Gtx 275 vs. 5850?

poruka: 76
|
čitano: 18.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Gtx 275 vs. 5850?
stoncin3 kaže...

Može bit koristi crack, ne original COD? Ja nezz stvarno...Izlanuo se

a joj..cuj ovog

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!
17 godina
Gtx 275 vs. 5850?

Rađe nauči igrat bolje.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Rađe nauči igrat bolje.

igram jako jako dobro...ali veća fora sa fiše fps na modovima

....
15 godina
protjeran
Gtx 275 vs. 5850?

Lock na 333 i gotovo, više ti netreba, sve iznad 333 je obicno hvalisanje.

Ja sam srpsko dete od glave do pete. Srpsku slavu volim i bogu se molim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

1000 fps NE PO TRE BNO

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mathiew kaže...
Hyperion kaže...

Rađe nauči igrat bolje.

iskreno, dobio ban ja ili ne,

da si mi sin i da ovo citam, prvo bi te dobro, ali dobro nalupo

onda bi ti ta cijela kanta skupa sa phenomom i gtx 275 letila kroz prozor

slijedeci bi bili mobiteli, konzole, sta vec imas

zatim bi dobio toliko posla, sto po stanu/kuci, sto za skolu, da ti vise ni cod ni lock preko 800 ne bi padali napamet

slijedeci dzeparac bi imo kad bi ga zaradio ako bi uspio kraj svog ostalog posla jos i nesto sastrane radit

jeb*ga imat takvu konfu i sad razmisljat mijenjat skroz novi proc ili skroz novu grafu da bi dovio 200 veci lock (dakle sa 800 na 1000) jer eto sve je super, ali frend leti

jooooj.... kasno je, svjestan sam toga, i popio sam si, svjestan sam i toga.... prvi put sam bio relativno pristojan kad sam odgovaro na ovu temu, ali vidim da ti ne odustajes...

reko bih jadni roditelji, ali cinjenica je da si takav radi nebrige i nemara i sto je jednostavnije dati pare nego bavit se djetetom ili drugim rijecima oni su to smi napravili od tebe...

zanima me kada se zaposlis (naravno pod uvjetom da se zaposlis) koliko ces cesto mijenjat komponente za malo veci lock

EDIT: ocekujem odgovor u kojem ces glumit ne znam kak pametnu i pdraslu osobu, ako ces se i to potrudit... ali pogledaj se u ogledalo, sebi nemos lagat

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 0:50 (Rhodin).
17 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

Odakle vam takve brojke?

Koliko ja znam u današnjim igrama čak i najnovije kartice ne prelaze kakvih 200-tinjak FPS-a, a vi se tu razbacijete sa 750-1000FPS?!? 

Nekaj ne štima Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
problem je u tome što se nemožeš zaposlit ako imaš manje od 18 godina
15 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Odakle vam takve brojke?

Koliko ja znam u današnjim igrama čak i najnovije kartice ne prelaze kakvih 200-tinjak FPS-a, a vi se tu razbacijete sa 750-1000FPS?!? 

Nekaj ne štima Belji se

Svaka prava igra sa konstantnim 30 FPS-om bi trebala raditi kao urica. Ali stavi se 60 lock

jer kad dođe do eksplozija da ne bude prevelik drop,d akle 60 konstantnih je sigurno.

Jedan Counter Strike, Left 4 Dead i slični pametni naslovi nemaju koristi od dodatnih sličica.

CoD je glup. Igrači sa većim skillom i slabijim kompom su doslovno hendikepirani.

Sa 500 frejmova nečujan? To je cheat. Sa 1000 letiš? pa uzmi onda i wallhack, i ostale hackove

pa da imaš sve. Ja igram samo pametne igre. Meni je 60 dovoljno u svakoj igri na full HD rezoluciji...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
pod009 kaže...
problem je u tome što se nemožeš zaposlit ako imaš manje od 18 godina

Netočno... Recimo izbace te iz škole sa 16. Odeš na zavod i izvadiš si radnu knjižicu.

Ako si srednjoškolac, radiš honorarno u pizzeriji, kafiću, ljeti na moru etc...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
neaktivan
sorry za off topic,pišem s m.bug-a
bi li se mogao ikako zaposliti s 15 god.?

Lock na 75 fps-a je čisto dovoljan za sve
16 godina
protjeran
Gtx 275 vs. 5850?

dakle da rješimo ovu dilemu o 1000 fps koji su potpuno nepotrebni ja imam gtx 275 i intela duo E 6850 3,0 klokan na 3,5 i biram taj fps koliki oču al da ponovimo po ko zna koji put

minimalni fps koji ti je potreban je 35 fps da bi moga uopče normalno igrat 60 fps je sredina 90 fps ili sličica po sekundi je maxsimum što ljucko oko more registrirat

iz iskustva a i dokazano da je dvo jezgreni proc puno bolji u igrama od četvero jezgrenog pogotovo ako su u pitanju starije igre tipa cod 2 ja osobno ima lok na 250 ili 333 fpsa iako mi se čini da je 250 čak bolji za igrat od 333 fpsa a lik bi 1000 pa sotim nemoš uopče normalno igrat tako da mi nije jasno štočeti 1000 fpsa

a što se tiče gtx 275 i ×4 proca tu siguro nisi pogrišija a propusnost sabirnice rama te chase od HDD također uvjetuju brzinu igre tipa cod 2 te i tog fpsa

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...
Mathiew kaže...
Hyperion kaže...

Rađe nauči igrat bolje.

iskreno, dobio ban ja ili ne,

da si mi sin i da ovo citam, prvo bi te dobro, ali dobro nalupo

onda bi ti ta cijela kanta skupa sa phenomom i gtx 275 letila kroz prozor

slijedeci bi bili mobiteli, konzole, sta vec imas

zatim bi dobio toliko posla, sto po stanu/kuci, sto za skolu, da ti vise ni cod ni lock preko 800 ne bi padali napamet

slijedeci dzeparac bi imo kad bi ga zaradio ako bi uspio kraj svog ostalog posla jos i nesto sastrane radit

jeb*ga imat takvu konfu i sad razmisljat mijenjat skroz novi proc ili skroz novu grafu da bi dovio 200 veci lock (dakle sa 800 na 1000) jer eto sve je super, ali frend leti

jooooj.... kasno je, svjestan sam toga, i popio sam si, svjestan sam i toga.... prvi put sam bio relativno pristojan kad sam odgovaro na ovu temu, ali vidim da ti ne odustajes...

reko bih jadni roditelji, ali cinjenica je da si takav radi nebrige i nemara i sto je jednostavnije dati pare nego bavit se djetetom ili drugim rijecima oni su to smi napravili od tebe...

zanima me kada se zaposlis (naravno pod uvjetom da se zaposlis) koliko ces cesto mijenjat komponente za malo veci lock

EDIT: ocekujem odgovor u kojem ces glumit ne znam kak pametnu i pdraslu osobu, ako ces se i to potrudit... ali pogledaj se u ogledalo, sebi nemos lagat

ma ne nerviraj se..mali je nadobudni razmaženko koji niti pojma nema što fps realno znači....isto kao i 600ks pod haubom motora...čisto hvalisanje...ne zna dali bi ovo ili ono...moš si mislit...stvar čisto u rangu:ja imam većeg....imaš ali ga ne znaš iskoristit...a opet..možda i nemaš većeg...Belji se

16 godina
neaktivan
autoru teme bi preporučio da kroz aod oc-a jezgru 0 i 1 na 3.8 ghz s aftermarket coolerom
16 godina
odjavljen
Gtx 275 vs. 5850?

Jos jedan koji nema pojma o igranju pa mu je krivo sve i svasta...

Kao onaj na usenetu - njemu je pak krivo sto mu tipkovnica ne podrzava da moze registrirati odjednom 12 stisnutih tipki. Doduse i 5 bi mu bilo dovoljno da bude najbolji u galaksiji i sire...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

jos jedan pametan.cod2/4 1000fps je glupost.cod2/4 se igra na 125, 250 i 333 fps.i vise ces skociti s 333 nego s 1000.-.-'

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
giga kaže...

dakle da rješimo ovu dilemu o 1000 fps koji su potpuno nepotrebni ja imam gtx 275 i intela duo E 6850 3,0 klokan na 3,5 i biram taj fps koliki oču al da ponovimo po ko zna koji put

minimalni fps koji ti je potreban je 35 fps da bi moga uopče normalno igrat 60 fps je sredina 90 fps ili sličica po sekundi je maxsimum što ljucko oko more registrirat

iz iskustva a i dokazano da je dvo jezgreni proc puno bolji u igrama od četvero jezgrenog pogotovo ako su u pitanju starije igre tipa cod 2 ja osobno ima lok na 250 ili 333 fpsa iako mi se čini da je 250 čak bolji za igrat od 333 fpsa a lik bi 1000 pa sotim nemoš uopče normalno igrat tako da mi nije jasno štočeti 1000 fpsa

a što se tiče gtx 275 i ×4 proca tu siguro nisi pogrišija a propusnost sabirnice rama te chase od HDD također uvjetuju brzinu igre tipa cod 2 te i tog fpsa

što se tiče vida i monitora preko 50 ili preko 60 ti neterba jer ti je to refreshrate velike većine displaya, ima skupih monitora sa 100Hz i više, ali sumnjam da ih koristi više od 0.1% populacije

ali lik je smiješan, on bi 1000 da može "letit" - daj igraj ko normalni ljudi za gušt... kako ti može bit fora igrat na 640*480 sa minimalnim detaljima, tako sam zadnji put igro na 486-ici kad sam se borio za "pristojnih" minimalnih 18-20 fps da mi baš ne trza previše...

meni je smiješno ovo danas što čitam, eto jedan bivši banani kolega tu sa foruma nas tupio 3 mjeseca sa zamjenom hd5850 za neku gtx-icu jer mu cod ne locka više od 333, ovaj tu misli mijenjat novi, odličan komp za jači jer eto fali mu tih 200fps-a na rezoluciji koja je bila standard prije 15 godina

mislim da fali jedan podforum "razmažena derišta" da takvi mogu pisat pa nek se međusobno prepucavaju i savjete si dijeli kojemu je tata kupio kakvu mašinu i koliko brzo/jako/itho hodaju/lete/skaću/štatijaznam

16 godina
neaktivan
giga kaže...

...hm, treba ti 60fps-a (barem u cod4) inaće lagano warpaš, laggaš itd. Isto zatrzava kao kada ti je ping velik (kada imaš malo fps ova ne možeš imati savršen ping)

Na dalje, više-manje ti je svejedno koliko imaš >60 sličica dok god su fiksne (zadržava isti broj), bez obzira na to što će ti monitor prikazati koliko može. Više fps-a bolje klizi, 125, 250 - savršeno

Za sve ostalo što si naveo imaš moj potpis

15 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

jbg u cod4 ipak nekad zatreba min 250 fps inace nemoze skocit na neke ograde, zidove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gtx 275 vs. 5850?

Buraz da imam samo tu grafu što ti imaš ja bi bio presretan a kamoli tu konfu bolje se ti zadovolji tom konfom i prihvati se knjige kao i ja....šta će ti 1000 fps-a? bezveze to je ćisto varanje.....malo se spusti na zemlju moja preporuka!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Gotovo sam siguran da neće. Lako se razbacivati s 1000 fps kad ti starci mogu to platiti.

A možda se radi o i manchildu. Odrasla osoba s puno love koja jednostavno nikad nije prežalila da mu frend ima veći penis.

što se tiče ovih cheatova u COD-u neznam zašto se ljudi uopće trude igrati kad igra ima ovoliko velik bug.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 17:38 (wyks).
16 godina
protjeran

stare telke na 25, komp LCD -ovi na 60,

a ljudsko oko sve iznad 20-tak dozivljava kao animaciju, a ne slijed slicica,

za bilo koju igru dovoljno je min. 25 fps, ili ovisno o igri prosjecno 40-50 fps,

sve preko 60 ekran nije fizicki ni u stanju prikazati,

bitno je da je minimum iznad 25, prosjecno i max. nije bitno

15 godina
protjeran
wyks kaže...
Rhodin kaže...

Gotovo sam siguran da neće. Lako se razbacivati s 1000 fps kad ti starci mogu to platiti.

A možda se radi o i manchildu. Odrasla osoba s puno love koja jednostavno nikad nije prežalila da mu frend ima veći penis.

što se tiče ovih cheatova u COD-u neznam zašto se ljudi uopće trude igrati kad igra ima ovoliko velik bug.

to bas i nije bug vec vise zastitni znak cod serijala

16 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

kupiš novi i7 980 i 2x hd 5890 i gotovo

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
RPG vs TENK kaže...

kupiš novi i7 980 i 2x hd 5890 i gotovo

misliŠ HD5970?

15 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

ja sam igrao cod jako dugo.i istina je sve sto ste rekli.ali ako sam ja s 2x 9600 ulovio 1000 fpsa lock na cod2 neznam sto vi radite onda s gtx275.(imam frenda s njom i njemu ide 1000lock).i da.u codu fpsi se vise vuku na procesor nego na graficke.jer ja sam isprobavao...e8600 i q9400 je razlika u 300 fpsa.i to core2 pobjedjuje quad.jer cod2 kao i cod4 nema full support za quad procesore.i badava tebi i7 920 kad ce trosit samo 2 jezgre..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zuja kaže...

ja sam igrao cod jako dugo.i istina je sve sto ste rekli.ali ako sam ja s 2x 9600 ulovio 1000 fpsa lock na cod2 neznam sto vi radite onda s gtx275.(imam frenda s njom i njemu ide 1000lock).i da.u codu fpsi se vise vuku na procesor nego na graficke.jer ja sam isprobavao...e8600 i q9400 je razlika u 300 fpsa.i to core2 pobjedjuje quad.jer cod2 kao i cod4 nema full support za quad procesore.i badava tebi i7 920 kad ce trosit samo 2 jezgre..

Ajd se ti pohvali sa fps-ima u crysisu , hebeš cod.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Zuja kaže...

COD = nDivija ment to pay because they dont have anough power...

ili je tako nekako išao slogan? Optimiziran za nVidiju... Sve igre koje su optimizirane, koje nVidija plaća,

samo su dokaz da kad "nemaš ispod haube plati da budeš brži"... Makar im zbog toga isto raste cijena hardwarea,

ali opet, u pravim igrama se vidi razlika...

Moja 4850HD ubija 250GTS u tetrisu... Nema do prave fizičke snage.. ;)

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Hebeš i CrysisSmijeh

Inace ja sam puko zbog tih cheateva (jel?).

Odbijam igrati na zrnatoj tektsturi ako mogu na najvisim detaljima imati 70+ fps i onda mi dodje neki n00b sa 1000fps i poyebe me ko kravu, jos me i PB zayebavao na steamu i to je bila kap koja je prelila casu....

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
Gtx 275 vs. 5850?

...pa na kojim se rezama onda vi igrate?

e8400 @ 3.6

4870 1gb

reza 1680x1050

cod 4 125fps stalnih, više ne može. Može poteći i do 200 no izmjenjuju se.

Ovih vaših 1000 je pretpostavljam na 800x600. Se vi to na mobitelu igrate?

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice