NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 3.969
|
čitano: 493.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx

Nema ti svrhe kolega, predaj se u startu 

16 godina
Wiz3m4n kaže...

Nema ti svrhe kolega, predaj se u startu 

Ma...kužim da ima ekipe kojoj to ništa ne znači, ali uz malo truda se može svaka konfa složit da pristojno izgleda.

Jbg, meni osobno bi to paralo živce pogotovo ako PC stoji na stolu.

Sorry za offtopic.

Tigar Krezumica
9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Meni je onaj GPU holder super, gdje ima za kupiti, baš je će će.... 

Taraba WoW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Petar hw kaže...

oboje je uredno

Obadva su funkcionalna.

Jedno je uredno drugo je neuredno i grdo za gledati.

Pokusaj odgonetnuti koje je koje.

17 godina

Pa vidio si na osnovu njegovih slika kakav je, počevši od sobe do računala 

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Nije mi dalo mira pa sam išao složiti kablove od grafičke, ali onaj bracket od grafičke ne mogu ugurati da se na trepavice postavim. Ne znam šta bih onda umjesto figurice.

Al što se performansi tiče, eto da možd je ostatak moje konfe slab u usporedbi s grafom, ali kak sve više gejmam 4k na LG telki, vrti to 4070 ti super preko 60 fps-a bez beda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2025 20:54 (Hazar).

1 0 hvala 0
5 mjeseci
NVIDIA Blackwell 50xx

Ostavit cu ovdje link čisto da ne bi nekom promaklo. HW guru  bez srama

Moj PC  
10 0 hvala 5
15 godina
KTM kaže...

Ostavit cu ovdje link čisto da ne bi nekom promaklo. HW guru  bez srama

Zbog takovih ljudi na ormaru mi stoji već godinu (možda i više), rx 6700xt. Doslovno mi se nad prodavat i natezat s ovkovim budalama. Čekam možda u obitelji zatreba.

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Napisao sam i napisat ću opet, dva dana sam se s njim preko njuškala dogovarao kupovinu ssd-a da bi me razvlačio varijantama kako bi na kraju samo rekao da može poslati poštom uz prethodnu uplatu iako je kvart do mojeg u Zagrebu. 

U temi su moderatori obrisali post jer očito je u temi prodaje offtopic napisati s kakvim specijalcem ljudi imaju posla. Ok možda je izbrisan i zato što sam ga počastio pokojim epitetom...

I onda kolega koji je oštećen dobio žuti karton, a Perica ilitiga Goran se lagano krevelji čovjeku u oči nakon što mu izađe ususret...

Jel tko kupio njegovu Logitech Petrijeva zdjelica edition tipkovnicu? Podjebava bzvz

Da, opet je offtopic, ali koliko on suspenzija mora dobiti, bezobrazluka posijati, trollanja istrolati, spama naspamati i ljudima problema nagomilati da ga se suspendira? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 7:58 (maks0806).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Offtopičarimo, ali da. Ak vam se neda zajebavat, samo primopredaja, i onda se ne moraš mislit. Evo ja sam tak spomenutu 6700xt prodao za vikend. Došla osoba do moje zgrade, pogledala grafičku, dala pare, i doviđenja. Na isti način sam i kupio novu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 9:04 (Hazar).

3 0 hvala 0
11 godina

Ja neznam jel sam ikoji oglas na njuškalu prodavao duže od 48 sata.Dečko po zadnju karticu došao busom iz Jaske u Zagreb,reko jel ti paše lokacija da dođeš gdje radim,mislim tu je blizu pa da se nađemo za radno vrijeme,ispalo da još ide u školu 

12 godina
maks0806 kaže...

a Perica ilitiga Goran 

A može i Ante 

4 godine
Na kraju je ispalo da se nisu 100% dog...mali perica je ipak u pravu jer mu je rekao 95% da uzima gpu ali za 3 dana...prodavac je ocigledno preneiskusan i sad mu je to zasmetalo koda mu je krava krepala🤷
Koliko je meni ljudi reklo uzimam 100% na kraju se niti ne jave, ili pricekaj, pa ovo pa ono, nikakav problem pa nisam kruha gladan prodat cu drugome.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 12:50 (Boris grozni).
Moj PC  
0 13 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...
Na kraju je ispalo da se nisu 100% dog...mali perica je ipak u pravu jer mu je rekao 95% da uzima gpu ali za 3 dana...prodavac je ocigledno preneiskusan i sad mu je to zasmetalo koda mu je krava krepala🤷
Koliko je meni ljudi reklo uzimam 100% na kraju se niti ne jave, ili pricekaj, pa ovo pa ono, nikakav problem pa nisam kruha gladan prodat cu drugome.

Naravno da si se ti našao braniti brata po zeleno-plavoj boji

14 godina
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

Naravno da si se ti našao braniti brata po zeleno-plavoj boji

Al doslovno hahahaha 

Boris i Perica dva akauntića

al jedan te isti multić.

Ne insinuiram, ali brate otkud ti ideja da u ovom slučaju on može biti u pravu?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
4 godine
Pa ocigledno nisi nikad trgovao, takve sitacije su pod normalno posvuda, meni su milijon puta rekli uzimam 100%, placam pa ništa..i kaj bi sad trebao cviliti na sva zvona radi toga, niti jedan hvala bogu nije kruha gladan gpu ce se prodati.
Moj PC  
1 9 hvala 0
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Moram se ovaj put sloziti sa Stjepanjem, hell is freezing over... Al zbilja, uobicajena situacija, i odustajanje od kupnje dok jos nista nije uplaceno niti su poslani podaci je sasvim legitimno. Naletio sam i na puno gore situacije i slucajeve, tipa posaljes pouzecem pa lik ne preuzme jer se predomislio itd.

S obzirom da je vecina ekipe u najmanju ruku neodgovorna, cak ne ulazeci u prevarante i slicno, jednostavno vise ne saljem pouzecem osim uz uplatu kompletne postarine unaprijed, ne rezerviram nikome nista nego ko prvi njegova djevojka i sve funkcionira ok. Jedino sto bi na forumu ipak ocekivao malo odgovorniji odnos, al nije mi sad ne znam kakav prijestup da se treba pisati o tome po cijelom forumu.

EDIT: Vidim sad u drugoj temi da je trazio IBAN i podatke i rekao da odmah uplacuje, sto definitivno nije ok, al i dalje je na zalost uobicajeno barem za njuskalo standarde. Za forum bih def ocekivao bolje.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 13:24 (Minneyar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Boris grozni kaže...
Pa ocigledno nisi nikad trgovao, takve sitacije su pod normalno posvuda, meni su milijon puta rekli uzimam 100%, placam pa ništa..i kaj bi sad trebao cviliti na sva zvona radi toga, niti jedan hvala bogu nije kruha gladan gpu ce se prodati.

Hahah, nisam da. Nikad. 120 oglasa na njuškalu i barem 40-50 na bugu. Nisam da uopće relevantan.

Nije stvar grafičke, nije stvar prodaje, nego principa. Ali ti to ne možeš shvatiti jer nemaš principe. Jer da imaš, znao bi koju "stranu" zauzeti.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
4 godine
Pa normalno, jednom se zurilo drugi nije bio siguran. Ovi se raspisali o odvjetnicima, slikama kurca, podrijetlu imovine, prevaranti, lopovi kao da su s marsa pali, ne branim nikoga situacija je glupa, neodgovorna itd it no tak je to..
Ima tema za to napisali su sve nije se apsolutno ista strasno desilo osim zapakirane grafe😁
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 13:22 (Boris grozni).
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina

Borise jer te još nije banalo, pa ja bi od sramote sam se nikad više ne pojavio....odi popi pivo sa Pericom

4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Nazad u realan život
Dugo nisam probao Asus tweak pa reko aj da probam no ni tamo nemoš memu dici iznad 2000mhz i nisam jos prokljuvio kako undervoltati no ima extra hrpica informacija slicno kao i skriveni menu od Afterburner-u

!
Kao i pracenje svakog 12vhpwr kabla zasebno i mogucnost alarmiranja
Pa eto vjerujem da ima nekih kojima bude fora, pogotovo kad imas live view na mobitelu

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 19:55 (Boris grozni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

Došli novi driveri i nvidia app...na slici dole ti je verzija AB koja ima otključanu memoriju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 21:35 (ZGamer).
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

http://www.3dmark.com/sn/5519326

u gainwardovom programu expertool odavno ima +3000 mc, rezultat je tada bio 24 mjesto, sad je pao iza 50 :D

edit: grafi ne mogu podići power limit iznad 100%

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:12 (fukara77).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Nisam više mogao biti u Radeon taboru, previše je to ponižavajuće...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
7 0 hvala 0
3 godine
Kant kaže...

I ti ne znaš što ćeš sam sa sobom. 

合気道家 - Chocolate-covered sugar and spice.Tasty, tasty, yum, yum, tasty Candy colors, oh so nice.
13 godina
Kant kaže...

kripto milijunaš, a nema ni za 5090 

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Sram me je!

:(

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neznalica90 kaže...
Kant kaže...

kripto milijunaš, a nema ni za 5090 

Lako biti milijunas bez zene i djece

17 godina
Lako postati milijunaš s ženom.
Samo prvo trebaš biti milijarder.
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

#1 u fire strike ultra, #5 u extreme

oc +500 +3000 Memory Clock 

http://www.3dmark.com/fs/33350300

Moj PC