GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

4K gta5 99%load 50% fan. kartica je iznad stock frekva unutar 85C temp limita. jayzev review. Live benchmark. ili je možda urota?

na 29C ja se kuham. 22C je ciljana temp tijekom čitave godine. navečer ljeti kad mrvu udari bura bude oko 24-26(na jugu dalmacije, neki dan), uz mrvu klime to je 22. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Ne budi lijen, provjerit ćemo. :) 

9 godina
neaktivan
8ax kaže...

2x GTX970 (već imam jednu), GTX980Ti ili GTX1070? Za 1080p60.

jedna GTX 970 za 1080p ti je sasvim dovoljna, radije potrosi pare na nesto drugo, ako bas moras :)

recimo novi SSD ili janjetinu i cugu negdje s ekipom

koja ti to igra ne radi 60fps na 1080?

12 godina
odjavljen

Misliš... nestrpljiv? Svejedno, ne budi lijen :) i pogledaj recenziju od Jayza. Ne vidim tu ništa što si tvrdio, na 50% fan je sve pod kontrolom. kad je pojačao curve, temp je bila ispod 77c a klok uvijek iznad tvorničkog boosta. case closed što se tiče mene. ali ne vidim smisla pričati kad je kartica svejedno neisplativa kupnja i ne znam što bi me natjeralo da je kupim. no samo argumentiram što sam od početka tvrdio. 

ali reći ću da je za 1200$ karticu, po meni, vodenjak razuman i za očekivati. ne znam zašto to ne naprave, pa nek i puknu 100$ veću cijenu... ionako je previsoka

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

eywa33 Ne vjeruj bas previše jaztwocent-u, on je do grla u nvidiji, to je postalo toliko očito da je video morao početi sa skečem u kojem nas uvjerava da ovi nisu nikad čuli za njega...sve što on pokazuje je minuta gameplaya di mu clock varira od 1730-1700 mhz, a to što je on rekao da ga je kloknuo na 2050 mhz bez problema nije nigdje dokazao, ni gameplaya, ni bench rezultata, ni temp., nista za usporedbu...ne velim da si u krivu, ali na njegov video se ne bi prozivao...cekajte toncija on ce vam sve izlaborirati kad dobi txp...jedino ak se ni on ne proda nekome od vas za pola gajbe pivkana :-D 

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
drakula789 kaže...

Ja procitao da mogu slajder od voltaze do kraja gurnit.I sas tako fino power tager na max,core 140,memory 600 testirao jedno 20 minuta heavena i proslo.Upalim csgo sve u redu,zavrsim,upalim bf4 i crni ekran.Restart,nema signala(ledice rade),maknem cmos bateriju i jumper,vratim i nece bootat.Ak sredim ovo(i ak nije sjebana) vama gajbu pive,a meni jedna lekcija da ne clockam vise..

Izvadi graficku iz kompa, prikljuci se na integriranu, udi u windowse, deinstaliraj drajvere i msi afterburner ili program preko kojega si klokao i izbrisi sve njegove mape iz diska c ili na kojem se vec nalazi instalacija.

Nakon toga vrati grafu nazad, ukopcaj kabel od monitora nazad u nju, udi u windowse, instaliraj drajvere i program sa kojim overklokas i namjesti nove postavke.

9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Misliš... nestrpljiv? Svejedno, ne budi lijen :) i pogledaj recenziju od Jayza. Ne vidim tu ništa što si tvrdio, na 50% fan je sve pod kontrolom. kad je pojačao curve, temp je bila ispod 77c a klok uvijek iznad tvorničkog boosta. case closed što se tiče mene. ali ne vidim smisla pričati kad je kartica svejedno neisplativa kupnja i ne znam što bi me natjeralo da je kupim. no samo argumentiram što sam od početka tvrdio. 

ali reći ću da je za 1200$ karticu, po meni, vodenjak razuman i za očekivati. ne znam zašto to ne naprave, pa nek i puknu 100$ veću cijenu... ionako je previsoka

Zaljepio sam ti vec gameplaye u crysisu i gta v od provjerenog lika kojemu je uvijek sve na mjestu i ima najbolje gameplaye uz jos 2 lika na youtubeu u kojima se sve jasno vidi. Zasto gledati ove sumnjive reviewe i donositi zakljucke na stranicama koje su na nvidijinom platnom spisku, a pogotovo od jayztwocents kada se zna da skoro uvijek dobija probrane chipove za recenzije i usto je vec imao nekoliko snimki gdje pljuje po amdu, a da ne pricam kolko mu je fanbojevski taj novi video o titanu, valjda se uvlaci da dobije 4 komada gratis kao i zadnji put...

12 godina

cak i u zotacu testiraju 3d mark, heaven i ostalo :)

lol najjaci su mi ovi sto moraju igrati warcraft na 7:50

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 15:48 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Je, Jay je postao fanboy, ali to me ne zanima previše dok gledam kako vrti igru nekih par minuta i ima overlay. sve se može isfejkat ali nekako nisam sklon takvim teorijama zavjere. može govorit, ali ono što vidim je očito.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jay...  Nego, evo, GTA 5, fan na 100% EVGA FTW je na 2025MHz s temp. od 50°C. Otvoreno kućište. U Zatvorenom je to 70°C. Slabo toplina ide van s 4 venta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Je, Jay je postao fanboy, ali to me ne zanima previše dok gledam kako vrti igru nekih par minuta i ima overlay. sve se može isfejkat ali nekako nisam sklon takvim teorijama zavjere. može govorit, ali ono što vidim je očito.

Al kakve veze ima njegov video? gdje se tu vide usporedne snimke oko zagrijavanja sa gtx1080, posto sam ja reako da ce se grijati 10 stupnjeva vise, a ti minimalno vise... nitko nije govorio hoce li to biti 90 vs 80, 84 vs 74 ili 70 vs 60 

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

Al kakve veze ima njegov video? gdje se tu vide usporedne snimke oko zagrijavanja sa gtx1080, posto sam ja reako da ce se grijati 10 stupnjeva vise, a ti minimalno vise... nitko nije govorio hoce li to biti 90 vs 80, 84 vs 74 ili 70 vs 60 

Daj ne cijepi. gtx 1080ka se zagrije isto na 82-84c u roku od odmah na stock fan profilu. Ima video gdje na doomu u minutu ode na max temp limit. ne da mi se tražit. nigdje nema  10c razlike na stock postavkama jer obje idu na.max temp limit nakon par minuta igranja na 99% loada. falija si i amen. 

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Izvadi graficku iz kompa, prikljuci se na integriranu, udi u windowse, deinstaliraj drajvere i msi afterburner ili program preko kojega si klokao i izbrisi sve njegove mape iz diska c ili na kojem se vec nalazi instalacija.

Nakon toga vrati grafu nazad, ukopcaj kabel od monitora nazad u nju, udi u windowse, instaliraj drajvere i program sa kojim overklokas i namjesti nove postavke.

Nece mu to pomoc, ako se stroj uopce ne boot-a onda nije do drivera/software-a.

15 godina
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

Daj ne cijepi. gtx 1080ka se zagrije isto na 82-84c u roku od odmah na stock fan profilu. Ima video gdje na doomu u minutu ode na max temp limit. ne da mi se tražit. nigdje nema  10c razlike na stock postavkama jer obje idu na.max temp limit nakon par minuta igranja na 99% loada. falija si i amen. 

Pa sve stock grafe su očito tak porihtane. Nek se kuri na 80-90 stupnjeva da se vent ne čuje pa nek lagano throtla.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
12 godina
odjavljen

^To ovisi od osobe do osobe. Meni recimo nije problem pojačati fan na nekih 70 pa i 80 posto ako sam sa sluškama. A to onda definitivno spriječava bilo kakav trotl, pa i na referentnjačama. I točno tako, nariktane su da udare 80 i kusur celzijevih i onda ustimavaju takt, ne spuštajući ga pritom ispod stock, a često oko max tvorničkog boosta, sve to na 50% fana. Svi bi mi tvornički aio hladnjak, i bio bi red da su ga stavili na 1200$ karticu. No zašto ako sve što izbace ide ko vruće kifle? nisu ludi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

Ne griju se jednako nigdje, a vec sam ti dao prave linkove klik mada sto vise vrmena prolazi Titan se sve vise odljepljuje temperaturom, a 15 minuta  gejminga nista ne znaci, prava temperatura se ocitava nakon barem sat vremena gejminga!

Vidi se iz aviona da voda ide vise na moj mlin nego na tvoj al dobro!

9 godina
protjeran
ansha kaže...
Lucidius kaže...

Ja sam skuzio da ima samo black screen, to se događa kada se previse OC-a memoriju, a rijesava se tako kako sam napisao!

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ne griju se jednako nigdje, a vec sam ti dao prave linkove klik mada sto vise vrmena prolazi Titan se sve vise odljepljuje temperaturom, a 15 minuta  gejminga nista ne znaci, prava temperatura se ocitava nakon barem sat vremena gejminga!

Vidi se iz aviona da voda ide vise na moj mlin nego na tvoj al dobro!

Jedino što se ovdje vidi iz aviona je da si falija okladu i sad ovdje cjepidlačs. Oni primjeri koje si linkao gdje se vidi neka najveća razlika u temp svejedno dokazuju da si falija i sad se stiskaš i izmisljas toplu vodu. 

Obje idu na 84C i onda spuštaju taktove. I da, nakon dužeg gsmeplaya, neminovno dolaze na temp limit. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 22:07 (eywa33).
12 godina
odjavljen

Nakon sat vremena, na stock clocku, obje su na 84C. Kako ti nije jasno? Ili se praviš glupav ili doista ne shvaćaš. Bez uvrede. Mislim da se praviš jer vjerujem da znaš da nakon sat igranja obje dođu na 84c, temperatura ne ide gore, već taktovi idu dolje i stoje negdje između stock i boosta. govorimo o stocku, a pojačan fan profil će 1080ku držat možda koji stupanj dolje. No 10C razlike na stocku je jednostavno laž i glupost. 

isprika na double postu

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 22:30 (eywa33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...
Lucidius kaže...

Ja sam skuzio da ima samo black screen, to se događa kada se previse OC-a memoriju, a rijesava se tako kako sam napisao!

E pa korisno je nekad procitat sta je problem prije nego predlozis rijesenje...

17 godina

Sta kazete jel se ispalti prodati gtx 970 za 1800kn i kupiti gtx 1060?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da 

Moj PC  
0 7 hvala 0
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Nakon sat vremena, na stock clocku, obje su na 84C. Kako ti nije jasno? Ili se praviš glupav ili doista ne shvaćaš. Bez uvrede. Mislim da se praviš jer vjerujem da znaš da nakon sat igranja obje dođu na 84c, temperatura ne ide gore, već taktovi idu dolje i stoje negdje između stock i boosta. govorimo o stocku, a pojačan fan profil će 1080ku držat možda koji stupanj dolje. No 10C razlike na stocku je jednostavno laž i glupost. 

isprika na double postu

Ja sam rekao da ce se grijati 1o stupnjeva vise, nisam precizirao o brojkama kao sta sam ti rekao vec. Ovi testovi od 5 minuta nista ne znace, trebas barem pola sata stress testa ili sat dobrog gejminga da se postigne max radna temperatura. Cak ti je i tonci rekao da se titan grije osjetno vise iz iskustva drugih kupaca.

16 godina
odjavljen

Pa mora se grijati više, ima veći TDP. Čista fizika... U istim uvjetima, dakle s istim ambijentom i istim hlađenjem, imat će veću temperaturu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Pa mora se grijati više, ima veći TDP. Čista fizika... U istim uvjetima, dakle s istim ambijentom i istim hlađenjem, imat će veću temperaturu.

Točno tako samo što kod ovih referentnih sranja to ne vidiš jer obje dođu do limita pa onda onom tko gleda a ne zna što točno gleda ispada da isto "griju". Da im se stavi identičan hladnjak i fixira na određen broj okretaja gde recimo drži GTX 1080 na 75C s Titanom bi sigurno bilo preko 80C. No ovako nema smisla ta vaša rasprava kad je sve jasno a hlađenje je takvo kakvo je, a to je sranje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 9:38 (itomic009).
10 godina
odjavljen
Frenkyca kaže...

naravno da ne, GTX 970 i GTX 1060 su iste kartice

Battlelog: Glavas_ZG
13 godina
Frenkyca kaže...

Ni u ludilu..

15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Ne.

17 godina
odjavljen
Frenkyca kaže...

ja bi

13 godina
neaktivan

Svaka vam cast,alal vam vera.Ako je neko u Belom Manastiru nek navrati na kulen :D

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 2:05 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice