GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Stjepanj kaže...
Daka96 kaže...

Picajzla kako se taj tvoj i5 nosi sa tom grafom ?

a kaj mislis kako, zgnjecen je mali ce puknutilp

nebitno, ne igram mp igre

za sp na 1080p dušu dalo, možda bi čak i bila ponegdje u bn, no obzirom da ne idem preko 60fps vjerojatno to neću niti primijetiti

cilj je bio dobiti max detalje i biti miran duže vremena s novim igrama, jer bar dvije godine neću mijenjati ni monitor ni proc

14 godina

Jesi to uzeo novo ili polovno ?

12 godina
itomic009 kaže...

Jesi to uzeo novo ili polovno ?

nova, 3.900 kunića

13 godina
protjeran

odvrti nam malo Sp gta5 na 1080p pa javi rezultate

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...

nema problema, držim ga ionako instaliranog radi nećaka kad navrati da može odigrati

samo što ću to kasnije ili sutra napraviti, danas mi je pun dan svega

9 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

mali upgrade sa 1050ti na 1070

Ke si gejmer posto?

12 godina
Lucidius kaže...

Ke si gejmer posto?

preko 30 godina gejmam i još ne posustajem 

15 godina
picajzla0707 kaže...
Lucidius kaže...

Ke si gejmer posto?

Po 6 put. Igranje je sastavni dio odrastanja svakog muškarca.

15 godina
dreadmoore kaže...

Sad sam u nedoumici koji model gtx 1070 da kupim vec imam armoricu.Nisam snjom zadovljan sto se tice hladjenja mozda bi i bilo bolje kad bih svoju neku pastu postavio, zato odmah ode garancija a sto se tice klokanja i ako ima micron memoriju tu sam zadovoljan.Uglavnom hocu da kupim jos 3x gtx 1070 pa malo da majnam asus necu gledati jer im je cijena napumpana a msi necu zbog samo naljepnice na vijku gdje nemozes skinuti pisani hladnjak.Sto mi od ostale ponude preporucavate zagrijan sam za ove Zotca gtx 1070 AMP kakvi su oni modeli jel tko ima kod sebe.

Ja imam Zotac 1070 AMP! Edition. Dobro izvedeno hlađenje. RGB LED pizdarije su također tu. Malo je oveća grafička.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
dj_renny kaže...
dreadmoore kaže...

Sad sam u nedoumici koji model gtx 1070 da kupim vec imam armoricu.Nisam snjom zadovljan sto se tice hladjenja mozda bi i bilo bolje kad bih svoju neku pastu postavio, zato odmah ode garancija a sto se tice klokanja i ako ima micron memoriju tu sam zadovoljan.Uglavnom hocu da kupim jos 3x gtx 1070 pa malo da majnam asus necu gledati jer im je cijena napumpana a msi necu zbog samo naljepnice na vijku gdje nemozes skinuti pisani hladnjak.Sto mi od ostale ponude preporucavate zagrijan sam za ove Zotca gtx 1070 AMP kakvi su oni modeli jel tko ima kod sebe.

Ja imam Zotac 1070 AMP! Edition. Dobro izvedeno hlađenje. RGB LED pizdarije su također tu. Malo je oveća grafička.

Ma dobro sad nism bas ni gledao da ima to rgb osvjetljenje tako da mi je to inace nebitna stvar ne stoji mi kuciste pokraj glave da gledam kako svijetli ne pamtim od toga.Mene vise zanima kakva je sa hlađenjem npr ako si je klokao npr core 130 i memorija 600 koje su josj maksimlane temperature sto si vidio jel se moze skidati hladnjak a da ne ugrozis garanciju itd.

AMD AntiBoy
15 godina
dreadmoore kaže...

Ma dobro sad nism bas ni gledao da ima to rgb osvjetljenje tako da mi je to inace nebitna stvar ne stoji mi kuciste pokraj glave da gledam kako svijetli ne pamtim od toga.Mene vise zanima kakva je sa hlađenjem npr ako si je klokao npr core 130 i memorija 600 koje su josj maksimlane temperature sto si vidio jel se moze skidati hladnjak a da ne ugrozis garanciju itd.

Majnao sam sa nicehash čisto da ju izvozam što se tiče opterećenja i hlađenja. Temperatura ne prelazi 70 stupnjeva celzijevih i ventilatori nisu nešto naočito bučni pri full loadu. Za skidanje hladnjaka ne znam ali sam prilično siguran da miče garanciju jer ima backplate koji takoreći nosi taj ogroman rashladni sustav

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
neaktivan

Ja ganjam da uzmem nesto tipa i5 6600k da izvoza ovu moju grafu do kraja, usput da ubacim nesto brze DDR4 memorije.....a s druge strane stoji mi ovamo sa strane jedan CM V8 hladnjak kojim bi mogao dici proc na 4.5 GHz minumum....sam se dvoumim koliko bi isplativa bila ta cijela investicija prelaska na potpuno novu platformu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

4000-4500kn računam da bi te ispalo uzet nova platforma, cpu,mbo,ram(2x8GB). Bar bi mene tako ispalo negdje da uzimam. Ak oćeš i5 6600K, možda 1000kn jeftinije s njim. Makar bi ja na tvom mjestu i5 8600K i ploču do 1000kn i 8GB rama i još kroz nekoliko mjeseci istu pločicu 8GB. Onda bi grafa prodisala kak spada.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
infeqt0r kaže...

Ja ganjam da uzmem nesto tipa i5 6600k da izvoza ovu moju grafu do kraja, usput da ubacim nesto brze DDR4 memorije.....a s druge strane stoji mi ovamo sa strane jedan CM V8 hladnjak kojim bi mogao dici proc na 4.5 GHz minumum....sam se dvoumim koliko bi isplativa bila ta cijela investicija prelaska na potpuno novu platformu.

DiRT kaže...

4000-4500kn računam da bi te ispalo uzet nova platforma, cpu,mbo,ram(2x8GB). Bar bi mene tako ispalo negdje da uzimam. Ak oćeš i5 6600K, možda 1000kn jeftinije s njim. Makar bi ja na tvom mjestu i5 8600K i ploču do 1000kn i 8GB rama i još kroz nekoliko mjeseci istu pločicu 8GB. Onda bi grafa prodisala kak spada.

Pa taj 2500k mu je i vise nego dovoljan za 60hz monitor tj za 60fps, to da ide na neki high rr monitor bi mi trebao jedan 8600k da 1070ti prodise.

14 godina

A kolki mu je minimalni fps u najzahtjevnijim igrama. Sigurno nije 40-60 nego 20-30. Rade novo da imas oscilaciju od 60-90 nego 20-75fpsa. Ali da...i5 2500k je dobar proc, ak mu se ne zuri moze cekat dok ne izade nes novije i bolje i tako u nedogled ko i ja sto cekam nasljednika gtx1060 grafe pa cu ga stavit na svoj privjesak od proca pa ce bit isti slucaj ko sad sa i5 2500k i gtx1070Ti...Ak covjek ne zeli previse trosit onda i ovo kaj ima mu je ok, al steta vec kad ima tak jaku grafu da ju ne iskoristi kak spada.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

O kakvim ti dropovia na 20-40 fps ti pricas? Ispod 60 fps ce pasti jedin g4560 u nekim igrama, ovi ostali procesori nemaju problema drzati 60 fps lock.

Njegova grafa moze prodisati u dva slucaja, da uzme 144hz 1080p monitor sa jacim procesorom il da zadrzi taj svoj cpu pa uzme 1440p monitor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 13:31 (war3_tft).
13 godina
protjeran
Bf1 ce mu krepat i ici sigurno do 20-30 fpsa na ultri mozda cak i na nizim detaljima.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
picajzla0707 kaže...

Na ovom čudu je počelo moje igranje tamo početkom 80-tih

MISCREATED
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 13:43 (nicky.sl).
14 godina
war3_tft kaže...

O kakvim ti dropovia na 20-40 fps ti pricas? Ispod 60 fps ce pasti jedin g4560 u nekim igrama, ovi ostali procesori nemaju problema drzati 60 fps lock.

Njegova grafa moze prodisati u dva slucaja, da uzme 144hz 1080p monitor sa jacim procesorom il da zadrzi taj svoj cpu pa uzme 1440p monitor.

A nek igra onda na 1080p 60Hz, bit će mu ok, jer upgrade konfe jedno drugo vuče, a to nije onda trošak 500€ neg puno više. A za 60Hz se ne isplati, ja bi čeko bolje dane...

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina
nicky.sl kaže...
picajzla0707 kaže...

Na ovom čudu je počelo moje igranje tamo početkom 80-tih

moje je također počelo s nekim od tih konzolica (posuđenih nažalost), sjećam se da sam igrao donkey kong ili kako se već zvala igrica

malo ozbiljnije, ako se to može nazvati ozbiljnim, nastavilo se kod prijatelja na zx spectrum i kasnije na komodorcu 64, a kad je izašla amiga 500 radio sam kao crnac sve moguće poslove kojih sam se mogao dokopati i još štedio na lovi za učenički pokaz i marendu, švercao se po tramvajima i bio gladan u školi, radio nakon škole na pijaci, prao aute susjedima, samo da je kupim

trebali su mi mjeseci takvog života kao bajo patak gdje mi je bilo žao kupiti hebenu žvaku, ali sam uspio skupiti za polovni primjerak i prve igre

14 godina
neaktivan

Ne drzi dobro min FPS, u tome i jeste stos :) BF1 na visokim detaljima pada na 40-50, odnosno sve CPU zahtjevnije igre. A min FPS je ono najbitnije jel....

Mogu naci solidnu plocu + i5 6600k + 16 GB DDR4 za nekih 350-400 € polovno ali da jos i garanciju ima. Njemacko trziste je ogromno....a prodao bih 

svoje komponente (MOBO + CPU + RAM) najmanje za pola cijene toga.

Rado bih da prodise grafa jednostavno i da iskoristim puni potencijal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Onda napravi tak kak kazes. Bit ce bolje sigurno.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja bi ti prodao za niže 6600 komplet da si u Hrv. No ako želiš apsolutno do kraja iskoristiti tu grafu onda bi trebao 8600k. 6600/7600k cak i i7 6700/7700k ce ti u nekim situacijama (bf1) biti bottleneck. Pricamo o snižavanju detalja i o par fpsa razlike, ali teoretski (po forumskim standardima) postojat ce u nekim igrama .

Iako ja imam lockan gpu na 100% u svim igrama osim Bf1 (tamo imam 80-85%), ali ne bottleneck...

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina

Zato sam ja odma napisao prvi put i5 8600K ko gospon Stjepanj kak ima i odlično, ak se baš želi štedit i5 8400, ali lijepo je kad možeš sam OC-at po želji.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Ja bi ti prodao za niže 6600 komplet da si u Hrv. No ako želiš apsolutno do kraja iskoristiti tu grafu onda bi trebao 8600k. 6600/7600k cak i i7 6700/7700k ce ti u nekim situacijama (bf1) biti bottleneck. Pricamo o snižavanju detalja i o par fpsa razlike, ali teoretski (po forumskim standardima) postojat ce u nekim igrama .

Iako ja imam lockan gpu na 100% u svim igrama osim Bf1 (tamo imam 80-85%), ali ne bottleneck...

Ne znam što i htio reć sa "snižavanjem detalja", ili sa gpu na 80-85%, ali ne bottleneck?

Što misliš sa ovim snižavanjem detalja ili sa "ne-bottleneckom" a gpu na 80-85%?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
Stjepanj kaže...

evo probao sam, trebalo mi je vremena za namjestiti postavke jer ih je bacilo na minimum nakon nove grafe

sve na very high, ponešto i ultra (osim hebene trave jer me baca ispod 40fps na livadama), fxaa + 4x msaa, advanced popaljeno...

hehe, fps trči po svakuda, od 55 do pošteno preko stotke, mislim da nisam vidio pad ispod 50 (osim već spomenute trave na ultra, to je čisti užas što radi od grafe)

14 godina

Zato sam ja ugasio tu travu dok sam imao gtx1050Ti pa mi je bilo super igrivo, a prije tog sam gledo po netu kaj najviše zaguši grafu i tih par detalja što sam smanjio, nije bitno utjecalo na grafiku i kvalitetu slike u igri tako da ne treba forsirat sve te opcije na max pogotovo u GTA5, u BF1 je isto podnošljivo igrat bez ultra detalja, a pubg nažalost imam, ali nemam grafu pa nemrem testirat. Samo znam da na integrirki od proca igra na 1280x720, ultra low detalji vrti 10-15fpsa uz drop na 2-3fps te tada igra zašteka na nekoliko desetaka sekundi...Znači prestrašno. Al nema veze, nemrem očekivat niš, osim lol na 1080p i med detaljima 70fpsa avg. uz male dropove u fightu na 20fps i to na jako kratko.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 18:22 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DiRT kaže...

Samo znam da na integrirki od proca igra na 1280x720, ultra low detalji vrti 10-15fpsa uz drop na 2-3fps te tada igra zašteka na nekoliko desetaka sekundi...Znači prestrašno.

ja sam klincima stavio gta5 na integriranu od privjeska, na monitoru 1280x1024 i radi bez problema

doduše s jednom pločicom rama je trzala, sa dodatnom pločicom u dual channel i oc rama na 2400 radi sasvim solidno i ne pada ispod 30fps (u nekih sat-dva vremena koliko sam igrao za probu)

11 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
D3lBoy kaže...

Ne znam što i htio reć sa "snižavanjem detalja", ili sa gpu na 80-85%, ali ne bottleneck?

Što misliš sa ovim snižavanjem detalja ili sa "ne-bottleneckom" a gpu na 80-85%?

Kažem da se na forumu gleda bottleneck tako da se smanjuju detalji i ako padne gpu usage imaš bottleneck. Što teoretski je istina, ali nije neka preporuka ljudima (da npr. zaobidju neki cpu zbog toga). Ovo 80-85% sam naveo jer nije strasan bn i to nije ni maxano. "Ali ne bottleneck" je bila imitacija prosjecnog clana foruma, kako je bottleneck i tocka, propast, kraj, nula.

Moram se za sve objasnjavat

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
odjavljen

Čitao sam "u prolazu" i nisam ubrao sarkazam ;)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice