Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 602.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ne znam za vas ali meni je minimalni fps najvazniji... moze avg naprijemer biti i 100 a sta ti to znaci ako ti u nekoliko trenutaka frejm padne ispod 40 pa se digne na 200 tako se nabije avg...

btw. da je ukljucen vsync gtx 660ti bi imala manji avg 100%

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:47 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
Ranko Kukumar kaže...

Ja samo govorim da 660 nije loša koliko ste je ti i itomic pokazali, prvo ste je usporedili sa HD 7850, a sad ispada da je bliže HD 7950 nego HD 7850.

Nitko ne govori da je brža ili jednako brza kao HD 7950, ali da je blizu - je.

GTX660 stock je kartica izmedu HD7850 i HD7870 i nemoze niti prismrdjeti HD7950.

Ja i Tomic pricamo o stock ediciji, ti o SC ediciji.

I SC 7950 bi vjerojatno bila na razini GTX680 pa kao stock nije na njenoj razini.

Dosli smo do tocke kada usporedujete superclock edicije kao da je svaka 660 takva.

Neda mi se, najiskrenije mi se neda vise.

Pozdrav.

iclock2much
14 godina
neaktivan

Da stvarno nema smisla sa nekim ljudim raspravljati, das im hrpu argumenata, ali oni opet po svom.

Kupite par kila Kepler kartica i uzivajte.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:52 (Leopard_st).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde bilo je i vrijeme da se povučete iz ove teme, ionako ne doprinosite nikako. {#} Imate posebnu temu za HD7xxx, tamo će bolje proći vaši hvalospjevi o AMD-u. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Da stvarno nema smisla sa nekim ljudim raspravljati, das im hrpu argumenata, ali oni opet po svom.

imaš ljude poput tebe i zohara koji su stvarno imali sve komponente i isprobali i imas ljude koji nisu imali nista i sa takvima stvarno nema smisla raspravljat.. Teorija je jedno praksa je drugo a o iskustva da ne pricam :)

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...
thedream kaže...

Yep, kanađani.

Da, još je i ATI bio kanadska firma, tako da ne vjerujem da bi pisali protiv svojih. {#}

Meni su ok, imao sam dva profila tamo za lurkanje i čitanje vijesti, testova itd. Nisam sudjelovao u raspravama.

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

imaš ljude poput tebe i zohara koji su stvarno imali sve komponente i isprobali i imas ljude koji nisu imali nista i sa takvima stvarno nema smisla raspravljat.. Teorija je jedno praksa je drugo a o iskustva da ne pricam :)

Za Leoparda se slažem, čovjek je imao brdo toga - ali zohar, kakve ti je on priče prodao? {#}

17 godina
Penryn kaže...
toxic kaže...

Za Leoparda se slažem, čovjek je imao brdo toga - ali zohar, kakve ti je on priče prodao? {#}

očito bolje nego ti :) vidim da ne znaš :)

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

GTX660 stock je kartica izmedu HD7850 i HD7870 i nemoze niti prismrdjeti HD7950.

Već sam ti pokazao da nije tako. Dakle, (zadnji put, nadam se da ćeš shvatiti, ako opet ne možeš shvatiti, nema veze, samo javi, naćemo neke umne vježbe za shvaćanje): GTX 660 kartica je u klasi HD 7870. No, u nekim igrama može se približiti HD 7950 što potvrđuju gornji linkovi. Kužiš poantu?

Isto kao što je HD 7950 u klasi GTX 660 Ti pa može u nekim igrama koje joj više odgovaraju doći do GTX 670/680.

zoharbizo kaže...

Ja i Tomic pricamo o stock ediciji, ti o SC ediciji.

Ja pričam o GTX 660 Stock. Nemam pojma o čemu si ti mislio da ja pričam. Cijelo vrijeme gledam GTX 660 rezultate i na Penrynovom linku GTX 660 stock je blizu HD 7950 u BF3 i C2.

zoharbizo kaže...

I SC 7950 bi vjerojatno bila na razini GTX680 pa kao stock nije na njenoj razini.

Ispadaš iz konteksta rasprave. Ja nisam spominjao SOC kartice već stock GTX 660. Overclock me apsolutno ne zanima.

zoharbizo kaže...

Neda mi se, najiskrenije mi se neda vise.

Pozdrav.

Ako misliš ponavljat opet isto - "Uspoređuješ OC sa stock, bla bla" - I ja odustajem jer mi je tlak 500 bara više od ove rasprave i argumentirajući nešto što ti očito ne možeš shvatit. I onda se povlačiš iz rasprave kako bi ostavio dojam da si u pravu.

Podsjeća me na onu kada vjernik ateistu veli "Molit ću se za tebe, ne brini".

14 godina
Penryn kaže...

CPU - Athlon I X2, Athlon II X2, Athlon II X4, Phenom I X4, Phenom II X2, Phenom II X4 - Celeron G530, Intel 2500K

GPU - 7600GT, 8600GTS, GTS 250, GTX 260 SOC - HD3870, HD4650, HD4670, HD4850, HD4870, HD5770, HD5870, HD6850 i HD6950 na par dana

Nisam imao nista.Ja i mladi gospodin Leopard konzultiramo i razmjenjujemo iskustva putem Skype-a redovito.

Pomazem mu kada ima problem a tako i on meni ukoliko nemam rjesenja.

Ranko Kukumar kaže...

GTX660 je kartica jednaka 7870, nigdje nije blizu HD7950.Malo gledaj i druge igre, ne stalno iste 3 koje dobro idu na Nvidii, malo pogledaj dno ovog Penrynovog linka i nemoj me vrijedati jer nisam neki tulavac i raspravu drzim na razini bez vrijedanja tebe i ostalih.

Povlacim se iz ove rupe.

iclock2much
17 godina
zoharbizo kaže...

GTX660 je kartica jednaka 7870, nigdje nije blizu HD7950.Malo gledaj i druge igre, ne stalno iste 3 koje dobro idu na Nvidii, malo pogledaj dno ovog Penrynovog linka i nemoj me vrijedati jer nisam neki tulavac i raspravu drzim na razini bez vrijedanja tebe i ostalih.

Povlacim se iz ove rupe.

evo i linka koji to dokazuje na prvoj igri crysis

http://www.anandtech.com/show/6159/the-geforce-gtx-660-ti-review/7

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

CPU - Athlon I X2, Athlon II X2, Athlon II X4, Phenom I X4, Phenom II X2, Phenom II X4 - Celeron G530, Intel 2500K

GPU - 7600GT, 8600GTS, GTS 250, GTX 260 SOC - HD3870, HD4650, HD4670, HD4850, HD4870, HD5770, HD5870, HD6850 i HD6950 na par dana

Kakve koristi od brdo low-end procesora i kartica? Javi se kad budeš ponovo imao nešto od Sandy/Ivy i nešto iz HD7xxx ili GTX6xx serije, tek onda ćemo moć normalno raspravljat, jer sve što tvrdiš do sad si potkrijepljivao stranim recenzijama sa probranih stranica. 

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Povlacim se iz ove rupe.

Moja namjera nije bila vrijeđati, već sam ti rekao da ako želiš izlazit iz konteksta i namjerno zaobilazit argumentiranje - Onda definitivno smatram trolanjem. Prema takvom ponašanju nemam neki user-friendly tonalitet razgovora.

No, i ti dalje radiš isto. Ali srećom ja sam uporan pa ću opet priložit linkove da GTX 660 MOŽE doći blizu HD 7950 što kosi tvoju rečenicu "nigdje nije ni blizu..".

Evo, ako trebaš opet, samo reci.

17 godina

po nekim testovima je gtx 670 jaca ili jednaka hd 7970.. preko vikenda javim rezultate testirane na i52500k ili i5 3570k sve zavisi da li cu kod sebe radit testove ili kod frenda

do tada lp,

da nebi bilo zabune ja rezultate znam jer sam ih radio sa frendnom ali nismo slikali nego je bilo onako aj dofuraj kod mene graficku da vidimo sta i kako.. ali ponovit cu to :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 13:35 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Prema tvojim slikama GTX660 je brza od HD7950 u BF3 sto granici sa zdravom pameti ako vjerujes u to, a vjerujes jer si sliku stavio.

A zna se da je HD7950 jednaka 660TI u BF3 otkad su izasli novi driveri, sam si sebe potkopao.Cak sam prilozio linkove i video u ovoj temi a ti i dalje pricas lazi Ranko.

Sto se tebe tice Penryn, ne trebam ti nista dokazivati kad jacu karticu od GTX560 nisi imao a smatras se kompetentnim jer imas 2 x 3770K.

Imao sam mnogo toga a sad imam i dovoljno pameti da vam prestanem ista dokazivati.

iclock2much

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Prema tvojim slikama GTX660 je brza od HD7950 u BF3 sto granici sa zdravom pameti ako vjerujes u to, a vjerujes jer si sliku stavio.

A zna se da je HD7950 jednaka 660TI u BF3 otkad su izasli novi driveri, sam si sebe potkopao.Cak sam prilozio linkove i video u ovoj temi a ti i dalje pricas lazi Ranko.

Ajmo još jednom:

GTX 660 se može u nekim igrama približiti HD 7950. Dokaz=Post gore.

Želiš reći da ovi svi gore sa review-a lažu? Nemoj meni to govorit, pošalji im mail i reci da lažu i da ćeš ih tužiti jer ti znaš da nije tako.

13 godina
neaktivan

GTx660 moze naklokana prici HD7950, gtx660 je ispod HD7870, taman izmedju HD7870 i HD7850.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_660_Twin_Frozr_III/27.html

Buni vas to sto su testirane fabricki OC kartice, uglavnom referentna gtx660 (980mhz) nalazi se izmedju HD7850 i HD7870 svaka se karta moze kloknuti tako da ce opet razlika ostati ista ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ovaj put sse moram složiti s Rankom da je Envidija napravila odličnu ,brzu, relativno jeftinu karticu, odn. GTX 660. Kartica košta 1750 kn (najeftinija pronađena na nabavi. net Gigabyte OC verzija) što je dosta jeftinije od HD 7950.

Treba još sačekati pa vidjeti kako se ponaša u igrama, jer me ti sintetički benčmarci ne pale, i nisu mi relevantan pokazatelj stvarne brzine kartice.

No, opet ponavljam, šteta što je NVidija kasno izdala te kartice, pa sad ni nema nekog većeg rušenja cijena, ljudi su bolesno ODMAH kupovali preskupe Radeone.

Više mi to bacanje velikih para na grafičke ne pada na pamet. {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 18:04 (Budokai).

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
zoharbizo kaže...

Ajmo još jednom:

Želiš reći da ovi svi gore sa review-a lažu? Nemoj meni to govorit, pošalji im mail i reci da lažu i da ćeš ih tužiti jer ti znaš da nije tako.

Bitno je da si ti nakupio TU. xD

I HD 7950 se moze da priblizi GTX 680, ta ti prica ne pije vodu, neke igre vise leze jednog arhtikturi, nege drugoj.

15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
Ranko Kukumar kaže...
zoharbizo kaže...

Ajmo još jednom:

Bitno je da si ti nakupio TU. xD

I HD 7950 se moze da priblizi GTX 680, ta ti prica ne pije vodu, neke igre vise leze jednog arhtikturi, nege drugoj.

Evo i tebi jedan da kad ti je toliko stalo do TU.

14 godina
neaktivan

Leoparde zar ti nisi imao 7950? Otkud sad dvije 7870 lol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ti mijenjam grafe ko carape. XdDDDDD

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

To što se može približiti HD 7950 u nekim prilikama neznači ništa. HD 7950 je bolja grafa od GTX 660 TI a nema se šta onda uspoređivati sa GTX 660.

13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Ko i ja žene.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 3:19 (Blade Runner31).
14 godina
suspendiran

dobio sa servisa zajmenu gtx 660 za 560ti, temperature u usporedbi sa 560ti su nenormalne :),

660 idle 31C,

560 ti idle 40C,

660 full load 38-40C :)

560 ti znala ic do 90C,

sve u svemu ja prezadovoljan, bolje da mi hladnije radi neg da imam trunkicu vise fps'a, vidim po netu 660TI je jaca za jedno 10fps'a? i razlika u cijeni je 600-800 kn? nije mi bas jasna politika nvidie,..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cryogenic kaže...

dobio sa servisa zajmenu gtx 660 za 560ti, temperature u usporedbi sa 560ti su nenormalne :),

660 idle 31C,

560 ti idle 40C,

660 full load 38-40C :)

560 ti znala ic do 90C,

sve u svemu ja prezadovoljan, bolje da mi hladnije radi neg da imam trunkicu vise fps'a, vidim po netu 660TI je jaca za jedno 10fps'a? i razlika u cijeni je 600-800 kn? nije mi bas jasna politika nvidie,..

Ti si onda imao neko smeće od GTX 560 Ti.

Moja MSI TF II ne prelazi u Idlu 30-33 C°, u Battlefieldu3 65°, tvornički je OC na 880 MHz.

Slika Idla

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:26 (Budokai).
17 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

Samo što je sad grijeh držat GTX660 na starom C2D..{#}

14 godina
suspendiran
Penryn kaže...
Cryogenic kaže...

Samo što je sad grijeh držat GTX660 na starom C2D..{#}

{#}

14 godina
suspendiran
Budokai kaže...

Ti si onda imao neko smeće od GTX 560 Ti.

Moja MSI TF II ne prelazi u Idlu 30-33 C°, u Battlefieldu3 65°, tvornički je OC na 880 MHz.

msi hawk 560ti

950mhz core clock, zato se i grijala jace, tvoja je slabija,. ne puno :p

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice