Ja sam uzeo velikog brata, 7870, ali za njih nema club
pa napravi club hd 7870
Ja sam uzeo velikog brata, 7870, ali za njih nema club
pa napravi club hd 7870
Izgleda da mi je probleme radio virtualmvp tako da je sad sve riješeno. Tog se nisam ni sjetio...
Kasnije ću bacit koji bench da vidite skaliranje ako bude tko zainteresiran. Sve u svemu za uloženo/dobiveno ovo mi se čini pun pogodak
evo mene zanima dali neko igra crysis 3 ovu open betu ako da kako mu ide..??
edit: jel meni bas i neide nes zvjerski..:O
evo mene zanima dali neko igra crysis 3 ovu open betu ako da kako mu ide..??
edit: jel meni bas i neide nes zvjerski..:O
Stavi 13.2 beta drivere
Neki su me tražili da odvrtim par bencheva pa evo... Zasad su tu Metro 2033 na max postavkama, Alien vs Predator na stock postavkama, 3Dmark 11 performance mod i Unigine Heaven 3.0 na stock i extreme postavkama. Svi testovi su odrađeni na 1000/1200 MHz i to za SINGLE i CF.
Kasnije ću još staviti testove za BF3 single i multiplayer, Crysis 2, Crysis 3 Beta, Far Cry 3, Skyrim... Ako imate još kakve prijedloge recite
Ostatak konfiguracije možete vidit pod Moj PC
Jel može F1 2012 i Dirt Showdown. Oba imaju in game bencheve ??
Jel može F1 2012 i Dirt Showdown. Oba imaju in game bencheve ??
To moram prvo skinuti jer ih nemam
Battlefield 3 SP i MP
- sve postavke na ultra, jedino MSAA isključen. Ako njega uključim tu stvarno dolazi do izražaja nedostatak vrama i događaju se oni dropovi tako da nije baš najugodnije igrati
- za SP sam mjerio Frapsom u misiji Operation Swordbreaker, čini mi se najzahtjevnija
- MP također mjeren Frapsom na mapi Canals sa 64 igrača TDM, najviše akcije na malom prostoru
Crysis 3 Beta
- mjereno Frapsom
- sve postavke na max
- umjesto MSAA korišten FXAA jer isto kao i kod BF3 nedostatak vrama predstavlja problem, FXAA manje opterećuje a radi dobar posao
Crysis 2
- korišten benchmark tool na mapi Times Square
- sve na max
- ovdje sam MSAA ostavio na 4X jer izgleda da ovdje 1GB vrama ne predstavlja problem
Odlično kolega To su po meni odlični rezultati. Kolika je iskorištenost grafi bila u crysis 3, i bf3?
jel ti igriv crysis 3 na tim postavkama sa cfom..??
msm meni je igrivo na 69 fpsa ali i dalje se osjete lagovi jel ima kod tebe toga tj cestih dropova..??
Odlično kolega To su po meni odlični rezultati.
Iskreno ja sam i više nego zadovoljan. Ova grafička, a pogotovo CF je pun pogodak kad gledam omjer dobiveno/uloženo. Još kad ih kloknem...
Odlično kolega To su po meni odlični rezultati.
Iskreno ja sam i više nego zadovoljan. Ova grafička, a pogotovo CF je pun pogodak kad gledam omjer dobiveno/uloženo. Još kad ih kloknem...
ma stoji to i ja sam isto doduse ja nemam cf ali zanima me dali osjetis dropove kad igras jel ja ih osjetim ito dost cesto,igram na high a fps mi je oko 69(kaze playclaw)..
jel ti igriv crysis 3 na tim postavkama sa cfom..??
msm meni je igrivo na 69 fpsa ali i dalje se osjete lagovi jel ima kod tebe toga tj cestih dropova..??
Crysis 3 je još beta na beta driverima tako da od toga ne očekuj čuda trenutno.
Sad mi sve radi savršeno, a dropovi se događaju jedino kad nabijem msaa u nebesa. To je za i očekivati jer 1gb vrama nije u stanju sve to prožvakati kako treba. Ali zato noviji naslovi imaju podršku za fxaa i txaa koje odrađuju odličan posao i s njima tih problema nema ili su puno manje prisutni
e a daj mi samo jos reci koje drivere ti koristis..??
e a daj mi samo jos reci koje drivere ti koristis..??
13.1 ja koristim ali 13.2 beta poboljšavaju stvari u crysisu 3 pa stavi njih
Je li gledao koliko mu pokazuje afterburner
Je li gledao koliko mu pokazuje afterburner
sorry ali sam laik na sto mislis u afterburner
Planiram kupiti GIGABYTE AMD RADEON HD 7850 OC, 2GB DDR5 , zanima me ako ju netko ima dali je bucna i dali se isplati uzeti ju za 1550kn !
To su sad ok temperature, mislim da su bile i prije nego ih možda hw nije dobro očitavao. MSI Afterburner je program za monitoring i overclock grafičke kartice, a možeš ga skinuti ovdje
Taj isti hladnjak je na GTX 550Ti, kolega ju je imao i nečujna je, temperature su sasvim normalne.
Neznam sta da kazem osim da 2gb 7850 overclockana gazi gtx660 overclockanu u battlefieldu 3. Nije mi jasno o cemu se radi ali kao da bf bolje ide na amd-ovim driverima, dakle vozim ju na 1150/1350/1.225v sto joj je izgleda maximum, graf gpu opterecenja nije u sat vremena ni na jednom mjestu pao ispod 99%, dakle savršeno ravan i kartici iskoristi 1.9Gb videomemorije. Gtx 660-ka je imala nestabilan graf opterecenja i 1.4-1.5Gb iskoristene videomemorije.Napravia sam 2 testa s frapsom ,10 minuta, jedan je MIN/MAX/AVG- 41,102,61,drugi je: 37,71,55
Dakle u ovom drugom je minfps 37, to je bilo kad sam testirao franedropove, odnosno 6xc4 na cisternu, u prosjeku neznam koliko puta sam vidio fps ispod 50 ali je bilo jako malo. Definitivno osjetno stabilnij fps negoo na 660-ki,igra klizi bolje. A momak kojem sam dao 660-ku kaze da je u heaven benchmarku overclockana bolja od ove. Mozda jednostavno bf3 bolje ide na amd-ovim karticama. Sve u svemu ja sretan ko malo dijete
Testovi su rađeni na 1920x1200 i sve maxed out, AAx4,dakle sve do kraja.
Do kolko pa ti ide temp na tim clockovima?
Meni na 1100/1375 @ 1,16V, u Far cry 3 ide čak i malo prek 70, zna biti 71-72..
To sam ja govorio ali mi djeca lupaju TD, moja ide na 1200 i kao takva jaca je od svake 660, u heavenu također;)
Do kolko pa ti ide temp na tim clockovima?
Meni na 1100/1375 @ 1,16V, u Far cry 3 ide čak i malo prek 70, zna biti 71-72..
Moja je sapphire dualX , odlican hladnjak, stavim ga na 50% i bude prilicno tih, kartica varira između 55-57, s time sta sam namazao artick mx4 pastu.
To sam ja govorio ali mi djeca lupaju TD, moja ide na 1200 i kao takva jaca je od svake 660, u heavenu također;)
Meni nije nista jasno, znam samo da sam pre zadovoljan. Dakle bas sve max max max i igra leti od fluidnosti, da bii muda okinit da nisam vidia fps ispod 45, osim kad je neka ekstremna detonacija xd, like cisterna sa 6 c4.
EDIT: Nije to sta je ona jaca nego je jaca od zlatnog primjerka 660-ke koja je isla na +150/+320, nvidia je zasrala tdp limiterom, stalno mijenja taktove i fps nije stabilan. Ubili su oc potencijal karticama, ove mid range kartice kao 7850 i 660 su uvjek najisplatljivije jer se clockaju ko životinje, maknes to, zasra si stvar.