GTX260 vs. HD4870 (Bug 191, tema broja) zaključana tema

poruka: 79
|
čitano: 8.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: BUG opet po svome
jabuka555 kaže...
 jer bi onda svi mi bili tu negdje i svi mi bi si mogli priuštit neku srednju grafiku i opet bi svi bili sretni jer svi bi bili tu negdje.
 A koja onda poanta od učenja, obrazovanja, truda uloženog u sebe kad bi svi ionako bili 'tu negdje'...   haloooo???   probudite se!
Da smo svi 'tu negdje' ja bi fino nakon srednje škole digao sve 4 u zrak i uživao u nekoj firmici kao recimo dostavljač. Pošto sam si ipak zadao malo ambicioznije planove za život išao sam na fax i sada ipak radim bolje plaćen posao u velikoj firmi (nisam ni direktor ni manager bez brige). Stalno tražim koji se poslovi nude i što bi mi bilo zanimljivo za raditi za bolje uvjete i više novca. Što želim reči je da se ljudi koji žele nešto u životu ipak trebaju malo i potruditi da do toga dođu, a ne samo računati da će im to 'sustav' pružiti automatski.

Hvala bogu na tržišnoj ekonomiji i slobodnom tržištu!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

// gle ovako: svaka čast tebi što se "boriš" i što si završio fax, i ja bi ga završio da sam imao 7 soma eura, i da imam barem kuma... ali da opet ne skrećem s teme... nije poanta u tome da se ti boriš, svi se mi borimo, samo je pitanje kako. Jer po tvom "slobodnom tržištu", mogu ti odmah reći da se prestaneš boriti jer na taj način smo definitivno bitku izgubili, pojeli nas kinezi ko malu porciju ćevapa s lukom, što misliš zašto "slobodno tržište" nedopušta kineske aute u europi? Pa ovi europski auto koncerni bi mogli odmah stavit ključ u bravu, a radnike na ulicu. Pazi ta globalizacija i nije tako sjajna kak se na prvi pogled čini. Kupovat ćemo sve od kineza, jer oni proizvode sve duplo jeftinije, naravno kad imaju radnu snagu po sistemu robova, rade za komad kruha. I što ćemo s tim slobodnim tržištem postić? Ako ćemo kupovat sve kinesko, naši ljudi neće imat što radit, znači nema posla, a ako nema posla... to si valjda učio na faksu? Ili si i ti dobio index na neki tajnovit način?! Evo ti za primjer u mom gradu, s jedne strane ceste je Borovo obuća, koje je tu od kada ja znam za sebe, a s druge strane, došao kinez, prije par godina, krenuo u kiosku, a sada je dogurao da je njegov dućan 3 puta veći od Borova, koje samo što se ne zatvori. Ja se prvi osobno uopće nesjećam kad sam zadnji puta išao u Borovo. I evo još jedan primjer pa da prestanem, što misliš zašto na našim grafičkim karticama piše "made in china"?! Mislim da su dečki u BUG-u dosta objektivni, mi smo jadno i premalo tržište da mi možemo nešto mjenjati, a nažalost toliko smo korumpirani da nas neće ni Europa a ni nitko drugi, nego smo ostavljeni da se sami sa sobom ovako dopisujemo.

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
moderator

Joj majstore de ohladi malo, sad bi svasta reko i na temu faxa i trzista i Kine i auta i socijalizma, ali necu jer je offtopic, samo cu doprinjeti da se tema zakljuca, a ne treba.

Bas sam sad isao na kiosk da kupim Bug i bacim oko na temu, ali nije dosao (iz BiH sam, vjerovatno nije dosao jer je jucer Bajram bio).

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina

Neće ni kinezi cili život radit za kikiriki. Već danas ne radu sve poslove za kikiriki. I nije sve tako crno, bijelo. Najače je kad svoju nesposobnost pravdaš kinezima. Što su oni, Vanzemaljci. Sada rade ovako ,ali sa razvojem Kine će i njihovi zahtjevi porasti, i masu stvari će se promijeniti i u njihovoj kulturi. Ustvari već se mjenja...

17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Ljudi, 'ajde natrag na topic!

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// BUJRUM!!! Ja sam isto rođen u Bosni! Točnije u Gradačcu, ak znaš gdje je to?! De mi bolan reci kako kotira BUG u Bosni, mislim kakva je konkurencija i što ljudi mislie o BUG-u?! Ova tema je BUG opet po svome, po meni dosta općenita tema, pa mislim da nema razloga da je zatvaraju jer je odlična, rasprava je u punom zamahu a ne kao kod nas u saboru.
16 godina

OK, krenuli smo svi malo offtopic ali ocito to mora tako biti, reci cu jos nesto i onda se skidam s ove teme:

Hvala Bogu na trzisnoj ekonomiji i slobodnom trzistu? Da, to su mogli klicat gradnjani u SAD-u do prije 2 godine i sada im se sve urusava, mnogi su ostali bez kuca, domova, firmi, auti.... ipak do sada se mnogima tamo cinilo da im teku med i mlijeko, no pustimo njih na miru, oni su na drugom kontinentu, pogledajmo malo situaciju kod nas.

Situacija je bolja (recimo) nego je bila prije 90ih (iako je i to upitno, predkraj su svi imali fine place i mogli si svasta priustit, nije bilo ekonomski opravdano i pitanje koliko bi trajala takva situacija jer se preljevalo iz supljega u prazno, ali nije ni bitno jer su se stvari mijenjale), ali samo u smislu da imamo puno vecu ranolikost proizvoda na trzistu i cinjenice da su nam stvari o kojima smo nekad sanjali postale vecini dostupne. Pa tako sada ima skoro svaka obitelj auto ili 2, televizor,  dosta nas ima PC doma, mobiteli prste na sve strane, no kad pogledas malo bolje dosta toga imali smo i prije, osim mobitela i PC-a, ali onda su bili tek u zacecima

Nama koji zivimo u obiteljima gdje su roditelji fakultetski obrazovani ili smo mi fakultetski obrazovani tj gdje kucanstvo prima placu ljudi koji rade poslove koji zahtjevaju visoko obrazovanje je situacija danas super, mozemo si svasta priustit, no ako se sjecate mogli smo i onda, samo mozda nije bilo toliko proizvoda kod nas za kupit pa smo isli preko granice... Ali takvih ljudi i takvih kucanstva je danas oko 25-35% Malo se situacija popravila i sve vise ljudi trazi fakultetsko obrazovanje u potrazi za boljim placama jer onda nije bilo tolike razlike izmedju tih primanja i onih radnickih... Medjudim desilo se da oko 60-70% ljudi koji su onda pristojno zivjeli i mogli si priustit svasta danas zive od place takve da krpaju kraj s krajem i nemaju za osnovne stvari tipa hranu i vodu kupit i racune podmirit.... Reci ce svi voda je prakticki besplatna kod nas, pij onu iz pipe i to te kosta stotinjak kuna mjesecno.... da, kad imas 10 ili vise tisuca kuna na raspolaganju u kucanstvu sto ti je 100kn, ali sto kad imas 2 place od 1800-2000kn na 4 clana? kad cijela obitelj prima oko 4k kuna mjesecno i njih 4 zive od toga? Racunaj da samo sto pojedu dnevno je minimalno oko 60-80kn tj oko 2100kn mjesecno a to je ako jedu goli minimum, ono kruh, mlijeko i neki cuspajz za rucak i eventualno neku salamu i komad mesa tu i tamo... Rezije? ko ima ispod 500-700kn mjesecno? a di su roba i knjige za skolu? Ma koje graficke, koji mobiteli, ti ljudi gledaju kako prezivjet, a ima ih jaaako puno, stogod mi u Zg misllili dok gledamo kupit graficku od 1700 ili 3300kn s time da ne mislite da u Zg nema takvih... ima ih, samo se ne krecu subotom na spici jer nemaju tamo sta raditi

Nemojte takvi biti, bit bahat i osudjivat ljude je lako, ali nisu oni krivi... ne rade nista sramotno... posteno odraduju svoj posao, vrijedni su ljudi.... svatko tko radi bilo kakav posao, bilo to biti smetlar ili cistacica ili menager u INI ili T-HT-u ima pravo dostojanstveno zivjet uzdignute glave i moc si barem priustit za stan i hranu, a ne bit svaljen na to da mora zicat ili radit 2-3 posla i imat po 14-16 satni radni dan samo da bi mogo prezivjet i uzdrzavat familiju... govorit da je to posteno i skroz u redu jer nisu zavrsili fakultete... nisu svi imali taj luksuz da si mogu fakultet priustit stogod vi mislili o tome. a taman da jesu a odlucili su ne ic to radit bi trebalo znacit da si nece moc priustit Rolce Roys ili BMW ili tako nesto i time cinit razliku od onih koji jesu isli, a ne da si ne mogu priustit stan i hranu

17 godina
neaktivan
// apsolutno se slažem. svaka ti čast Rhodin.
17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Dobro jabuko na kojim si ti drogama?

odi zivjet na kubu ili u kinu ako mislis da je tamo za tebe raj!!

ovo je temo o testu grafickih,a ne o tome kaj nisi imao novca za fax.a u biti sam si si kriv..

postoji fax bez placanja..samo trebas uciti..koliko vidim tebi se to nije dalo zato ne kukaj..Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
BUG opet po svome

Eh da je Tito ziv...bilo bi bratstvo jedinstvo a nebi se tu svadjali oko dve kartice. xD

SOCIJALIZAM FTW!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Da je socijalizam tu nebi ni znao da te dvije kartice postoje,a kamoli da vidis njihov testNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možda NVIDIA i BUG imaju nekakav dogovor? "The Way It's Meant To Be Written"? :D :D :D
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

u biti sam si si kriv..

postoji fax bez placanja..samo trebas uciti..koliko vidim tebi se to nije dalo zato ne kukaj..Cool

Malo pripazi i razmisli prije nego ovako nešto napišeš, molim te.

Najprije razmisli, sjeti se što je rekao odakle je došao. Potom razmisli u kakvome se socijalnom statusu možda rodio i rastao, mogućnosti. A potom razmisli na temelju onog prvog kroz što je mogao proći ako se u vrijeme njegovog odrastanja i školovanja odvijao rat.

Netko tko se rodio u gradu u kojemu ima nekoliko fakulteta, u obitelji s dvije solidne mjesečne plaće, u dijelu Hrvatske odakle nije morao otići zbog rata, ne može dovoljno razumjeti druge situacije.

E, sad, njegova je odgovornost da nastavi s kakvim takvim školovanjem malo po malo kroz život ako misli da može nešto popraviti time.

Ajmo na temu...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 12:43 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
// gle Lion King, da te malo razuvjerim kad si se toliko uhvatio za taj fax, ovako ti je situacija u našoj državi. Evo ti primjer Zubak, Antunović, Zovko, Rox (navodim njih jer sam upoznat s situacijom a vjerujem da se ta slika može preslikat i na druge "uspješne" ljude. Znaš kak su ti ljudi postali "gazde" pa onda "direktori", i sada vladaju Hrvatskom?! Evo da ti malo pomognem, nema nitko od njih završen faks. A neki nemaju ni 8 razreda osnove završeno. A ipak oni su toliko bogati da i neznaju koliko novaca zapravo imaju. I što je najsmješnije, uopće nisu rođeni u HR. E, a s druge strane, gledam svoje frendove s kojima sam išao u srednju, i sada, mnogi su završili faks, pošteno, mučili se, i pošteno završili faks. E, znaš gdje su oni sada!? Ne, nisu još bogatiji od gore navedene gospode, a vjerovatno neće nikada ni biti. Eno ih na birou rada, već peta godina, vjerovatno će i za ovaj Božić dobit poziv s biroa na novogodišnji domjenak. Eto, tako ti to izgleda. Nažalost. Al to ti je stvarnost. E, da nešto pitam za ove grafulje oko kojih je ovdje riječ: zanima me ta potrošnja struje, kakvo napajanje moram imati da mogu npr. koristiti ovu 4850 od ATI-ja?! Imam sad nekakvo od 350W s 2 ventilatora, ali već imam 2 optička i 2 harda u kućištu, pa hoće li to izdržat?
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
zanima me ta potrošnja struje, kakvo napajanje moram imati da mogu npr. koristiti ovu 4850 od ATI-ja?! Imam sad nekakvo od 350W s 2 ventilatora, ali već imam 2 optička i 2 harda u kućištu, pa hoće li to izdržat?

Imam 550W napajanje a na to su nakačena, osim matične i kartica, te kontrolera

- dva optička uređaja,
- 3 SATA HDD,
- HD4850 koja izgara 230W

Sve radi OK, osim što mi UPS od 750VA ne služi kao backup za ovakav stroj nego samo za peglanje napona. A za ovo tvoje napajanje ne bih znao sigurno reći, ali mislim da je ispod zahtjevnosti te grafulje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 13:06 (Faerdhur).
17 godina
Lion King kaže...

Da je socijalizam tu nebi ni znao da te dvije kartice postoje,a kamoli da vidis njihov testNamigiva

Ne razumijem.
Ako kinezi u komunizmu imaju te kartice zasto nebi i mi??
Cuo sam da kubanci dobivaju besplatne kompjutere u komunizmu.
Ocito da nemas pojma o cemu pricas nego te zasjenila americka kapitalisticka propaganda.Namigiva

Ja sam svoju GTX260 kupio u komunistickoj kini pa ti sad pricaj sta oces. (to je jedna od kartica o kojoj se debatira ovdje.)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
moderator
Faerdhur kaže...
- HD4850 koja izgara 230W

Ne trosi kartica 230 W, nego cijeli comp s tom karticom (naravno, ne svaki comp).
4850 ima jedan dodatni 6pin pce konektor koji daje max 75 W, sto uz 75 W iz pce utora daje max 150 W.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
// a zašto te nove grafičke kartice troše toliko puno struje??? Zar nije sada u modi što manja potrošnja struje??? Ili sam ja to nešto pomješao s procesorima???
17 godina
moderator
Psiho246 kaže...
Lion King kaže...

Ne razumijem.
Ocito da nemas pojma o cemu pricas nego te zasjenila americka kapitalisticka propaganda.Namigiva

Ja sam svoju GTX260 kupio u komunistickoj kini pa ti sad pricaj sta oces. (to je jedna od kartica o kojoj se debatira ovdje.)
 Sorry na dva uzastopna posta, ovaj koji sad citiram nije bio kad sam pisao onu poruku.

Neki ovjde brkaju nesto sto se proizvodi u Kini zbog niskih prozvodnih troskova od izvornih kineskih proizvoda, koji se kompletno osmisle i proizvode u Kini.
Pogledaj samo razliku izmedju Great Wall-a kao Kineza od glave do pete (od krova do tockova) i Audija A8 koji se proizvodi u Kini.
17 godina
Danyel kaže...

Nije strašno, ali žulja...

...

sad ćeš dobit jezikovu juhu od svih ovih Bug-fanova u stilu

"aaAAA, EErrrRRr.. AkO Ti sE NesViĐa BUg, ČiTaJ NEkaJ DrUgO... eeEEeEe..."

već odavno stoji pravilo da sve što u Bug-u preporuče je šit a što popljuvaju je Best Buy...

17 godina
jabuka555 kaže...
// gle Lion King, da te malo razuvjerim kad si se toliko uhvatio za taj fax, ovako ti je situacija u našoj državi. Evo ti primjer Zubak, Antunović, Zovko, Rox (navodim njih jer sam upoznat s situacijom a vjerujem da se ta slika može preslikat i na druge "uspješne" ljude. Znaš kak su ti ljudi postali "gazde" pa onda "direktori", i sada vladaju Hrvatskom?! Evo da ti malo pomognem, nema nitko od njih završen faks. A neki nemaju ni 8 razreda osnove završeno. A ipak oni su toliko bogati da i neznaju koliko novaca zapravo imaju. I što je najsmješnije, uopće nisu rođeni u HR. E, a s druge strane, gledam svoje frendove s kojima sam išao u srednju, i sada, mnogi su završili faks, pošteno, mučili se, i pošteno završili faks. E, znaš gdje su oni sada!? Ne, nisu još bogatiji od gore navedene gospode, a vjerovatno neće nikada ni biti. Eno ih na birou rada, već peta godina, vjerovatno će i za ovaj Božić dobit poziv s biroa na novogodišnji domjenak. Eto, tako ti to izgleda. Nažalost. Al to ti je stvarnost. E, da nešto pitam za ove grafulje oko kojih je ovdje riječ: zanima me ta potrošnja struje, kakvo napajanje moram imati da mogu npr. koristiti ovu 4850 od ATI-ja?! Imam sad nekakvo od 350W s 2 ventilatora, ali već imam 2 optička i 2 harda u kućištu, pa hoće li to izdržat?
 što se tiče sve te offtopic teme (socializam itd.), mogu samo reći da se potpuno slažem s ovom izjavom gore. A što se tiće fakulteta i svega toga. Mogu uzeti samo moje roditelje za primjer. Oni oba imaju završenu srednju školu i oba su prije rata radili na dobrim pozicijama, radili svoj posao kao treba i bili radišni ljudi. Isto tako su primali i solidne plaće, mogli su uzeti auto, kuću, otići na godišnji odmor kamo su htjeli, koju većericu samo njih dvoje i još su imali love za potrošiti na neke gluposti. Firma u kojoj su radili je bila državna (kak i onda sve većinom) i ostvarivala je stalni profit i radila poslove ne samo u HR nego u cijelom svijetu. Nakon što je došao rat, oni koji su bili glavni i vidjeli da više nema palice koja bi ih pazila da rade pravedno, kako nema niti sad, su pobrali sve vrhnje u tom poduzeću (sve pare na privatne račune). Firma propala, starci našli nove poslove. Danas rade od jutra do sutra (od 6-19) svaki dan. Istina da nisu u svojim firmama oni najniži šljakeri i istina da dobivaju za Hrvatske pojmove poveće plaće, ali već sa time teško živi. Troškovi samo rastu, love od nikuda. Samo ih je moj fakultet koštao oko 50000kn. TO je divovski teret koji mora iznesti jedna HRVATSKA obitelj. Na tome sam im (i sestri i bratu) doživotno zahvalan, jer su veliki dio onoga što su mogli potrošiti na nešto korisnije dali meni.

A ona jadna fora: "Da je socijalizma ti nebi ni te grafičke vidio". E takve stvari može izjaviti samo neki balavac ili vrlo neupućena osoba. Do rata u Hrvatskoj si mogao kupiti sve komponente koje su se mogle kupiti u SAD-u. Hrvatska je bila u zamahu rasta informatike i cijele informatičke strukture (zajedno sa Jugoslavijom kao najnaprednija država u regiji). Rat je usporio rast informatike u  Hrvatskoj, a onda ostatak lopova koji su vladali (neki još i vladaju) Hrvatskom.

350w. Neznam baš. Mislim da bi ti trebalo malo jače napajanje jer ovo ćudo od grafičke (4850 - imam je doma, znam) vuće dosta struje. U Bugu piše da joj treba preko 200w u punom radu(aha, vidim sad gore po komentaru da je to cijeli komp, ups :)), pa onda si preračunaj :))
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 13:16 (dado2202).
17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Booooooring !!!!!!!!!!!!!

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Nista cudno...niti jedan test online nije identican...niti svi koriste iste bench masine...

Sve je to tu negdje i to je dobro za nas kupce, samo jos da nam se trziste konsolidira sa cijenama vani, se bu bile dobre :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// A znači li to, ako si sada npr. kupim novo napajanje od npr. 1000W a ovo staro od 350W pošaljem u penziju, znači li to da će mi dolazit veći račun za struju? U prosjeku mi računalo radi 3-4 sata na dan.
17 godina
DrNasty kaže...
Psiho246 kaže...
Lion King kaže...

Ne razumijem.

Sorry na dva uzastopna posta, ovaj koji sad citiram nije bio kad sam pisao onu poruku.

Neki ovjde brkaju nesto sto se proizvodi u Kini zbog niskih prozvodnih troskova od izvornih kineskih proizvoda, koji se kompletno osmisle i proizvode u Kini.
Pogledaj samo razliku izmedju Great Wall-a kao Kineza od glave do pete (od krova do tockova) i Audija A8 koji se proizvodi u Kini.
 O cemu ti pricas covjece? Moja poanta je bila da se u komunizmu moze kupit i HD4870 i GTX260 a ne da to moraju bit izvorni proizvodi kine.
17 godina
Psiho246 kaže...
DrNasty kaže...
Psiho246 kaže...
Lion King kaže...

Ne razumijem.

O cemu ti pricas covjece? Moja poanta je bila da se u komunizmu moze kupit i HD4870 i GTX260 a ne da to moraju bit izvorni proizvodi kine.
 Za one koji još neznaju, napominjem još jednom i nekad u Jugoslaviji se moglo kupiti sve od tehnike što se moglo kupiti bilo gdje u "razvijenom svijetu". Čak i mislim da se moglo kupiti puno više, jer su se i prodavali i svi proizvodi sa istoka (koji se danas ne prodaju jer kao nisu "kvalitetni")
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
17 godina
moderator
Psiho246 kaže...
 Jesi ti cuo za zastitnu carinu mozda? Mozes ti kupiti sve, samo sto drzavi das jos toliko bez potrebe jer, naravno imas i domaci proizvod koji je u svemu bolji. Ko je vidio kupiti njemacki auto pored kragujevackih superautomobila...
Ta ogranicenja ne volim, da mi neko brani da pijem coca-colu jer ima titina cockta... (samo primjer)
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...

// gle ovako: svaka čast tebi što se "boriš" i što si završio fax, i ja bi ga završio da sam imao 7 soma eura, i da imam barem kuma...

Pa tko tebi kriv kada vidim da duboko vjeruješ kako se fax ne može završiti bez novaca i veza. Mene su moji malo drugačije odgojili i vidim kako se marljivošću i upornim radom ipak postižu nekakvi rezultati. Naravno da će neki Bandićev rođak uz trećinu truda koji sam ja uložio postići 10 puta bolje rezultate, ali za takve me baš briga.
Nisam zagovornik ovog tu našeg 'divljeg kapitalizma' (taj nam ne valja jer stari igrači igraju po pravilima koja su nekada vrijedila - prezaduživanje i sl.), no smatram kako je kapitalizam kao takav daleko održiviji i logičniji sustav od nekakvog samoupravljačkog socijalizma gdje se nakupi toliko zaduženja da na kraju mora doć do kraha sistema.

Btw, vjerujem kako čovjek koji si sam svojim trudom i radom zaradi neku lovu može bez grižnje savjesti trošiti ju na što ga god veseli. Ja nemam grižnju savijest, a vi?  Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
BUG opet po svome

Hmh, moj stari je uredno vozio VW i to ne TAS-ov :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je najbolja stvar koju sam proćitao na ovom forumu.

potpisujem i prepisujem.

"BUG nezna!!!"

Viva La Vida
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice