GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.558.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Dala kaže...
ipak ne radi. kratko mi je radilo, otisao na kosaricu i corak

Meni radi...

Idi preko androida, idi na computer universe i preko mobilne verzije nemoj upisati u trazilicu koju grafu trebas nego ju pronađi po onim koracima (hardware, grafikkarten itd... kako li vec ide) da dođes do grafe koju trebas. Nakon toga ju stavi u kosaricu, onda uđi u kosaricu i prati korake, kada dođes do kraja vidjet ces da je cijena bez poreza obracunata skupa sa troskovima dostave.

Jedino kaj ne kuzim di se jezik promjeni na engleski na mobilnoj verziji ali se moze snac i na njemačkom, nije neki problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 23:08 (Lucidius).
13 godina
neaktivan

Pukneš chrome i prevede ti, nema eng verzija mobilne stranice. Na checkoutu piše ukupna cijena i pokraj u zagradi piše da je to bez pdv-a, sad jel stvarno naplate taj iznos il ga kasnije uvećaju kad odeš na paypal, ne znam.

13 godina
Lucidius kaže...

Kartica ima ljepsi backplate i vece tvornicke taktove naspram obicne verzije, bundle nije nikom bitan.

Zapravo obrnuto (po meni). Ima RGB pizdarije koje ljudi pljuju po forumima i viši mem clock + dodatnu jedno godišnju garu.

Ono što me zanima da li je u paketu HB bridge kao kod 1080-tke.

9 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

Ono što me zanima da li je u paketu HB bridge kao kod 1080-tke.

Odes na youtube i pogledas 

, i vidis da ne dobijes nikakav bridge 

13 godina

Ma "linac" sam.

Dobro, ionako su predebele za SLI, a opet malo bolji bundle im ne bi škodio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema bridge za sli ... u gtx 1080 gaming xtream premium pack ima si puno vise ..podlogu za mis sli bridge .. adapter plus jos nele gluposto 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Yamacha kaže...

Computeruniverse.Btw koliko je garancija na karticu?

Pise exkl. MwSt. zzgl. Versand (zuzüglich) kaj znaci cijena bez poreza i dodatno postarina. Ako nekome prikazuje bez poreza onda je taj registriran kao firma I guess ili ima slozeno da prikazuje cijene bez poreza.

Long story short, ne mozete kupiti po 494,96 € ako ste fizicka osoba.

.

Gore imate link "Zum Geschäftskunden Shop" ili na engleskom "To the shop for business customers" i kad kliknete na njega dobijete cijene bez poreza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 7:49 (NEW_MAN).
15 godina

Ja znam da bridge dobijes ako kupis maticnu plocu I to vecinom za nvidiu za za amd ga dosad nikad nisam njih vecinom dobijes uz graficku kartu.

15 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

Pise exkl. MwSt. zzgl. Versand (zuzüglich) kaj znaci cijena bez poreza i dodatno postarina. Ako nekome prikazuje bez poreza onda je taj registriran kao firma I guess ili ima slozeno da prikazuje cijene bez poreza.

.

Gore imate link "Zum Geschäftskunden Shop" ili na engleskom "To the shop for business customers" i kad kliknete na njega dobijete cijene bez poreza.

Potpuno krivo, kupio sam vec 2 stvari bez pdv-a, registriran sam kao fizicka osoba. Imaju gresku u sustavu ocigledno jer je to moguce samo s mobilne stranice..

17 godina
ansha kaže...
NEW_MAN kaže...

.

Potpuno krivo, kupio sam vec 2 stvari bez pdv-a, registriran sam kao fizicka osoba. Imaju gresku u sustavu ocigledno jer je to moguce samo s mobilne stranice..

Ok. Idem probat.

EDIT:

Kita. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 10:31 (NEW_MAN).
12 godina
NEW_MAN kaže...

EDIT:

Kita. 

16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Ono prekriženo UVP nije PDV, ako na to misliš.

Nope.
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
ansha kaže...

Ono prekriženo UVP nije PDV, ako na to misliš.

Ne mislim na to nego na Exkl. MwSt.

13 godina
protjeran
Jel itko narucio onu Zotac-ovu gtx 1060 3gb s 5g jamstva? Jel to valja kaj?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evoo radi na 1700 na 3.9 ghz i xfx 550 ts

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Evoo radi na 1700 na 3.9 ghz i xfx 550 ts

Sad lijepo stavi proc na 1.5V i odvali grafickoj max power limit pa pokreni prime + furmark skupa i gledaj vatromet 

15 godina
neaktivan

Evo odma problem haha ... dok palim komp dok boota kada se pojavljiva logo od maticne i od windowsa izbaci ka na pola ekrana ka smetnje u windowsima i igri nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spojeno preko dp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
augi80 kaže...

Evo odma problem haha ... dok palim komp dok boota kada se pojavljiva logo od maticne i od windowsa izbaci ka na pola ekrana ka smetnje u windowsima i igri nista

BJEŽI IZ KUĆE, EKSPLODIRAT ĆE!!!!

P.S. Nemam pojma.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
protjeran
augi80 kaže...

Jel toliki problem uslikat to ili posnimit pa ovdje zaljepit da vidimo sta je ako vec trazis pomoć?

15 godina
neaktivan

Tesko uslilat kad se pali izmedu loga od mbo i windowsa izbaci kao smetnje one puca slika kad je preko dp a preko dvi nista ali dvi nece da radi na 144hz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Snimi onda mobitelom pa stavi na youtube i daj link. Cini mi se da je kabel mozda ostecen ovak na prvu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A dvi mi je single link moram uzet dual link

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nema veze koji je DVI kabl/utor ako se može ukopcati i radi.

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
neaktivan

Na dvi mi nece 144hz kupia novi kabel 60hz jedino ako stavim 144 zacrni ekran ali prilikom boota nema problema kao ni preko hdmi... display port pravi artifekte prilikom boota u igrama i deskopu youtubu nista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo slika ovo nakon loga od mbo prije ulaska u windows samo preko display porta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo slika ovo nakon loga od mbo prije ulaska u windows samo preko display porta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
augi80 kaže...

Na dvi mi nece 144hz kupia novi kabel 60hz jedino ako stavim 144 zacrni ekran ali prilikom boota nema problema kao ni preko hdmi... display port pravi artifekte prilikom boota u igrama i deskopu youtubu nista 

Probaj upotrebljavati zareze u rečenicama :D

Razmišljam o ovome i nema mi smisla.

Kod boota i početka dizanja Windowsa, slika se prikazuje u skoro najnižoj rezoluciju, da bude kompatibilna i s najstarijim monitorima. Prolazi najmanje podataka, najmanja mogućnost za greškom, ali ti samo u toj situaciji imaš probleme.

Išao sam na Google, ali je teško bilo što pronaći, ključne riječi: boot, BIOS, corrupted, picture, image... Sve povezuje s greškama na boot sektoru...

Edit: ipak sam nešto pronašao:

1. Sitna grešnica na kablu. Ako je s drugim kablom ok, onda je sigurno on kriv.

2. Update BIOS-a je u nekim slučajevima riješilo problem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 21:40 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan

Nisam proba drugi kabel za dp... s hdmi i dvi nema toga ...a dp kabel koji imam u igrama bf1 nema nista sve normalno windows normalno ...purmark 1h normalno sve..jedino kod boota se javi jel moze bit napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A nebi je sla na garanciju ima 4godine hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice