@Matozan:
Na taj komp s C2D E6300 ti ne vrijedi stavljati išta jače od HD 6670.
No taj odgovor si već i ranije dobio, ne vidim čemu strka i potreba za kontaktiranje putem privatnih poruka.
hah sta da ti velim na ovaj tvoj odg, nista, poz
edit: nije mi problem promjenit stav ako sam u krivu, kad dodjem doma pogkedati cu papire da vidim kad sam sto upgradeao pa cu ti postavit jedno pitanje vezano za bootlneck - tj razlog zasto ja mislim da nije bootlneck ako je grafa na 100% ali sad nisam doma pa necu slati upit da postavim sasvim tocno
Vjerujem da znam na što ciljaš. U renderiranju frejmova ne sudjeluje samo grafička već i sam CPU koji priprema grafičkoj što će ona obraditi. Tu leži ono "s oba procesora grafička radi na 100% ali s jačim imam X frejmova više". Jednostavno je jači procesor sam odradio više posla nego slabiji i ništa više, grafička je svoj posao obradila u oba slučaja jednako.
shvacam to - no ja sam mislio na nesto drugo, jos cu postavit i primjere sa neta uz svoj primjer samo ga moram sastavit, tocno cu napisati kronologiju kupnje komponenti i zasto sam sta kupio u određenom trenu i koje su mi performase bile i kako se komp ponasao, pa ako to objasnis da niej bootlneck onda cu reci - ok ako je grafa na 100% nema bootlnecka - napisat cu sve ovdje ali sutra sad idem zenske trazit