Imam i laptop rtx 3070. Već 2 god ni jednu igru nije pokrenuo. Također imam i ps5 zapakirane u podrumu. A dok ovo pišem igram ps4 jer je raspakiran i spojen na tv :D
Više razumijem ljude koji iz hobija daju 2000 eur za karticu, nego one koji igraju. Ako si pravi igrač i rtx 40xx je dovoljna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Dakle kada se kupuju, imo, precijenjene stvari tada se ide u korist moje štete i štete sviju ostalih i to ću kritizirati, kupci me mogu ignorirati, složit se sa mnom, ljutiti se ili žaliti vodovodu, ja ću kritizirati na svakakve načine i čak biti bezobrazan i drzak, ironičan etc. ukoliko mi uspije, čak i prema sebi i kako mi dođe, i sve to u granicama dozvoljenim forumskim pravilima, nadam se, or else
, jer bahatost multimilijardera me nervira, isto i obožavanje tvrtki, fanboyizam, preglumljivanje, tupost, preser, gluma pijanog milionera, neiskrenost, elitizam... u biti sve me nervira, jedino me borba protiv vjetrenjača oduševljava