Graficka r7 260x se gasi

poruka: 12
|
čitano: 3.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

naci svako malo mi zablokira i nestane slika i moram restartat komp da mi se vrati nije nikakav blue screen nego grafika do cega bi moglo bit dal do pregrijavanja ili ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

dal neko zna rijesenje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Graficka r7 260x se gasi

novo napajanje ,gubi struju od onog konektora

0 0 hvala 0
15 godina
Graficka r7 260x se gasi

kakvo napajanje imas?

ili ti grafika gubi negdje kontakt na pinovima ili ti je napajanje preslabo pa dolazi do restarta/gasenja? ako se to desava kad je grafika u loadu definitivno moras novo napajanje uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Graficka r7 260x se gasi

Dosta korisnika ima taj problem štoviše čak i r9 serija ima isti problem (nisu svi u pitanju nekima radi normalno) Takoder ekran se zacrni i moram resetirati pc. Zanimljivo je to da tokom gaminga radi odlicno a crni ekran se pojavi tokom surfanja netom.... nekada i random na deskoptu...Riješio sam to tako da smanjim mem clock sa 1500 mhz na 1450.. I nema više problema...  

primjer 1 

primjer 2

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Graficka r7 260x se gasi

I kod mene ista situacija, napajanje sigurno nije, posto u loadu 24h radi bez greske, mislim da je gpu problem, reklamiraj. Problem je nestabilnost gpu ram-a u idlu, naime, napon u idlu pada, ali memory clock i dalje zna skakati na max brijednosti i dogada se crash.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 11:31 (alien20).

1 0 hvala 2
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

novo corsair vs 550w ma to se dogadalo i prije na 400w 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

odpeljo sam je na garanciju pa cemo vidjet 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

odpeljo sam na garanciju i dobit cu novu :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Graficka r7 260x se gasi

Isti problem imam,prije 2 dana sam kupio cjeli nov pc osim kucista i napajanja,napajanje je chieftec 550w i graficka je radila manje od 1 dan,atime da mi je par puta zblokirao cjeli komp pa morao rucno restartat,pa nakon nekog vremena black screenovi.Nasto sam skinuo kao black screen driver fix,istog trena kad ga krenuo instalirat nista,uopce ne radi vise,kad pokrenem pc nista,uopce nema slike,monitor mi u power saver modu kao da nema grafice.Pa reko idem testirati na burazovom pc i njegovu graf na svojem,pa sam stavio gtx660 da vidim dali mi je do napajanja ali gtx radi bez problema,a r7 na burazovom pc nije se niti pokrenula.On isto ima 550w napajanje,znaci do graf je,ali da dodatno budem siguran prije ove nove r7 koristio sam msi nvidia Gtx 460twin froz ii hawk i bez problema radila dok nije crknuo vent.Uglavnom radije ne kupovati r7,sutra nosim natrag u ducan i zamjena za neku bolju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Graficka r7 260x se gasi

Ima sam isti problem. Rjesenje: turn of display na off.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Graficka r7 260x se gasi

ja sam odpeljo i dobio novu i ta nova isto ne valja :PPPP sad idem na nvidiu hahaah

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice