz posto gledm propusnost graficke tu je negdje

Šta fali 470?

nefali joj nista odlicna je sam ispala mi jeftino ovu i nadoplata pa pitam ima li razlike u performansama puno

lisnjic
13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Tako clockana GTX 470 ti nije daleko od GTX 660 po performansama. GTX 660 je puno bolja kartica jel troši upola manje energije od tvoje a sada koliko ti se to isplati, ne znam baš. Bolje možda štedi još koji mjesec pa uzmeš osjetno jaču HD 7950 recimo.

e to sam i htio odg  ovako klokana dali je tu negdje sa tom gtx 660 mene zanimaju sam performanse odnosno FPS u igrama znaci ovako naklokana je tu negdje sa GTX660

lisnjic
15 godina
lisnjic kaže...
itomic009 kaže...

Tako clockana GTX 470 ti nije daleko od GTX 660 po performansama. GTX 660 je puno bolja kartica jel troši upola manje energije od tvoje a sada koliko ti se to isplati, ne znam baš. Bolje možda štedi još koji mjesec pa uzmeš osjetno jaču HD 7950 recimo.

e to sam i htio odg  ovako klokana dali je tu negdje sa tom gtx 660 mene zanimaju sam performanse odnosno FPS u igrama znaci ovako naklokana je tu negdje sa GTX660

Evo na ovom linku vidiš razliku između standardne GTX 470 i GTX 660. Vidljivo je da GTX 660 fino pere GTX 470 (naravno koja nije clocknuta), ali mislim da i clockas GTX 470 do bola da se ne bi puno priblizila neclockanoj GTX 660. Sad je na tebi da vidiš da li se to uoće isplati.

LP

14 godina
Evo stigla mi gtx 660 Ti, prezadovoljan sam, odmah sam na just cause 2 testirao i ide super.
Be Water My Friend
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Jel to ona s njuske za 2k kn?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne, ja sam svoju platio 1600 kuna. Naletilo polovno al je ko novo
Be Water My Friend
13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

tako nešto ja čekam,žao mi je dat 2Kkn kad se može kupit nova i jača 760!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

@volegradele...kaj nece ovaj dat jeftinije? da istina nove 760 ce bit jeftinije.dosla je za sada asusova samo,koja je skuplja od ostalih koje budu dosle...sorry za {#}

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Primopredaja u ZG jedini nacin

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

je ko primjetio da kad na ovim zadnjim drajverima i malo klokne grafu da mu daje lošije rezultate u igrama?

kod mene je da i ak malo kloknem grafe igrice trzaju, a bez kloka sve radi bolje neg i na prijašnjim.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=891

Nemrem nikakvi pošteni rivju nać o njoj.. Pa ak može mišljenje o dotičnoj, vent, idle-load i buka idle-load?

Referentna grafa, valda ni tak loša{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

davno sam imao gtx 550 ti od njih jest da nije bila referentna, al kaj se tiče same kvalitete izrade i buke sam bio oduševljen, nikakva buka ni zagrijavanje.

hehe, baš sad razmišljam kak me svaki prelazak na nvidiu jako ugodno iznenadio prije dosta godina sam si slagal pc sa amd-om dual core neki i uzel sam neku ati nesječam se koju koja je bila vruča i bučna i nakon nekog vremena je krepavat počela artifakti i sve kaj dolazi s timm, fala bogu da sam imal garu, nju sam zamjenil za 8800 gtx ak se dobro sječam i naravno oduševljenje tiha i bolja od te ati, a nakon te 8800 sam piknul gtx 550 ti koja me još više osuševila, kad sam nabavil ovaj sadašnji komp nutra je bila vtx 6950 koja je bila močna grafa, još se i sad dobro drži, al je bučna i topla, ponovo sam odlučio prodat tu 6950 i ubost nekaj od nvidije (naviko sam na physx i to mi jako fali kod ati grafike) tako da sam sad upario msi gtx 660 tf oc i prezadovoljan sam, te priče da su dve grafe bučnije, toplije-dok su u idle nečujnen su, a kad su u full loadu su tiše od jedne vtx 6950, tako da opet odušelvjenje, te spike oko skaliranja u igrama su več lagano prošlost jer nvidia ima adaptive vsync i to ispeglava sve te greškice i u potpunosti je igrivo sve na full detaljima, sad prodajem te dve 660 i naravno pikiran nekaj od nvidije iz serije 7, nekako mi 770 najbolji izbor. eto malo moje prošlosti i doživljaji sa grafama, iskreno bi volio da amd poboljša optimizaciju drajvera i da ubaci physx. vezano za tvoje pitanje mislim da češ bit zadovoljan jako. 
Jer kaj je njihove grafe su isto zvjeri, daju se klokat do bola, al kaj im to znači kad su drajveri ne optimizirani, nisam fan ni jednih ni drugih samo kupujem onošto mi odgovara, nečaku budem slagao komp neki i složil mu bum amd apu sa nekom7770 grafom i mislim da bu to njega oduševilo, a i mene iskreno zanima kak to sa apu procom funkcionira.- sry na tolki off topic, al baš mi se pisalo :)

edit: al da sam na tvom mjestu uzeo bi nekaj iz serije 7, ja sad ove dvije prodajem jer bi htio uzet nekaj iz serije 7.

edit2: malo sam ispravil redosljed kupovine grafa.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 13:15 (mrakky).
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Bas sam usporedival malo moju grafu vs msi gtx 760 gaming ( N760 TF 2GD5/OC ).  760 je jaca od 3-7%, odnosno od 3-7fps , zavisi od igre. A negdje je fps jednak. 

Posto je moja 660ti pe oc overlclockana, vjerojatno je onda tu u rangu sa 760 , ili moze eventualno 760 bit jaca za 2%.  

Mislim da im nije bilo vrijedno izbacivanje 7-serije. To je moje misljenje. Ispravite me ako grijesim. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 12:40 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Bas sam usporedival malo moju grafu vs msi gtx 760 gaming ( N760 TF 2GD5/OC ).  760 je jaca od 3-7%, odnosno od 3-7fps , zavisi od igre. A negdje je fps jednak. 

Posto je moja 660ti pe oc overlclockana, vjerojatno je onda tu u rangu sa 760 , ili moze eventualno 760 bit jaca za 2%.  

Mislim da im nije bilo vrijedno izbacivanje 7-serije. To je moje misljenje. Ispravite me ako grijesim. 

Hmm, 760 je u rangu 7950, a u nekim igrama i brža, a potonja je jača od 660ti..

Baš ne vjerujem da je nezamjetno jača od 660ti..

Edit: čitajući rivjue, pa nemrem vjerovat da su tak male razlike, 5-6fpsa u korist 760tke..

Nameće se pitanje, dal uzet rabljenu 660ti ili novu 760?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 16:56 (zvonac).
16 godina
Nvidia Gtx 660 Club

rabljenu 660ti jer idu po 1500 ili manje s garom dok 760 ide po 2100+.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Ja mislim da je 760 u rangu s 670....i sorry za off topic

razorblade
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-760-vs-GeForce-GTX-670

17 godina
mariolla79 kaže...

Mislim da nije, ona je između 660ti i 7950.. 670 je ipak jača, tu je negde sa 7970..

11 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

http://www.anandtech.com/bench/Product/830?vs=854

omjer snage:

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

vrlo vjerojatno budem prodao obije msi gtx 660 i planiram piknut msi gtc 770 tf, kaj mislite mi se isplati tak nekaj?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrakky kaže...

vrlo vjerojatno budem prodao obije msi gtx 660 i planiram piknut msi gtc 770 tf, kaj mislite mi se isplati tak nekaj?

Naravno da se isplati, imaš u EDigital ASUS DC II OC 770 pa nju bocni.

iclock2much
17 godina
mrakky kaže...

Mislim da se ne isplati jer su performanse tu negdje. Tek prelazak na 780 bi dao vidljivu razliku. Jedino ako imaš problema sa SLI u nekoj igri koju igraš, onda je ok prelazak i na 770.

17 godina
Sil kaže...
mrakky kaže...

Mislim da se ne isplati jer su performanse tu negdje. Tek prelazak na 780 bi dao vidljivu razliku. Jedino ako imaš problema sa SLI u nekoj igri koju igraš, onda je ok prelazak i na 770.

kaj je najgore nemam, ak i imam postavim u profilu na adaptive v-sync i sve je riješeno.

mrakky
17 godina
mrakky kaže...
Sil kaže...
mrakky kaže...

kaj je najgore nemam, ak i imam postavim u profilu na adaptive v-sync i sve je riješeno.

Onda je sve jasno. Nemoj dirati ništa i uživaj. :)

16 godina
dont tač tu mač jer bi mogel biti plač ako ides popravljat nest kaj nije pokvareno.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
17 godina
mrakky kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...
Leopard_st kaže...

To stoji, overclockanje hd 7950 je neusporedivo sa bilo kojim gpu-om od nvidie, moja hd 7950 sa 800 na 1320, 520 MHz, i to sve na zraku.

Ili za everyday sa 800 na 1200, 400 MHz.

MSI gtx 660 ti pe oc je isto bila namjenjena za overclock. Pa su to precrtali sa driverima. Jednostavno stavis sve iznad, samo se crasha

da debilno od njih kaj takve stvari rade, neide mi za pohvalu.

nego meni nekaj drugo nije jasno, u afterburneru je zaključana opcija core voltage i gledao sam neki tut na yt ti lik ima istu grafu i kad otključa to pod setings i dalje nemože pojačavat i smanjivat voltažu, dok je kod mene drugačije, ja mogu otključat i mogu pomicat slajder, al nisam probao da nekaj ne sjeb..... dal je ko isprobavo tu opciju i dal stvarno to radi? evo slike da vam bu jasno o čem pričam.

još jednom isto pitanje, znači slajder mogu pomicar, dal je to u grafi več zaključano pa mogu to pomicat kolko oču al pomaka nema (core voltage mV)

edit: strah me pomicat da nekaj ne sjeb... zato trebam konkretni odgovor

hvala!!

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 10:53 (mrakky).
11 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Nema rizika - mici ga do kraja pa na manje po malo ako bude nestabilno.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Glavas kaže...

Nema rizika - mici ga do kraja pa na manje po malo ako bude nestabilno.

čekajte kaj u sli varijanti tih grafičko 660 se to da podizat i spuštat, jer se sječam da je neki reko da se ništa ne dešava, da je to tvornički lokano, sad mi niš nije jasno.{#}

mrakky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice