Gtx460

poruka: 182
|
čitano: 22.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
gtx460

PointOfView GTX460 1024MB GDDR5 256 bit, (shader : 336/1350 MHz)

Palit GTX460/1024MB, NVIDIA GeForce, GTX460, PCIe x16, 1024 MB

Koja je bolja?cijena ista 1900kn

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: gtx460
rvp kaže...

1900 moze i rijecima tisucu devetsto kn za gtx460?!? LOL

pogledaj malo cijene vani, trenutno se kod nas nista ne isplati kupovat

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina
neaktivan
Gtx460

Ni jedna ni druga, MSI Cyclone je najbolja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 14:03 (xxCROsainTxx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rvp kaže...

Po ovom što si napisao, a to je vrlo nejasno, ja bih rekao da su iste, ali isto bih rekao i da su preskupe, gdje to kupuješ?!
Za te novce, MSI GTX 460 Cyclone verzija je najbolja, a ako nećeš nju, ima dosta dobrih a jeftinijih?!

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
rvp kaže...

1900 moze i rijecima tisucu devetsto kn za gtx460?!? LOL

pogledaj malo cijene vani, trenutno se kod nas nista ne isplati kupovat

ima i verzija sa 768 mb rama za 1550kn ali ne znam je li ovo možda isplativije?

Ovo je u adm-u,jedine dvije gtx 460 sa 1gb rama

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:06 (rvp).
16 godina
neaktivan

ima i verzija sa 768 mb rama za 1550kn ali ne znam je li ovo možda isplativije?

Ovo je u adm-u,jedine dvije gtx 460 sa 1gb rama

Pa jel moraš baš u ADM-u kupovat, po meni je to preskupo za te verzije, ovo za 785 Mb je već prihvatljivija i koliko-toliko OK cjena, ako igraš na manjoj rezoluciji od Full HD, razliku između te dvije verzije nećeš "primjetit", iako bih te savjetovao da se strpiš još malo, uskoro bi sve kartice trebale pojeftinit, naime, izlazi nova Radeon serija a i vani dosta smanjuju cjene GTX 460, valda će doć i do nas!?

17 godina
Gtx460

U protisu sam PALIT GTX460 768 MB platio 1540 kuna. Radi odlično i na HD rezoluciji i davat 400 kuna za tri FPS-a više po meni se baš i ne isplati (naravno, ako se nađe za kakvih 1700 kuna onda da), a kada se klokne to je drugi svijet. Ali definitivno vidjet dali će i kod nas cijene past... iako sam skeptičan malo u pogledu toga, ali kada padnu (i ako) odmah još jedna u SLI... brum brum

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:25 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Gtx460
doktor1 kaže...

U protisu sam PALIT GTX460 768 MB platio 1540 kuna. Radi odlično i na HD rezoluciji i davat 400 kuna za tri FPS-a više po meni se baš i ne isplati (naravno, ako se nađe za kakvih 1700 kuna onda da), a kada se klokne to je drugi svijet. Ali definitivno vidjet dali će i kod nas cijene past... iako sam skeptičan malo u pogledu toga, ali kada padnu (i ako) odmah još jedna u SLI... brum brum

Točno, to sve zavisi po kojoj cjeni nađe, po ovoj su te od 1 Gb neisplative, i ja se nešto oružam za SLI, samo ako uspijem nać matičnu za to, uglavnom, odličan post i upotpunosti se slažem!?

15 godina
neaktivan
Gtx460

oke,onda uzimam ovu od 768mb-a .hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx460

Alo alo prije mjeseca dana je u ADMu bila Gigabyte 460 GTX 1GB OC za 1630 kuna, pa onda dva tjedna nakon toga za 1700 kuna... I jos uvijek imas MSI Cyclone 1GB to ti je najbolje sto mozes u RH kupiti od 460 GTX 1GB modela. A ta je koliko znam 1850 kuna u ADMu bila.

Dvije najbolje su ti MSI Cylcone i Gigabyte.

Nebudi lud 1900 kuna za 460 GTX od PointOfView il Palit a da nije Sonic verzija !? Jesi svijestan da su razlike između 768 MB verzije i 1GB verzije nekih 5 fps i to tek u 1920×1080 i vise?

Ako ces ista uzimat za te pare onda MSI Cyclone i to ne zbog stock preformanci nego jer ima dobar pasivni hladnjak za OC. Ili pricekaj pa nadi negdje Gigabyte 1GB OC ovu sa dual fan systemom. Moja je hladnija od CPUa kada je idle.

Ako neces OCat onda slobodno uzmi ovu za 1550 jer ti FPS nece nista vise otici sa 1gb verzijom naspram ovih na stock preformansama.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mew kaže...

Alo alo prije mjeseca dana je u ADMu bila Gigabyte 460 GTX 1GB OC za 1630 kuna, pa onda dva tjedna nakon toga za 1700 kuna... I jos uvijek imas MSI Cyclone 1GB to ti je najbolje sto mozes u RH kupiti od 460 GTX 1GB modela. A ta je koliko znam 1850 kuna u ADMu bila.

Nebudi lud 1900 kuna za 460 GTX od PointOfView il Palit a da nije Sonic verzija !? Jesi svijestan da su razlike između 768 MB verzije i 1GB verzije nekih 5 fps i to tek u 1920×1080 i vise?

Ako ces ista uzimat za te pare onda MSI Cyclone i to ne zbog stock preformanci nego jer ima dobar pasivni hladnjak za OC. Ili pricekaj pa nadi negdje Gigabyte 1GB OC ovu sa dual fan systemom. Moja je hladnija od CPUa kada je idle.

Ako neces OCat onda slobodno uzmi ovu za 1550 jer ti FPS nece nista vise otici sa 1gb verzijom naspram ovih na stock preformansama.

Oprosti, ali mislim da je već odlučio, pažljivije čitaj!?

17 godina
Mew kaže...

MSI Cyclone nema pasivni hladnjk!! A zašto da uzme ovu od 1550 ako neće OC-at..ner kužim?! Pa moja PALIT GTX460 768 se sa referentnih 675/1350 bez ikakvih problema digne na 835/1670 i temperatura pod opterećenjem je oko 66°, a ventilator ne prelazi 65%!! Isto tako može kloknut bilo koju neovisno o memoriji.

Plus svaka PALIT sa 1GB je Sonic verzija (još ima sonic platinum).

MSI Cyclone - ovo nije pasivni hladnjak MSI Cyclone - ovo nije pasivni hladnjak
ovo je pasivni hladnjak ovo je pasivni hladnjak
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 18:03 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Gtx460

Javili su da nemaju na skladištu msi gtx460 768mb,nego zotac gtx460 sa 768 mb.

Mogu tu slobodno uzet,jel da?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
Mew kaže...

Oprosti, ali mislim da je već odlučio, pažljivije čitaj!?

A super za njega.

doktor1 kaže...
Mew kaže...

MSI Cyclone nema pasivni hladnjk!! A zašto da uzme ovu od 1550 ako neće OC-at?! Pa moja PALIT GTX460 768 se sa referentnih 675/1350 bez ikakvih problema digne na 835/1670 i temperatura pod opterećenjem je oko 66°, a ventilator ne prelazi 65%!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_pipe - Ovo je isto pasivni hladnjak.

Pa recimo zato jer sam poprilicno siguran da ce ima dobrih 6°c nize temperature nego ti...

17 godina
Gtx460

Ono na MSI Cyclone nije pasivni hladnjak!! Ne piši nebuloze!! Uf, baš će me ubit u pojam 6° manja temperatura. To je od presudne važnosti... kada su temperature kreću od 65-75° Još da su oko 90, pa bi i igralo neku ulogu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 18:13 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ono na MSI Cyclone nije pasivni hladnjak!! Ne piši nebuloze!! Uf, baš će me ubit u pojam 6° manja temperatura. To je od presudne važnosti... kada su temperature kreću od 65-75° Još da su oko 90, pa bi i igralo neku ulogu...

MSI ima passive cooler koji je spojen na 2 heat pipe koji onda idu u 2 velika heat fina http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=738&prod_no=2113 i nakraju ima jedan mali ventilator gore.

Samo je taj mali ventilator aktivni dio, ovo je sve ostalo bez struje i radi pasivno.

Ja sam mislio na TAJ dio coolera a ti izgleda mislis da je mislim na cijeli cooler opcenito.

Pa je kada pogledas da na koliko moja radi kada je idle mislim da ce duze zivjet.

>Uf, baš će me ubit u pojam 6° manja temperatura.

pa hoce on moze vise OCat a da bude stabilan i da se grije manje. naravno zavisi o kvaliteti chipa koliko ce ga moci gurat ali bolje je hlađen tako da potencijalno vise nego tvoj palit

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 18:21 (Mew).
17 godina
Mew kaže...

Pa je kada pogledas da na koliko moja radi kada je idle mislim da ce duze zivjet.

PALIT GTX 460 768 idle: 29°c

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mew kaže...

PALIT GTX 460 768 idle: 29°c

Dobro iste su temeperature. Svejedno stoji da su bolje temperature kod ovi nereferentnih hladnjaka od Gigabyta i MSI Cyclona kada se OCa.

Ali naravno sve nakraju spadne na kvalitetu chipa koliko ce dugo zivjet i koliko ce se dat OCat. A to je kod svakog drugacije...

17 godina
Gtx460

I PALIT ima nereferentni hladnjak i dizajn. Ali stoji da Giga i Ciklona po opterećenjem imaju bolj temperature.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gtx460

Čim ima vent, onda nije pasivno!? Smijeh

Autoru teme, uzmi bilo koju, tebi će bit sve jednake pošto sumnjam da ćeš OC-at, tako da ti je svedno, samo nemoj dat preko 1600 kn za 786 Mb, to je previsoka cjena!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gtx460
Dečki kad ćete vi svoje paltice drzat na 925Mhz i da vam pod kombusteru ne prelazi 60stupnjeva, onda ćete moć reci da je razlika između zerotherma na Cyclone i vaše svega šest stupnjeva.
Također Msi cyclone je jedna od rijetkih koja podržava softwareski voltmod I sto je još važnije elektronika je dizajnirana za držanje full Ocane grafe na 24/7.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I PALIT ima nereferentni hladnjak i dizajn. Ali stoji da Giga i Ciklona po opterećenjem imaju bolj temperature.

Pa hvala bogu Nvidia je ovaj puta dopustila svima da idu sa nereferentima od pocetka. Da I to znam. Ali moram rec nisam znao da su sve 1gb Sonic.

Svejedno kako god okrenes 1900 kuna za 460 GTX 1gb je previse koja god bila. MSI Cyclone je cak previse za tih 1850 kuna...

microman kaže...
Dečki kad ćete vi svoje paltice drzat na 925Mhz i da vam pod kombusteru ne prelazi 60stupnjeva, onda ćete moć reci da je razlika između zerotherma na Cyclone i vaše svega šest stupnjeva.
Također Msi cyclone je jedna od rijetkih koja podržava softwareski voltmod I sto je još važnije elektronika je dizajnirana za držanje full Ocane grafe na 24/7.

Podosta proizvodata sprema BIOS updatove za unlockanje fans speeda i voltaze. Koliko sam vidim Gigabyte i EVGA vec ima leak tog biosa vani il je neko modificiro obican bios. A koliko sam vidio ima i za Palit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 18:45 (Mew).
15 godina
neaktivan
Gtx460

Samo još jedno pitanje.Je li corsair 400w dovoljno za tu grafičku?  Procesor je athlon x4 635

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
microman kaže...

I mi to znamo, samo autor teme ne izgleda baš kao tip za OC, tak da je njemu svedno, a i mislim da svaka GTX 460 ima pristojne temperature i pod load-om!?

16 godina
neaktivan
rvp kaže...

Samo još jedno pitanje.Je li corsair 400w dovoljno za tu grafičku?  Procesor je athlon x4 635

Taman, kao da sam ja birao!?

16 godina
neaktivan
rvp kaže...

dovoljno je Namigiva kolko sam cuo ta graficka pod full opterecenjem vuce 140w pa nebi trebalo bit problema

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Gtx460
MEW: neznaci ti BIOS ništa ako na PCB-u nije programabilni Voltage regulator, a za Gigabytea čisto sumnjam da ga ima,palt također,asus ima na par modela,msi ima na svakom,EVGA ionako ima referentni dizajn
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gtx460

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxCROsainTxx kaže...

Ja ju imam nemogu se zalit, nazalost poskupila je sa 1630 na 1750...

Po mnogima za OCanje druga najbolja poslje MSIove

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice