GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
toxic kaže...

Moram ti priznat da si pravi BORAC, evo iskreno skidam ti kapu. Da te nema trebalo bi te izmisliti da ga jebeš 

Kako god, ovo ti nisu dobri testovi za CPU.

Idealno bi bilo kada bi našao neke igre gdje postoje ingame bencharci, stavio low postavke i 720p rezu zatim pokrenes test

Tu ces tek i vidjeti pravu snagu i7 7700k to jest njegovog ogromnog takta od 5ghz da pace u toj situaciji ce ti svakih 100mhz igrat ulogu.

U jednom takvom testu mozes ovog Ryzena pomest da ne zna di je, ako to zelis mozes bez ikakvih problema.

Eto kad si bas inzistirao, Heaven 3158 score, cak i uz grafu na malo manjim taktovima sam uspio izvuc veci skor sa i7 naspram i5, eto sad vidimo da i tu ima utjecaja...

17 godina
Lucidius kaže...
toxic kaže...

Moram ti priznat da si pravi BORAC, evo iskreno skidam ti kapu. Da te nema trebalo bi te izmisliti da ga jebeš 

Kako god, ovo ti nisu dobri testovi za CPU.

Idealno bi bilo kada bi našao neke igre gdje postoje ingame bencharci, stavio low postavke i 720p rezu zatim pokrenes test

Tu ces tek i vidjeti pravu snagu i7 7700k to jest njegovog ogromnog takta od 5ghz da pace u toj situaciji ce ti svakih 100mhz igrat ulogu.

U jednom takvom testu mozes ovog Ryzena pomest da ne zna di je, ako to zelis mozes bez ikakvih problema.

Eto kad si bas inzistirao, Heaven 3158 score, cak i uz grafu na malo manjim taktovima sam uspio izvuc veci skor sa i7 naspram i5, eto sad vidimo da i tu ima utjecaja...

Ajde opet testiraj 8 bodova :) Pa objasnio sam ti zbog cega to moze biti.

Ako vec hoces dokazat da sam ja u krivu a ti u pravu onda to napraviti stvarno kak treba

Potrebno je odvrtit nekoliko loopova

Za svaki test trebas imati crno na bijelo ponasanje graficke u testu kao i procesora. Sto podrazumijeva grafove taktova grafa, gpu usegea i tako to...

Mislim da ovo mozemo zatvoriti, ja nemam volje ovu temu nastaviti jer znam konacan ishod.

Ja cu jedan dan biti tako dobar i pokazati kako se to radi uz FRAPS gdje se vidjeti grafovim frejm tajm i fpsovi po odradenoj milisekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 22:34 (toxic).
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
chaselol kaže...

To jedino ako hoce da vidi koji proizvodjac ima jaci IPC a u ovom slucaju je to sigurno Ryzen, kad ih stavis na 4ghz i jedan i drugi vec je bilo testova i rezultata po netu.

Sad kad uleti genijalac sa odgovorom da brzina dize ipc procesora :D ne bi me cudilo

Pa naravno da dize, opet se sramotis sa svojim dezinformacijama, zato procesori i budu jaci kada ih overklokas, inace da bi to znao moras prvo nauciti sta uopce znaci IPC = instructions per cycle, laički znaci sta je veca brzina jezgre vise instrukcija mozes obaviti u određenom vremenu.

Naravno oet gluposti sa time da Ryzen ima jaci IPC, ajd mi daj testove neke gdje si ti to gledao 

Nope.
13 godina
Lucidius kaže...

Pa naravno da dize, opet se sramotis sa svojim dezinformacijama, zato procesori i budu jaci kada ih overklokas, inace da bi to znao moras prvo nauciti sta uopce znaci IPC = instructions per cycle, laički znaci sta je veca brzina jezgre vise instrukcija mozes obaviti u određenom vremenu

Bravo sve si napisao i opet ne kontas sta je IPC kopiras sajtove i neke forumase koji se zaista razumiju ko papagaj, samo si potvrdio da si troll sa wcftecha i nista vise.

IPC je isti bio ti proc na 100mhz ili 5000mhz posto si napisao nesto sto ne razumijes daj da ti objasnim da se ne brukas vise ko tukac.

IPC JE zasnovan na tome kakva mu je arhitektura. Sto znaci ako CPU (IPC) moze da odradi dvije instrukcije/zadatka za svaki 1hz znaci da mu je IPC = 2!

ASad clocknes taj CPU na 2ghz i tu si na 4.000.000 instrukcija/zadataka sto mozes uraditi. 

IPC ostaje isti, nebitno koliko ga clockas IPC JE ISTI, samo ti veci takt omogucuje da odradis vise.

Zamisli sad imas IPC od tipa 8 i proc ti na 500mhz radi isto kao ovaj prehodni na 2ghz.

Jel sad jasnije sta je IPC genijalac?

Lupas da to nije humano vise o_o

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

i evo mene opet u zelenom taboru....msi 1060 gaming x 6gb

razorblade
Moj PC  
10 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Tko je želio lovit visoki score u firestriku sa ryzenom, trebao je koristit win7. U usporedbi sa win 10, na istoj konfi i istim postavkama, win 7 je davao ~15% veći physic score i ~30% veći combined score. Ne znam jesu li što patchali u međuvremenu, ali takva je situacija bila kad je ryzen izašao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
chaselol kaže...

To jedino ako hoce da vidi koji proizvodjac ima jaci IPC a u ovom slucaju je to sigurno Ryzen, kad ih stavis na 4ghz i jedan i drugi vec je bilo testova i rezultata po netu.

Sad kad uleti genijalac sa odgovorom da brzina dize ipc procesora :D ne bi me cudilo

Pa naravno da dize, opet se sramotis sa svojim dezinformacijama, zato procesori i budu jaci kada ih overklokas, inace da bi to znao moras prvo nauciti sta uopce znaci IPC = instructions per cycle, laički znaci sta je veca brzina jezgre vise instrukcija mozes obaviti u određenom vremenu.

Naravno oet gluposti sa time da Ryzen ima jaci IPC, ajd mi daj testove neke gdje si ti to gledao 

Kakvo sramoćenje.

Kakvo šamaranje samog sebe.

Kakvo temeljno neshvaćanje stvari, od nemogućnosti da shvatiš povezanost rezolucije sa cpu-usageom, preko krivog shvacanja benchmarka do ove totalne gluposti o ipc-u.

Predlazem ti da se maknes od ovog svega.

Nisi za to.

Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra u tolikoj mjeri da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.
15 godina
protjeran

Ovo je stvarno ekstrasramocenje za naseg Luci-ja...

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina

Ajme strašno.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D

5 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Kakvo sramoćenje.

Kakvo temeljno neshvaćanje stvari, od nemogućnosti da shvatiš povezanost rezolucije sa cpu-usageom, preko krivog shvacanja benchmarka do ove totalne gluposti o ipc-u.

Nisi za to.

Ti ni sam neznas kaj pises i ne razumijes, al ajd bar je fora 

Eto uhvatili se sad za IPC ko pijan plota a ni ne shvacaju kaj sam pisao, nebitno... 

17 godina

Jel to ovaj link ? http://wccftech.com/amd-ryzen-1700x-benchmarks-leaked-beats-kaby-lake-ipc/

Jbga wccf je ali to sam jedino nasao..

a u k ovo je zapravo kriva tema za ovo, trebalo bi to sve prebaciti u cpu chat temu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 10:33 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...
Glavas_ZG kaže...

Kakvo sramoćenje.

Nisi za to.

Ti ni sam neznas kaj pises i ne razumijes, al ajd bar je fora 

Eto uhvatili se sad za IPC ko pijan plota a ni ne shvacaju kaj sam pisao, nebitno... 

Pisao si da ipc raste overclockanjem, to je dosta...

15 godina
Valentin17 kaže...

Ajme strašno.

sta strano to je za bogu plakati 

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 14:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne kontam što je sad to rofl ? Al daj detaljno... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 15:33 (DarthMarkus).
11 godina
neaktivan

Oh ne sad cemo imat i razrovane GTXice po oglasnicima

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 15:33 (D3lBoy).
17 godina

Delboy je shvatio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

Delboy je shvatio...

Dakle "rofl" je zato što ćemo imat razrovane gtxice po oglasnicima ?

Svaka čast. Ovo ni Tomislav Karamarko ne bi smislio.

17 godina

Ne nego da se prvi puta official reklamiraju kartice radi majnanja kod nas...ok jel ti sad jasno... 

iako su vec godinama pojedini modeli u prodaji za isto... nikad ovakva reklama nije bila

jer se zna za sto se koristi GPU tj pretezito igranje ili neku graficku obradu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 15:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

Ne nego da se prvi puta official reklamiraju kartice radi majnanja kod nas...ok jel ti sad jasno... 

Fail on so many levels.

Dakle, ROFL je zato što ćemo imati pun oglasnik rasturenih kartica i zato što je to prva official reklama za mining fb admina ? ( Ovo btw nije točno, osim ako nisispavao pod kamenom zadnjih par godina ) .

Kako to nisam to skontao odma. Jeben je taj turbo napredni humor. Evo sad se smijem (i plačem).

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 16:00 (DarthMarkus).
17 godina

ahhahahhahahhahah 

p.s 

strolo sam te !

sve 5 samo reno 4 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 16:04 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Super tehnički odgovor kakav smo već navikli čitat od tebe. 

Drugi put reci - glup sam, htio sam popljuvat karticu iako se kca ne kužim u kripotvalute.

Onda sam se pokušao izvući na kolegin post (koji je istinit, ali veze nema sa mojim), pa sam onda bacio foru sa nekim official rekalamiranjem i tu sam zasrao i šefa i stanicu.

Ako si me trolao onda si fakat zvjezdani trol.

4mal razočarao si me.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 16:10 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

fala ti na ljepim rjecima i bontonu 

nisam ja htio popljuvat karticu nego mi je cudan ovakav oglas 

PRVI PUT TO VIDIM nemoras me odmah casiti ja tebe nisam nikad

nemogu svi sve pratit jer nemaju vremena ok bio sam pod kamenom ocito!

ti sve ovo vidim shavcas preosobno i ozbiljno 

i ti si mene jer sam mislio da nisi kao drugi 

uzivaj 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 16:14 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...

4mal razočarao si me.

Mene je Tonči razočarao, i to jako, dao mi je žuti karton jer sam napisao da Lucidius nije pretjerano inteligentan, nisam to možda trebao pisati ali to ne mjenja činjenicu da sam vjerovatno rekao točnu stvar. Možda je to i malo uvredljivo (ako je ja se ispričavam) ali istina je istina, i na kraju zbog istine dobijem žućka. Više Tončijeve postove ne čitam iako su relevantni i najčešće točni.

Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra u tolikoj mjeri da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.
13 godina

Pa nisam. Samo jebi ga kad se šprdaš s nečim onda barem stani iza toga.

Bez ljutnje i ja sam malo popicajzlio - pozdrav.

Glavas_ZG onda piši u negaciji. Npr. osoba X uopće nije glupa. Ima isti ( čitaj : gori)učinak .

Npr. mene je frend zajebao do jaja nedavno - stavio sam post na FB - "Nikola uopće nije toliko glup."

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 16:24 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Hehe oce to sa godinama pa i ja poblesavim povremeno s topica na topic 

kao sto rekoh sve 5 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
_mark0_69 kaže...

Tko je želio lovit visoki score u firestriku sa ryzenom, trebao je koristit win7. U usporedbi sa win 10, na istoj konfi i istim postavkama, win 7 je davao ~15% veći physic score i ~30% veći combined score. Ne znam jesu li što patchali u međuvremenu, ali takva je situacija bila kad je ryzen izašao.

Bilo koji bench kad se vrti, Win7 daje vece rezultate od 8/10

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
DarthMarkus kaže...

4mal razočarao si me.

Mene je Tonči razočarao, i to jako, dao mi je žuti karton jer sam napisao da Lucidius nije pretjerano inteligentan, nisam to možda trebao pisati ali to ne mjenja činjenicu da sam vjerovatno rekao točnu stvar. Možda je to i malo uvredljivo (ako je ja se ispričavam) ali istina je istina, i na kraju zbog istine dobijem žućka. Više Tončijeve postove ne čitam iako su relevantni i najčešće točni.

Jel' ovo ti navijaš da i DarthMarkus "popije" karton?  Moram bit' 'bipolaran' ako sam istovremeno i moderator i forumaš; ja sam sebi dajem kartone da bude sve fer, tako da, dužnost je dužnost. E, sad, "neinteligentan si" je isto što i "glup si", dakle uvreda je. Može Lucidius biti kakav hoće, ali o inteligenciji možemo suditi samo na temelju činjenica, dakle testa inteligencije službenog tijela. Nećemo se valjda informirati s wccftecha i o tome? Vidjeli smo što to može napraviti čovjeku... Ako imaš namjeru napisati da je netko, primjerice, lud, karton nećeš dobiti samo ako si psihijatar i ako imenom stojiš iza dijagnoze. 

Nope.
13 godina

Ja sam popio crveni jel sam Mbaksu pitao je li autističan. Apropo tome branio je onog debila Pewdipiea sa forom da ne postoji razlika između satire i govora mržnje, tj da ju on ne raspoznaje.

Dakle, usrao se i onda iskoristio blagodati administratora i dao mi jedni karton od kad sam na forumu. Razlog - trolanje. To me je i najviše zabolilo.

Tonči jel lijepo kad si sam sebi sudac i porota ? Nekako mi se to čini baš fer i lijepo je što si daš karton nekad. Možda doživimo i crveni akobogda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice