Moja ide na 1392 na stock boostu, ali se izgleda tvoja puno bolje clocka hehe
Samo toliko,mislim da je to onda najgora GTX 970 koja postoji ili nešto krivo radiš!!Najveći takt koji sam postigao na stock BIOS + boost je bio preko 1560 MHz,ASIC 73%
Javi kako je prošlo. Zvuči dosta loše ovako na prvu. Nadaj se da nije i ploča. Inače, nikad ne znaš - ne mora značit da si ti kriv (iako overclock ne pomaže), ali takt ne možeš podizati baš puno bez podizana voltaže.
Inače, meni je Asus spalio i7-5960X - imali su bug i ako si imao automatsku voltažu mogao si spaliti procesor bez ikakve krivnje. :)
Izgleda da je ipak GPU otišao na vječna lovišta,ne radi ni u drugom kompu,hvala Bogu matična i PCI-x je netaknut,testirano s drugom grafikom i radi bez problema!!Moja samo pokaže post od matične i posli toga "no signal".
Izgleda da je potegla malo više napona nego što je trebala,temperature su bile ekstremne (11-13C) tako da je boost vjerovatno podivljao i spalio GPU!!
Uglavnom upravo se vratio iz Linksa,napravljena reklamacija i sad čekam da mi potvrde moju dijagnozu!!
Kako je 1392 MHz stock boost los? Znaci, karticu stavim u komp, uopce ju ne clockam i sama se boosta na 1392 MHz. Gigabyte ju ovako reklamira: BASE: 1178 MHz / BOOST: 1329 MHz(1203/1354 MHz in OC Mode)
Stjepko, ASIC je 70.2%.