Pametno
A znaš možda kolika je razlika između gtx 460 i gtx 260 golden sample.
Pa u adm je došla gtx 460 od gige i dođe 1.630kn.
http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=gtx+460&osCsid=f0832dc4d28fc680c3a373cb4fb3977a
to...super napokon neke normalne cijene...jos samo da mi dođu normalnije cijene za ostale komponente,kupujem si komp.. nego da vas pitam koja je bolja od gigabyta ili od MSI-a?
Ma kupi najjeftiniju od gige a to je gigabyte i biti ćeš zadovoljan jer njih međusobno djele nijanse.
ok,no da pitam kako se ta kartica uklapa u komp ; Core i5 750,4gbDD3?
Gigabyte gtx460 1GB (moj favorit zbog dva ventilatora te je navodno nečujna) u magazinRS-u navodno dođe 1584 kune za keš.
Mene zanima kako OC-a dotičnu jer (valjda) zbog custom PCB-a se ne može software-ski voltmodati. Znači po review-ima joj je plafon oko 860 MHz dok referentna sa voltmodom ide debelo preko 900 MHz. Ako sam u krivu molim Vas ispravite me jer za dva tjedna kupujem Gigabyte-icu.
ok,no da pitam kako se ta kartica uklapa u komp ; Core i5 750,4gbDD3?
Pa po mom mišljenju bi se super uklopila.
netko je postao link na ADM za MSI Cyclone 1GD5/OC,al ga ne mogu nać :) hvala još jednom, jer sam već dobio ponudu iz Protisa za "obični" Palit 460, ali narudžba otpada(nema uplate:) i ide na Cyclone (TU)
Ako sam dobro shvatio želiš link od msi-eve verzije gtx 460, ako sam u pravu evo ti link:
Ako sam dobro shvatio želiš link od msi-eve verzije gtx 460, ako sam u pravu evo ti link:
tražio sam tko je postavio link da mu stisnem HVALA :))
našao sam već i naručio....joooj, kad krene voltmodanje XD
Bravo ljudi dobar izbor....Meni se isto dopada jedna od ovih proizvođača:Plait,MSI,Gigabyte.....i da vas pitam za preporuku koja je naj...i jos koliko bi to overclockanje smanjilo zivotni vijek moje graficke kartice...???
http://www.techspot.com/review/299-palit-inno3d-geforce-gtx-460/page5.html
Gtx 460 bez OC je ispod 5850,a slabija verzija Gtx 460 je između hd 5770 i hd 5830
weee
bravo
i što sad kad ti ionako neces nijednu od tih kartica nabavit?
Kako znaš??pa nema za mene problema otić do Houstona u Best Buy ili tamo uzet preko Amazona
Najbolje je oc-at softverski,znači dokle ide bez diranja napona zbog pregrijavanja,tako da se netreba plašit oče li riknit.To radit samo po potrebi koje još nema bar za današnje igre,jer ova od 1gb će sve odradit.
Najbolje je oc-at softverski,znači dokle ide bez diranja napona zbog pregrijavanja,tako da se netreba plašit oče li riknit.To radit samo po potrebi koje još nema bar za današnje igre,jer ova od 1gb će sve odradit.
ma čist početna uživljenost zbog uskore zamjene kartica, voltmod je za ekstreme
glavna briga mi je hoću li ventilator(92) sa bočne strane koji gleda na grafu, okrenuti da upuhuje "hladniji" zrak(kako je sad) ili da izvlači topliji(iako već tri ventilatora to rade(2x92,1x12)
Isplati li se hd4890 vapor-x 2Gb za 1.200kn
Isplati li se hd4890 vapor-x 2Gb za 1.200kn
Po meni, Da.
Sa kojom bi se karticom najviše mogla uspoređivati.
Sa kojom bi se karticom najviše mogla uspoređivati.
HD 5830, GTX 275, GTX 260 OC, GTX 460 768M...
Dali je 1.300kn dobra cijena za 9800gx2 i dali je bolja od gtx 460 1gb.
Dali je 1.300kn dobra cijena za 9800gx2 i dali je bolja od gtx 460 1gb.
bolja je gtx 460, single gpu, daleko pouzdanija kartica, i hardverski i softverski.
Daje li koja marka sa GTX 460 neki kupon za skidanje igre sa interneta ili CD u kutiji ?
Daje li koja marka sa GTX 460 neki kupon za skidanje igre sa interneta ili CD u kutiji ?
Nema ništa u nijednoj još.
,Misliš da će ih polako stavljat?
Je kupovao itko od vas ikada grafičku sa ebay-a i koliko se plaća dostava koliko traje dostava i sve ostalo.
EDIT: GTX 480 na ebay-u 1.950kn.
,Misliš da će ih polako stavljat?
Vjerovatno da.
Nisam nikad ništa sa Ebay-a,ali možda da probaš neku jeftiniju stvar kupit pa vidjet oćeli to uspijet jer su sa 480 velike pare u pitanju