Po tome mislim da je problem u grafi, pa neces ju stalno drzat pod Furmarkom za normalno koristenje. Mozda da ju probas kod nekog frenda prije nosenja na servis !!?
Po tome mislim da je problem u grafi, pa neces ju stalno drzat pod Furmarkom za normalno koristenje. Mozda da ju probas kod nekog frenda prije nosenja na servis !!?
Imam jednog frenda ima proc i5 i neku bas jacu maticnu oko 250 eura je platio uglavnom konfiguracija je extra ako kod njega bude isto znaci problem u grafi 100% Samo se nadam da se moze popraviti :S Evo poce opet da se remeti hahahha :S
Ako bude i kod njega isto onda je grafa krivac !
Jel imaš mogučnost kod poznanika,prijatelja isprobat karticu na drugom kompu,da siključiš mogučnost kvara same grafičke!
prestigli me već!!!!!!
Ev ne smijem da napisem post da je sad uredu jer sam promjenio kabal iz monitora u graficku stavio neki stari uglavnom isti.
Da kucnem u drvo 12 minuta radi fino !!! <3
;)
sta sam ti reko
;)
sta sam ti reko
Da ti se i postom zahvalim, hvala mnogo tebi i ostalima na pomoci. Duznik sam vam !
Za koji dan idem kupovati i5 da izbacim ovo smece E6300 koji radi na 3.5 ghz (oc) iz kompa da mi se ljudi ne bi smijali :D
Sreca pa je problem bio u kablu :D