Grafička HD 4670 AGP

poruka: 20
|
čitano: 5.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Grafička HD 4670 AGP 1Gb DDR3

Molio bi za mišljenje o karakteristikama za istu. U prilogu dajem link web-shop-a preko kojeg bi ju kupio, pošto je kod nas nedostupna. Možda bi većina forumaša rekla okani se više AGP kante, ali sentimentalno sam vezan za tu svoju prvu kantu koja još jako dobro radi, a naročito kada sam prije par dana stavio Win 7 koji apsolutno dobro radi i funkcionira, pa bi samo nadogradio grafiku. Sa troškovima dostave ta grafa dođe negdeje oko 106€, a pretpostavljam da kad stigne kod nas još se plaća PDV 23% i carina (ispravite me ako sam u krivu). Dakle moja prva kanta još jako dobro služi i ne kanim je prodavat bilo u cijelosti ili pojedinačno komponente iz razloga neisplativosti, sam sam je slagao i za ostale moje ukućane je sasvim dobra, a da se ne čeka na red kada sam za svojom drugom (jačom) kantom.

Dakle opis i karakteristike su u prilogu (link), pa bi u tom smislu molio za Vaše mišljenje, a pošto tu na forumu ima ljudi koji su experti za tu vrstu hardwera (Grafika) !

link:   http://www.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90352273/club-3d-radeon-hd4670.asp&urlmapped=true&pm=n+HR

Unaprijed hvala na komentarima..

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 11:39 (logan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička HD 4670 AGP

Kratko i jasno: Najbolja postojeca AGP graficka.

Play hard, go pro!

3 1 hvala 0
16 godina
Grafička HD 4670 AGP

kratko i jasno je najbolja AGP grafa, ali za sve sto te kosta preko 1000 kuna dobijes intel core2duo, p43ich10 maticnu i pciE4670 za oko 1200-1300kn i samim time postaje neisplativo. pogotovo sa narucivanjem izvana gdje ces garanciju ostvarit jako skupo, ja sam nedavno imao reklamaciju 9 mjeseci stare maticne i nije lijepo to radit u RH, a kamo li putem maila i shiping preko granice. ako imas ddr2 ram razmisli o ovoj varijanti, pogledaj cijene u adm-u malo

nije stvar u tome radi li ti racunalo i kakva te sentimentalna vrijednost veze za njega, grafulja je nesto sto se kupuje da traje, isto ko i ostale komponente, s tog racunala da ides kupovat nesto novo jedva da mozes hard reciklirat, cak ni to, a velim, preko 1k kunica vec dobijes nove i bolje komponente

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička HD 4670 AGP

Odlična grafička, no i sam znaš da uz AGP grafičku dolaze i procesori stare arhitekture, jednojezgrene kante koje moraš pošteno nahraniti naponom i clockati ih da bi uopće mogli iskoristiti mogućnosti te grafičke. Ne isplati se nikako!

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Grafička HD 4670 AGP 1Gb DDR3

Ja sam odusto u ulaganje starog pc-a s agp-om, jednostavno se ne isplati, čak je isplativije uzet jeftiniji dual core proc i jeftiniju matičnu nego ulagat u pc s agp-om!

mm
16 godina
neaktivan
RE: Grafička HD 4670 AGP
Fowix kaže...

Kratko i jasno: Najbolja postojeca AGP graficka.

Kratko i jasno: nije!  Slabija je od HD3850 AGP.

17 godina
protjeran

Da vas pitam evo ovako 'preko veze' da ne moram novu temu otvoriti: koja AGP grafička bi bila dobra za dosta staru konfu kod frenda s posla, a ima MBO: ASUS P5PE sa AGP utorom, CPU Intel Celeron i RAM-e DDR 768MB? Dakle konfa je stara oko 5 godina i on bi htio nešto i igrati malo na njoj! Ja sam mislio neku ATI Radeon 3650 ili Radeon 4650 koje stoje oko 600 kuna gledano danas u Linksu. Čovjek je iz okolice Rijeke pa bih molio informaciju i za dostupnost-nabavljivost grafe u Rijeci. Dakle neki Links, Ventex.Neodlučan

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 16:50 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
Grafička HD 4670 AGP

Mozda nesto ovako u Linksu?

World championships:7, GP > started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, > Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hvala. Zna li netko od ovdje s foruma pa da mi post napiše kako je ta grafička sposobna nositi se s današnjim igrama? Ne mislim dakle jer se barem toliko razumijem u grafičke k. da to sada bude neki FarCry2 na Ultra i 1680x1050 rezoluciji nego neke današnje igre pa dobro i ako zahtjevne pa onda može ono na medium detaljima jer čovjek ima namjeru kupiti grafičku i igrati na tom starom kompjuteru. Monitor je 17 inch pa ono 1280x1024. Pa npr. COD2,4,5 ili neki Quake 4. Ako bi proc vrtio jer to ipak stari Celeron? tnx i to bi mi bilo sveSramim se

17 godina
protjeran
Grafička HD 4670 AGP

Itko? Kako bi Celeron, 2GB RAM DDR 400MHz i ATI radeon 4650 AGP vrtili neke novije naslove? Tnx svima!!! Samo savjete ili mišljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grafička HD 4670 AGP

Pretpostavljam da ima neki jednojezgreni slabiji celeron jer vidim da je stra 5god. Iskreno mislim da njemu grafička kartica tog tipa nemože pomoć. Preloš procesor. Da je neki dvojezgreni celeron onda ajde. Ali nešto starije će moć igrat al neka ne očekuje previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grafička HD 4670 AGP

Pa prema nekom iskustvu sa mog starog kompa Crysis je na low išel od 10-20 frameova, COD 4 na medium oko 35, Arkham Asylum je trzal ko lud...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
15 godina
Grafička HD 4670 AGP

Ja sam ima neki jednojezgreni celeron čini mi se 2.4 i dok nisan preša na pentium 3.0 nisan moga ništa kvalitetno igrat. Ali neke igre su išle. Ali mislim da se jednostavno ne isplati kupovat HD4650 512mb uz neki jednojezgreni celeron.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da li bi Super Silent 400 bilo dovoljno da to upogoni? Evo samo još to mi treba?Sramim se

17 godina
stoncin3 kaže...

Da li bi Super Silent 400 bilo dovoljno da to upogoni? Evo samo još to mi treba?Sramim se

Da sam na tvome mjestu, uzeo bi od 450, pa si miran jer i moje od 450 sasvim dobro podnaša !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
17 godina
protjeran

OK. Hvala lijepa loganu i zabranjeniplesu na javljanju. Ovo mi je bilo prijeko potrebno. Nego savjetovao sam tipu da mu je bolje prijeći na neš novoga jer ovo prastaro 5 god. Pa sam reko mu ne trebaš upgrade nego prodaj staro-kupiš novo za 2500-3000KN!!! Neki Athlon 2, 2GB DDR2 i HD4770 bi se dalo ubost za te pare u nas. zzCool

16 godina
neaktivan
Grafička HD 4670 AGP

evo ti ovdje ...

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Znam tnx Gman!Osmijeh Nego ne radi mi se baš tom tipu upgrade konfe jer stvarno ima makinju za bacit... šalu na stranu stara je preko 5 godina. Celeron, DDR 400MHz, integ. grafika, neka MBO ASUS bez daljnjega niš dobroga!Neodlučan Pa sam mu rekao kupi si novoga kompjutera za 3k i imaš igrat se na nečemu 3 god i više. Šta će ovo upgradeati!Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 13:38 (stoncin3).
17 godina
protjeran
Grafička HD 4670 AGP

Eto da javim: tip si je uzeo RAM-a od 1GB DDR u Ventexu u Rijeci i moram zaključiti da je dobro prošao. Platio je samo 242KN u diskontu Ventex na Marinićima. Obzirom da je to stara pločica DDR meme na 400MHz ima i skupljih. Transcend! I da reko je da sigurno neće apgrejdat grafikuSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grafička HD 4670 AGP

ja ne znam zasto uopce kupovati nove agp kartice i ulagati u te stare kante....

ok, znam da se nema para, kuda bas ova Secesija... Darooooo

ali onak, to je nevjerojatno neisplativo, stavite te pare sa strane, doci ce za koji mjesec jos 500-600 kuna, pa jos toliko i imas kroz pola godine-godinu core2duo kantu, najslabiju doduse, ali vec nekaj konkretno u kaj se isplati ulagat.

pazi kuzim da vam kompovi rade i "steta ih je bacat" a nema se za nove, dragi su vam i sto vec, ali kupit novu slabu agp nema smisla jer nemrete nis s njom i nebu vam nis promijenila, a kupit jacu, novu agp nema smisla jer vam sve ostalo nemre pratit grafu i opet vam ne bu puno promijenila, nebute tak i tak mogli skoro nis igrat, za 2-3 igre razlike na min-mid se ne isplati

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice