trebalo bi biti bar preko 20k,a meni je sa fx-om 3.1 ghz na 15k,klokan na 4.0 ghz 17k,a sa amd phenomom x4 925 je bilo oko 18,blizu 19
Šta je točno tvoj problem?
Taj FX stock i daje 15k u Vantagu imaš hrpu reviewa na netu
phenom 925 sigurno ne daje 18k nego duplo manje, odakle ti takve informacije?!
NFS je govno od optimizacije ili cega vec, igra se vuce na mnogo jacim konfama.
nije meni samo nfs problem,recimo sleeping dogs padne na 20 fps
evo slike dok nije ništa bilo pokrenuto i dok je bio 3d mark vantahe pokrenut
To je taj problem. Vidiš da ti frekvencije i GPU load skaču ko blesavi.
Instaliraj si 12.11 beta drivere i tvoj problem je riješen..;)
probat cu i to pa cu vidjet
ma ti pricas gluposti..mid rang?srednja klasa po tome koliko kosta?lupetas..
Molim te prestani siriti dezinformacije, tacno je da 7870 spada u mid to lower high end, ali ti debelo podcjenjuješ doticnu kartu.
Sorry ali HD 7870 na 1250/1450 je brta od dvije HD 6850 lagano clocknute clocnute i to jos sa starim 12.6 driverima, evo dokaz.
Tako brate povuci se iz cijele price, jer ocigledno nemas pojma o cemu pricas.
hd 7870 je sada u rangu gtx660ti,novi driveri čine čuda
On ti je želio ukazat na snagu ove hd7870,koja je sad u rangu više srednje klase,malim ocanjem ide dosta preko hd7950 . Driveri su baš 7870 za razliku od ostalih dali nejveče ubrzanje.
Evo ti jedna slikica stanja prije novih drivera,sad je u ovoj igri razlika i veča par postotaka u korist slabije
Pod jedan nemam hrvatski, iz Sarajeva sam, pod dva stavio sam ti link jer svoju grafu stalno dizes u nebesa(licno ne vidim razloga za to, covjek bi pomislio da imas GTX 690 u najmanju ruku) i podcijenjujes cijelu HD 78xx seriju, zapravo ti trebas nauciti citati i razumijevati, stalno bacas gluposti i svi ti to clanovi govore ali ti ne prestajes.
Pod tri HD 7850 mete pod sa tvojom HD 6850, a jos ne racunamo nove drivere.
Ti si u najmanju ruku nepismen nekuzim se pise odvojeno, lol ovakvi kao ti su mi najjaci druge komentiraju o jeziku, pravopisu i itd, a sami ne znaju pravila.
Kompletan seljakljuk na sceni, anyway i quit.
Tvoja konfa i taj monitor/rezolucija ti je lagani bottleneck za 7850, eto samo da znaš ;)
ne koči ga procesor jer je dobro ocan,nego mu nema smisla na tu rezoluciju stavit hd7850
Postoji tipka HVALA ;)
dečki,nemojte se tu prepirati, nego da mi riješimo moj problem, zasto je gpu scor grafičke slabiji s novim procesorom koji bi trebao biti jači
dečki,nemojte se tu prepirati, nego da mi riješimo moj problem, zasto je gpu scor grafičke slabiji s novim procesorom koji bi trebao biti jači
Ja ne kužim kaj ti nije jasno. Stavi 12.11 beta drivere! To je dobro znani bug od 7870 i u tim driverima je ispravljen. To je već utvrđeno, nema veze s procesorom niti ičime drugime.
imaš li veče performanse s novim procesorom u igrama to je bitno