HDMI na S-VIDEO/ČINČ reduktor?

poruka: 13
|
čitano: 14.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam grafičku na kojoj ima VGA izlaz, HDMI i DVI. Zanima me kako isto spojiti na običan TV putem skarta?

Znači, da li ima HDMI u činč reduktor ili

HDMI u S-Video reduktor ili

DVI u činč reduktor ili

DVI u S-Video reduktor?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo i meni treba ja probao nema ni zive duse na ekranuIznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HDMI na S-VIDEO/ČINČ reduktor?
vjeko333 kaže...

Imam grafičku na kojoj ima VGA izlaz, HDMI i DVI. Zanima me kako isto spojiti na običan TV putem skarta?

Znači, da li ima HDMI u činč reduktor ili

HDMI u S-Video reduktor ili

DVI u činč reduktor ili

DVI u S-Video reduktor?

ajmo.. i mene to zanima
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
16 godina
neaktivan

Pitanje je koliko je isto isplativo, jer vjerojatno košta oko 200 kuna pa nadalje....

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 20:08 (vjeko333).

0 0 hvala 0
17 godina

jako tesko da toga ima kod nas!
U inozemstvu kosta od 20-40$

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa HDMI na analogni signal S-video, chinch ili scart koliko znam ne postoji ali sa VGA na scart postoji u Feniksu i nije tako skup. Veći problem je dali će raditi pošto bi kod grafičkih kartica nekorišteni VGA pinovi trebali prenostiti analogni signal ali to nije uvijek tako. Također postoji u Mikronisu adapter sa VGA signala na S-video, scart i chinch ali je poprilično skup, mislim oko 250 kuna. Gledano ako imate grafičku karticu koju ne želite mjenjati ili kao kod laptopa nemožete najisplativije je kutpti TV karticu s kojom ćete se moći spojiti sa TV-om. Cijene od 200 kuna pa naviše.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Večina TV kartica (ako ne i sve) nemaju izlaz za TV već su samo ulazni uređaj!

16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Večina TV kartica (ako ne i sve) nemaju izlaz za TV već su samo ulazni uređaj!

vidiš to nisam znao.
Čuj, mislim da je pametno, da ljudi na ovom forumu, koji se bave nagađanjem, ostave neke stvari za sebe. Negdjeprije mi je jeden frik na forumu rekao da kupim neku grafu, da se može spojiti na tv, a vidiš, nemože se. Čak je rekao da taj model ima s-video izlaz.
Ako postoji TV-kartica, molim da mi se napiše točan model, koji može sliku s grafe prenositi na ČINČ TV
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 8:50 (vjeko333).
17 godina
neaktivan

Spoji HDMI -DVI.Ovo drugo neznam dali postoji zbog konverzije signala sa Digital/Analog.

16 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Spoji HDMI -DVI.Ovo drugo neznam dali postoji zbog konverzije signala sa Digital/Analog.

A na koji način se to može spojiti? Osobno mislim da je to nemoguče. Spojiti HDMI (koji je na grafi) i DVI (koji je isto tako na grafi). Gdje je TV u toj priči?
17 godina
neaktivan

Joj sori zaboravih da je rijec o CRT TV-u .Da je LCD ond nebi ni pitao isprika!

16 godina
odjavljen

Koja je grafička? Pogledaj na proizvođačevim stranicama da nema možda na VGA izlazu i kompozitni izlaz (neke imaju na neiskorištenim pinovima). U tom slučaju postoji adaptor VGA -> Činč koji u pravilu dođe uz karticu koja ga podržava (ali ako si uzeo sastavljen komp, nije rijetkost da ne dobiješ sve dodatne dijelove koji dolaze uz komponente, tipa razni adaptori, višak kablova, višak vijaka od kućišta i sl.).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Adapter sa VGA na S-video, chinch...   http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=3622&catid=52

TV kartica hibridna USB sa S-video ulazom i izlazom (kupljena preko Web shopa) http://www.comprousa.com/en/product/vmlive.html

Feniksu postoji adapter sa VGA na scart cijena oko 40-tak kuna - prvenstvena namjena mu je projektor. Nekima su navodno uspjeli spojiti PC sa TV-om ali meni osobno nije uspjelo. Stvar sa VGA pinovima kao što sam već rekao u prijašnoj poruci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice