GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Ma kakvo napajanje,ili radi ili ne ovo je greška od kabla,kartice ili monitora...ne nužno tim redosljedom 

DP je osjetljivo govno,meni je radi kontakta sa kučištem na utoru od kartice znalo pucat 144hz

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 22:00 (ZGamer).
15 godina
neaktivan

evo igram vec par sati i nista ...na prošloj kartici gtx 1080 gaming xtream prije 2 dana se to nije događalo isti monitor isti kabe,l danas prvi put cim sam ovu stavia karticu ali deskop svi testovi ... hdmi .. dvi ništa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

mozda te zeza onaj perzijski tepih na kojem je komp....sala mala...posudi drugu grafupa probaj kod sebe preko dp ili ovu svoju odnesi kod nekog pa probaj u drugom kompu s svojim monitorom...

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zašto su ti ventovi tako nabrijani? Ako je to monitoring ventova (ovaj drugi postotak u redu).

EDIT: Nemojte koristiti DP što ste dobili sa monitorom jer su uvijek neki krš, moj je gubio kontakt doslovno ako ga pipnem, stavio drugi sve 5.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 23:33 (D3lBoy).
15 godina
neaktivan

Sutra cu uzet displayport novi kabel.pa vidit koji je dobar u linksa 1.2 verzija.iako mislim da je to do biosa ili drivera jel ima nesto na stranim forumima.ali grafa ima garanciju 4godine a posto je na deskopu..benchmarkovima sve pet i u igrama ..jedino dok buta na tisucinku.. ko bi da sad je na servis ...a hdmi i dvi nemaju tih proble.a jedino dp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trebam novu graficku jer ova koju imam sere i razmisljam o 1070 ali su skupe ko sam vrag a ova ispod 1080 kosta par eura vise.

Gigabyte GeForce GT N1080WF3OC 8GD GeForce GTX 1080P 8GB Black - 527.93 € = 3885,56 kn

Je to ok cijena i ok graficka za te novce?

12 godina
NEW_MAN kaže...

Trebam novu graficku jer ova koju imam sere i razmisljam o 1070 ali su skupe ko sam vrag a ova ispod 1080 kosta par eura vise.

Gigabyte GeForce GT N1080WF3OC 8GD GeForce GTX 1080P 8GB Black - 527.93 € = 3885,56 kn

cijena je super, ako te toliko izađe na kraju 

ovdje imaš review, čini se ok

15 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

Uzmi ovo, dosta bolja kartica, cooler na gigabyticama je srednja zalost..

17 godina
ansha kaže...
NEW_MAN kaže...

Uzmi ovo, dosta bolja kartica, cooler na gigabyticama je srednja zalost..

iskreno nebi se baš složio oko gigabyte hladnjaka da su srednja žalost, jest da msi ima dva veča venta što je tiše, al  eto meni dok sam imao msi sa tf hladnakom je prestao sam od sebe radit jedan i nakon nekog vremena drugi, dok trenutnio imam gtx 970 g1 gigabyte verzijuisto sa tri venta, nečujem ju opče ni dok igram, a drži grafu na razumnim temperaturama load 70-71 stupanj, još se mora uzet u obzir da 9xx serija se više grije od 10xx.

to su moja iskustva sa msi hladnjacima (čak sam piso msi-u i rekli mi da ju otfuram tam di sam ju kupio, naravno ako imam garu, a gara istekla, jbg)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
17 godina
augi80 kaže...

Nisam proba drugi kabel za dp... s hdmi i dvi nema toga ...a dp kabel koji imam u igrama bf1 nema nista sve normalno windows normalno ...purmark 1h normalno sve..jedino kod boota se javi jel moze bit napajanje

To se i meni nekada zna dogoditi s gtx 1070 kod ucitavanja windowsa doduse vec dugo nije.

Ali ne zamaraj se s time sve dok ti u igrama i normalnom koristenju radi dobro

15 godina
neaktivan

Odradio opet furmark pa occt test po 1h jedno i drugo nema nikakvih problema sve normalno igro bf1 2 ure nists proba opet dvi i hdmi nista... jedino preko display porta nekad skoro i neprimjetno...jel moze bit napajanje da nema snage u tom trenutku..ali onda bi i na hdmi i dvi bilo isto...ili bi se ugasia komp kod svih testova...a ne da mi sr slat na garanciju pa da recu nije nista sto 99posto i nije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo da vam javim uzeo sam 1070 na ComputerUniverse bez poreza.. proslo paypal placanje 427 eura sa dostavom gigabyte-ica

edit: vec je poslana. dobio invoice na mail sa ukljucenim VAT-om koji pribrojen osnovici sa shippingom daje cijenu koju sam platio..  Javim kad stigne..

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 19:03 (red_bull).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

da ne bi bilo kasnije nekakve naplate poreza - ako može netko stručniji pojasniti, jer baš da ćeš izbjeći poreznu mi izgleda predobro da bi bilo istinito (bar za nas stoku sitnog zuba, tu su uvijek nemilosrdni dok kojekakve mange ne plaćaju milijune poreza bez problema)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Najbolja 1070, phoenix verzija od gainwarda je u linksu 3700..da uzmes na firmu i kakti odbijes si porez ispada te jeftinije?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
Stjepanj kaže...
Najbolja 1070, phoenix verzija od gainwarda je u linksu 3700..da uzmes na firmu i kakti odbijes si porez ispada te jeftinije?

nemam ti ja firmu a i ne zelim kolege opterecivati s tim, opet ako ti i netko drugi uzme si u sivoj zoni jer nije u njegovom kompu.. 

a boze moj ako me sj.ebu nebum propal

(G)jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Stigla MSI 1080ka sa alze, zadovoljan za sad 10/10. Igro zadnjih 10+ sati i jako mi se sviđa što kad je ispod 60*C opće ne vrti ventove.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

da ne bi bilo kasnije nekakve naplate poreza - ako može netko stručniji pojasniti, jer baš da ćeš izbjeći poreznu mi izgleda predobro da bi bilo istinito (bar za nas stoku sitnog zuba, tu su uvijek nemilosrdni dok kojekakve mange ne plaćaju milijune poreza bez problema)

Nit se to nasu poreznu tice nit mogu znat za to. Uostalom, na racunu je iznos prikazan kao da ukljucuje pdv...

15 godina
protjeran

Sad kad vidim da vas je vec par narucilo bez pdv-a, mozete mi se obratit preko pm-a u svezi dobrovoljnih donacija kojima ce te mi iskazat zahvalnost. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Još samo fali wallet adresa

16 godina
ansha kaže...

Sad kad vidim da vas je vec par narucilo bez pdv-a, mozete mi se obratit preko pm-a u svezi dobrovoljnih donacija kojima ce te mi iskazat zahvalnost. Hvala.

dobis pivu. ako platis cevape

(G)jokaCRO ingame
15 godina
protjeran
_mark0_69 kaže...

Još samo fali wallet adresa

U pravu si 

BTC uplate:  34UWkwZDbzWrpy2egX8mEcHGFRxtix9Y9R

9 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To sam ja najavio prije 2-3 tjedna pa sam dobio masu TDova jer "širim dezinformacije sa glupih portala"... Što više vrijeme odmice to je gore vrijeme za kupit karticu, cijene memorije rastu, Bitcoin se bliži $5000...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

To sam ja najavio prije 2-3 tjedna pa sam dobio masu TDova jer "širim dezinformacije sa glupih portala"... Što više vrijeme odmice to je gore vrijeme za kupit karticu, cijene memorije rastu, Bitcoin se bliži $5000...

A ja i dalje dobijam isto $ majnajuci eth...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 18:21 (ansha).
11 godina
neaktivan

To sam ti vec objasnio zašto, prije nego je difficulty jako porastao prije tjedan dana, cijena ethera je bila oko 260€, difficulty je porastao ali i cijena na 330€. Tako visoki rast cijene se nije ocekivao u tako kratkom roku, ne brini rast difficultya nije = rast cijene. Diff. može rasti bez da cijena raste.

I zato dobivaš isto kao prije, da je cijena ostala ista kao prije, a difficulty skocio koliko je - dosta manje bi dobivao. A sad necemo vise o majnanju jer svi odma hissy fitaju kad se spomene mining u nekoj temi.

15 godina
neaktivan

Problem rjesen cms islkjucit u biosu i instalirat windowsw uefi tako ima na nvidia forumu i onda rjesi dp problem

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ansha kaže...
D3lBoy kaže...

A ja i dalje dobijam isto $ majnajuci eth...

Nadam se samo da ga ne majnaš sa mojom 1080kom

15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Nadam se samo da ga ne majnaš sa mojom 1080kom

Naravno da ne, ona majna zec :)

12 godina
D3lBoy kaže...

Što više vrijeme odmice to je gore vrijeme za kupit karticu... Bitcoin se bliži $5000...

D3lBoy kaže...

A sad necemo vise o majnanju jer svi odma hissy fitaju kad se spomene mining u nekoj temi.

zamisli zašto...

još malo pa će gejmeri počet linčovat minere 

13 godina

Evo sto dobijem kad se prijavim prek mobitela na Computeruniverse!

12,40 eura je shipping

4,13 eura PayPal fee

edit:ipak ide bez PDV na kraju!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 23:52 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice