Koje napajanje?

poruka: 11
|
čitano: 3.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje napajanje grafičke?

Sutra uzimam ATI Radeon HD 3650, 512MB DDR2, AGP ili Ati Radeon HD 3450, 512 MB DDR2, AGP (Sapphire-ovi modeli). Koji dodatni priključak za napajanje imaju? Floppy, molex?

Hvala, molim brzi odgovor, ovo mi je bitno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 19:59 (Crnobog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Dali znaš koliko troše?

možda im i ne treba dodatni priključak, ako troše manje od 75 w(kao što je bila npr. moja 4670) onda to mogu od matične dobiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

ja imam 3650, i nema dodatne konektore.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koje napajanje?

Hvala Bogu, tom odgovoru sam se i nadao.

16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

samo moja je PCI-E, a ne AGP. Gledam slike po netu, ispada da AGP verzija ima jedan 6-pinski utor za dodatno napajanje.

KLIK

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 22:08 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Sapphire 3650 AGP ima jedan floppy konektor (dobije se molex na floppy adapter). Uglavnom meni je radila na 400W no-name napajanju bez problema (još clockan na 900MHz GPU)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

lol ..ja imam 4830 na 400w napajanju od ms-a..i sve radi..:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Koliko si spreman izdvojit za napajanje?

Ako želiš brand napajanje onda su ti tu corsair CX400 ( s njim češ biti miran sljedeće 3konfiguracije, ali je on takodjer skuplji, mislim da je u linksa oko 430kn), takodjer imaš i od chifteca jako dobra napajanja!
A al mislim da ti za tu grafu ne treba bog zna šta!

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Sapphire 3650 AGP ima jedan floppy konektor (dobije se molex na floppy adapter). Uglavnom meni je radila na 400W no-name napajanju bez problema (još clockan na 900MHz GPU)

To se traži. ;)

16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Sada sam gledao malo i ovakva je stvar s konektorima na 3650 AGP

Sapphire 3650 AGP 512MB DDR2 (nju ja imam) ima floppy konektor (ova se u najvećem broju može naći kod nas)

Sapphire 3650 AGP 512MB GDDR3 ima 6 pinski PCIe konektor

Uglavnom Sapphire ne štedi na bundelu pa doda uvijek sve potrebne konektore (naponske konektore sam dobio uz sve Sapphire kartice koje posjedujem: 3650 AGP (1x molex > floppy), HD4830 (1x molex > PCIe 6 pin) i HD4870 (2x molex > PCIe 6 pin))

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad provjereno znamo da ima floopy dodatno napajanje. Kupio je jučer, radi savršeno, kablovi došli s njom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice