GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
picajzla0707 kaže...
Fanu kaže...
DarthMarkus kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Ajde ne pričaj gluposti, ti da imaš ženu ne bi ti ona dozvolila da kupiš komp od 10.000-15.000 kn 

Zatucala bi te u crnu zemlju.

Stjepkova metoda... Ili to ili birtija je bio uvjet...Ovo je jeftinije, a i doma sam...Pitaj Toxica i Stjepka za dodatne savjete...

I još nešto... Jel ti stvarno misliš da prosječna žena može odšarafiti stranicu, popisati hw i provjerit na nabavi kolko što vrijedi ? Jedino što mi bude neugodno je kad me pita gdje ode ta tvoja plaća

zato sam ja svojoj za iducu godinu najavio investiciju od 15.000kn u novi komp da pripremim teren unaprijed :P

kontam da i dalje misli da nisam u potpunosti ozbiljan lol

ccc, amateri...

ženu navuć na mmo igrice, po mogućnosti što zahtjevnije i problem riješen

je, ima problem sa odrzavanjem pravca u mario kartu, kamoli da ju pokusam uciti makroima u mmou..

16 godina
_mark0_69 kaže...
picajzla0707 kaže...

ccc, amateri...

ženu navuć i problem riješen

Ovo je sve što sam pročitao.

Nego, jel ima tko sa 1060 na forumu, gdje su ti testovi da vidimo kakva je situacija iz prve ruke?

Ja budem uzeo sad kad dode placa pa mogu bacit test

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
picajzla0707 kaže...

ccc, amateri...

ženu navuć na mmo igrice, po mogućnosti što zahtjevnije i problem riješen

To je to! Moja igra više nego ja i hardver se mijenja bez beda! Zanimljivo skroz - a kad je vidiš, rekao bi da nema veze s tehnikom

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
16 godina
Jel itko zna razliku izmedu gigabytove i palitove 1060 graficke? Koja se vise isplati
17 godina
Stjepanj kaže...

kakav oc? i cemu uopce, 1060 u 5 od 6 dx12 naslova na stocku dere rx480 kao od sale! gore sam vec linkao 100 puta samo nitko ne cita!

DFQ?

Znači na tri testa u jednom je GTX 1060 bolja i to je neko deranje ko od šale itd?

11 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

To uopce nema veze sa boljom grafikom i detaljima jer API to nije, DX 12 je tu zbog boljeg iskoristavanja hardvera i lakseg portanja.

Bas vidim kako dobro iskoristava hardver 

11 godina
odjavljen
ansha kaže...

Wtf? JER? Koji je to jezik? Valjda JEL?

Horvatski. Ako cemo biti grammar nazi onda je zapravo je li.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 12:45 (IvanDado).
12 godina
IvanDado kaže...
ansha kaže...

Wtf? JER? Koji je to jezik? Valjda JEL?

Horvatski. Ako cemo biti grammar nazi onda je zapravo je li.

molim bez tih grammar nazi prepucavanja, pa ne želite valjda da vam mortadella dođe u temu 

9 godina
protjeran
IvanDado kaže...
Lucidius kaže...

To uopce nema veze sa boljom grafikom i detaljima jer API to nije, DX 12 je tu zbog boljeg iskoristavanja hardvera i lakseg portanja.

Bas vidim kako dobro iskoristava hardver 

Pa sta mislis da ce se igre same optimizirat?? Dx 12 je samo alat, i dalje je sve na developerima.

14 godina

Amo ekipa koji je ovo k.

Znaci upalim komp jutros i nakon par min pocne se ovo desavat. I onda se ugasi monitor. Promjenija san displej port nema pomaka, probat cu jos DP kabel minjat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Meni zvuci kao zvuk crkavice napajanja ili samo ventilatora napajanja, ali nisam previse strucan. 

17 godina
protjeran

Šta ti piše ovo u crvenom prozorčiću nakon što se monitor ugasi? I jel se ovo čuje coil whine?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 13:45 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zašto je komp tako bućan i to još u 2D...ovo m i izgleda kao da driveri nisu u funkciji pa grafe šibaju na 100% vrtnje ventova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To su cvrčci. Ovo crveno pise no display. i monitor se ugasi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Izvadi donju grafu i prikopcaj monitor na tu gornju i probaj upaliti vidi da li ce normalno raditi racunalo

17 godina
protjeran
Zajeb kaže...

To su cvrčci. Ovo crveno pise no display. i monitor se ugasi.

Jesi probao ručno na izborniku u monitoru probati prebaciti signal na display port? Imaš li drugi monitor da u njega prebaciš kabel kada se ovaj primarani ugasi? Inače ja (R9 Nano) i još jedan kolega s foruma (980TI) imamo sličan problem, monitor izgubi signal iz nekog razloga, njegov je već dugo na servisu i ne mogu otkriti u čem je stvar a ja svog tek moram poslati.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
9 godina
protjeran

Nek proba sa svakom grafickom zasebno upalit komp. Mozes probat i sa drugim kabelom spajat, a mozes i maknut Win 10 i probat sa Win 8.1, posto su sa Pascalom i desetkom vec prijavljivani problemi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Cini se da je rijeseno. Prva 2 tjedna monitor je podnosija OC do 100hza, ali je danas odlucija da nemoze to vise i da ce radit samo na 95hza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

Cini se da je rijeseno. Prva 2 tjedna monitor je podnosija OC do 100hza, ali je danas odlucija da nemoze to vise i da ce radit samo na 95hza.

Al mu to nije defaultna brzina? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
14 godina

Ne. 60hz je kao standard ali se kloka do 100hza.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Zajeb kaže...

Ne. 60hz je kao standard ali se kloka do 100hza.

hm. ja sam nešto čitao o tome no kako se to točno radi?

10 godina

Palit GTX 1060 u pogonu. Max temperatura koju sam primjetio 75C, ventilatori nečujni. Evo par ss-a iz Witchera 3. Ako imate neku konkretnu igru ili bench javite pa isprobam kad stignem.

btw u Alzi 2400 kn s besplatnom dostavom.

Ultra, HBAO+, HW off

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 14:33 (Callisto).
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina

Samo za stjepanja neka provrti ovde u sve tri dx12 igre je rx bolji u ostalima podjednako i onda je to deranje.Sa ispoliranim driverima rx će ubuduće oderat u svim igrama precjenjenu 1060.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Callisto kaže...

Palit GTX 1060 u pogonu. Max temperatura koju sam primjetio 75C, ventilatori nečujni. Evo par ss-a iz Witchera 3. Ako imate neku konkretnu igru ili bench javite pa isprobam kad stignem.

Ultra, HBAO+, HW off

Znaci dobro se ponaša, ja mislim uzet u svijet medija za 2355 kn, sto je cak jeftinije neg u Alzi

13 godina

Jao Zajeb kakve ti fine igračke imaš...De mi reci da još ova dva ssda držiš u raidu, da te nađem i orobim...

Btw da imam 10 soma viška, jel bolji X34 ili ovaj tvoj Asus ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 15:06 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Evo se sad jos malo igra i promjenia DP kabel. Cini se da je on bia krivac svega. Sad opet sve normalno radi na 100hza.

DarthMarkus, ako imas toliko onda je po meni bolji asus, mrvcu, ali bas mrvicu bolji QC i dodatna godina jamstva. SSDi nisu u raidu. Jedan je za os i par igara, drugi je samo za igre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Callisto kaže...

Ultra, HBAO+, HW off

i to sve na i7 920, OCanom naravno.

u facu svim poremecenima

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
nixass kaže...
Callisto kaže...

Ultra, HBAO+, HW off

u facu svim poremecenima

AAAA BN ??????

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

u facu svim poremecenima

Hmm, pa vidiš na četvrtoj slici da je GPU na 92%, a proc je takoreć na 100%.. da, 100%, znači bottleneck. 

i7-9X0 @4GHz je još uvijek solidna zvjerka, u rangu FX-83xx i haswell i5, naravno u igrama koje znaju koristit svih 8 threadova.

Will this run on my 486?
17 godina

ja ne vidim proc na nijednoj slici iznad 70% :D

nikad koristio taj alat, mozda krivo gledam

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice