NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 3.992
|
čitano: 497.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
19 mjeseci
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo i sa crvenim taborom odgovor ;)

1. mjesto 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Moj PC  
8 0 hvala 2
4 godine
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
fukara77 kaže...

#1 u fire strike ultra, #5 u extreme

oc +500 +3000 Memory Clock 

http://www.3dmark.com/fs/33350300

Koji je core clock?

14 godina
Kant kaže...

Nisam više mogao biti u Radeon taboru, previše je to ponižavajuće...

Kad čujem ovo sram me što sam došao u zeleni tabor

5 godina
Boris grozni kaže...
fukara77 kaže...

#1 u fire strike ultra, #5 u extreme

oc +500 +3000 Memory Clock 

http://www.3dmark.com/fs/33350300

Koji je core clock?

imaš na linku dolje ispod usera graphics card otvori padajući pa sve piše, +500 se vrti od 3250 pa do 3350, neke benchove prođe i sa +525 al je nestabilan npr. u cyberpunku crasha nakon par minuta igre. Temperature oko 60c, 65c nikad nije prešla

4 godine
Da ima ali to nije tocno, zato pitam
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
Boris grozni kaže...
Da ima ali to nije tocno, zato pitam

javim još nakon dužeg gaminga stanje kako se ponaša, jesi ti svoju probao? do koliko ide?

oc radi super, al undervolt ne, probao sam par krivulja u afterburneru i čudno skroz, ako stavim 0.950 ili 0.975 nikad ne bude vrijednost koju sam postavio nego manja, npr na 0.975 nikad ne bude toliko nego vrti 0.960-0.0965.. ne znam da čega je problem, probao sam sigurno 15ak krivulja i uvijek su vrijednosti ispod postavljene mv

4 godine

Pa za sad je na fiksnih 3150mhz, nisam se još igrao na max ali koliko vidim tesko ce preko 3200 mislim da je to i neki cca max za moju 5070ti. A i imam mali bn od max 10% s ovom karticom i procesorom treba barem i7 13700 da je ova kartica na maxu u ovom prastarom 3dčmarku😁

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:17 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Boris grozni kaže...
Pa za sad je na fiksnih 3150mhz, nisam se još igrao na max ali koliko vidim tesko ce preko 3200 mislim da je to i neki cca max za 5070ti. A i imam mali bn od max 10% s ovom karticom i procesorom treba barem i7 13700 da je ova kartica na maxu u ovom prastarom 3dčmarku😁

Ovo mi je stara slika koju mogu sad s moba poslat, mislim da je bilo +450 ili 475 i Memory +2000 na uw rezi, nvidia overlay, 3200 nije max, ide i preko 3350, vidjet ću vcrs na 4K telki još

15 godina
Gemmy kaže...
Lako postati milijunaš s ženom.
Samo prvo trebaš biti milijarder.

Kod mene je obratno

Kad sam upoznao zenu imala je dvije kuce , sada nema niti jednu

ire
4 godine
fukara77 kaže...
Boris grozni kaže...
Pa za sad je na fiksnih 3150mhz, nisam se još igrao na max ali koliko vidim tesko ce preko 3200 mislim da je to i neki cca max za 5070ti. A i imam mali bn od max 10% s ovom karticom i procesorom treba barem i7 13700 da je ova kartica na maxu u ovom prastarom 3dčmarku😁

Ovo mi je stara slika koju mogu sad s moba poslat, mislim da je bilo +450 ili 475 i Memory +2000 na uw rezi, nvidia overlay, 3200 nije max, ide i preko 3350, vidjet ću vcrs na 4K telki još

Moja neide dalje od 3180mhz@1.025v jbga(+500mhz), mema je na oc na +3000mhz! razokarao sam se totalno
https://www.3dmark.com/fs/33353685

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Htio bih samo iskomentirati da sam provozao 5070tku i da je to jedna sramota od kartice. Sve već znano, ali eto da se osobno uvjerim u to. Da xx70 grafička nove serije ne može pokrenuti nove igre bez RT-a na skoro pa najvišim postavkama je hebeno nečuveno. Znam da recenzenti često pretjeruju samo da bi mogli staviti ljuti thumbnail na videu i clickbait naslov da bi stvorili hype, ali tu su u pravu. 12gb vrama i slabašan GPU su kombinacija za stutter fest. 

Znajući to, kožnati formira event na izjavi 5070 = 4090? Odvratna firma i odvratan čovjek. 

Moj PC  
6 0 hvala 1
4 godine
maks0806 kaže...

Htio bih samo iskomentirati da sam provozao 5070tku i da je to jedna sramota od kartice. Sve već znano, ali eto da se osobno uvjerim u to. Da xx70 grafička nove serije ne može pokrenuti nove igre bez RT-a na skoro pa najvišim postavkama je hebeno nečuveno. Znam da recenzenti često pretjeruju samo da bi mogli staviti ljuti thumbnail na videu i clickbait naslov da bi stvorili hype, ali tu su u pravu. 12gb vrama i slabašan GPU su kombinacija za stutter fest. 

Znajući to, kožnati formira event na izjavi 5070 = 4090? Odvratna firma i odvratan čovjek. 

Trenutno top kartica za 650€(ispravak krivo napisano 500)
neznam u cemu tocno imas stutter fest problem mozda je do procesora igram se na 4k jos od doba gtx 970 s 3.5gb
https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-5070-founders-edition/35.html

Onda to tvoje vrijedi za sve ove kartice unutar 10%? ili?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:00 (Boris grozni).
13 godina

Jako jednostavno, na visokim postavkama u 1440p ostane bez memorije i stuttera. 7900gre npr na kojoj sam zadnje igrao, a da nije 5070ti nije imala tih problema npr, dok na 3070 i 4070 jesam.

Nemam ni snage ni volje ti išta dokazivati, lakše je natjerati Nvidiju da izda bolju grafičku nego tebi išta dokazati. 

U svakom slučaju 16gb je neki minimum za high-ultra postavke za sve igre, 5070tka je trebala biti 5060tka, ali ta pjesma nam je svima poznata. 

Što se proca tiče, nemam intel drloge pa mi cpu snage ne nedostaje 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:42 (maks0806).
13 godina
Boris grozni kaže...
maks0806 kaže...

Trenutno top kartica za 500€

Di je to 500 EUR? Ja ne vidim nigdje ni vani ispod 600, kod nas 670+. Da je zbilja 500 EUR cak bi i imala nekog malog smisla.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
4 godine
maks0806 kaže...

Jako jednostavno, na visokim postavkama u 1440p ostane bez memorije i stuttera. 7900gre npr na kojoj sam zadnje igrao, a da nije 5070ti nije imala tih problema npr, dok na 3070 i 4070 jesam.

Nemam ni snage ni volje ti išta dokazivati, lakše je natjerati Nvidiju da izda bolju grafičku nego tebi išta dokazati. 

U svakom slučaju 16gb je neki minimum za high-ultra postavke za sve igre, 5070tka je trebala biti 5060tka, ali ta pjesma nam je svima poznata. 

Što se proca tiče, nemam intel drloge pa mi cpu snage ne nedostaje 

Daj molim te koja to hrpa igara ostaje bez memorije na 1440p?
1440p, ultra Daj odi trolaj u AMD temu
https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-5070-founders-edition/33.html

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:04 (Boris grozni).
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Monster hunter wilds sa hi res texture packom mudrice naša, dok npr Claire Obscur 33 ima slobodno vrama, ali nema snage za 60fps u 1440p bez upscalinga. Smeće Ti ćeš nekom govoriti da trola . Ajde ne ignoriraj kolegu, linkaj 5070 za 500e, AJDE. Linkaj dostupnu 5070 ispod 700+e 

Dok npr Claire Obscur 33 ima slobodno vrama, ali nema snage za 60fps u 1440p bez upscalinga. Smeće

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:07 (maks0806).
Moj PC  
2 1 hvala 0
4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Nema snage za kaj tocno? pa kupi si onda 5090 ili si makni taj virus
cak ni 4k ultra nije neki problem 

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina

Ma ti si najobičnija klaunčina, fyi igram na zadnjem updateu legalnih windowsa, s najnovijim driverima i original igre. Cpu usage je na 60% i gpu na 97%. Vram usage 10800-11500 i svako toliko gpu usage padne na 37% i stutter. Ne trebaš biti Einstein da zaključiš do čega je, ali moraš biti zadrta tikvančina da guraš i dalje narativ koji ne drži vodu. Krelac si koji nije upalio tu igru, ali si spreman piskarati nebuloze.

Što pišem je upućeno 99% normalnih forumaša, s tobom je samo zabavno gledati koliko se duboko možeš ukopati 

Evo ti pa pasi oči i linkaj mi narednu nebulozu.

P.S. i dalje čekamo gdje je 500e majstoru svih nebuloza, ajde

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:50 (maks0806).
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ma s tom igrom nešt ne štima garant. Viš da čovjek igra na 4k još od gtx970, sigurno je derao Crysis na ultra postavkama i nije padalo ispod 150 fps-a. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:10 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Jedino što je padalo je cigla na njegovu glavu pa trpimo rezultate

Igra je super, ali je jako zahtjevna i neoptimizirana. To svejedno ne ignorira činjenicu da je za "NOVI " launch 5070 scam i kompromitiran proizvod kad nije dovoljna ni za 1440p ultra. Tu vidimo kako te priče s framegenom padaju u vodu jer na kraju nije ni bitno koliko fake fpsa može ubaciti kad se vram napuni i igra škljoca. I to je jači gpu od 5060ti ili 7800xt, a na potonjoj high texture pack radi kak spada. 

17 godina

Neznam dali da ti lupim TD na ovo sa ciglom.....kako radim posao koji radim odgovorno konstatiram da su takvi pametniji.

13 godina

A slažem se, ovo je ipak endemska privrženost kožnatom

4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Novi Stellar Blade ce naravno nativno sve podrzavati od Nvidije, AMD useri ce nažalost ostati graficki zakinuti kao i u vecini trenutnih igara

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Monopol na djelu

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

Novi Stellar Blade ce naravno nativno sve podrzavati od Nvidije, AMD useri ce nažalost ostati graficki zakinuti kao i u vecini trenutnih igara

Podržavam!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
17 godina
Igra koja dolazi s ps5 koja ima amd grafiku da nema podrške za fsr je čudna odluka, da se blago izrazimo.

Al dobro, brijem da ću moc igrat u 4k60 lock, sta mi je taman za takve igre s gamepadom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boris grozni kaže...

Ajde Borise, zašto izbjegavaš odgovore? Linkaj nam te slasne cijene za ODLIČNU 5070 i linkove kako u 4k razvaljuje, zašto pucaš bez pokrića i bježiš sramoto jedna? 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:32 (maks0806).
9 godina
Gemmy kaže...
Igra koja dolazi s ps5 koja ima amd grafiku da nema podrške za fsr je čudna odluka, da se blago izrazimo.

Al dobro, brijem da ću moc igrat u 4k60 lock, sta mi je taman za takve igre s gamepadom

U video veli da ima FSR3 podršku za igru tak da je sve ok, nema brige.

Taraba WoW
16 godina
Boris grozni kaže...

Pa to je loša vijest, a ne dobra vijest, da nema Radeona, mi bi plačali RTX-ice duplo skuplje. Bolje je i za nas da je Radeon konkurentniji.

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ima FSR3, koga briga za FSR 4 koji košta 800eura, lol

Tak da sve je to OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice