Gigabyte 8800 GTS 512 Mb

poruka: 34
|
čitano: 4.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gigabyte 8800 GTS 512 Mb
benko kaže...
mtopol kaže...
benko kaže...
unchosen one kaže...

haha jako smješno. Trenutačno igram RE 5, Batman: AA, Shift. Stavio bi neke SS ali mi se neda s tim gnjaviti pošto zauzimaju do 6 MB

Meni na mojoj grafi Shift na FullHD-u steka, istina sa AA i AF ali i kad se AA i AF spusti nisam bas prezadovoljan!

A sad da na 8800gts 512 to ide ko od sale.....i to na jos vecoj  rezi...nevjerojujem!

Moguce je jer NFS Shift neradi bas najbolje na ATI karticama.

Ne nemoguce jer na 285-ici na toj rezi steka..

neznam. Znam samo da na ATI karticama ide slabo NFS Shift, barem dok neizadje novi patch i novi catalyst 9.12. Evo meni recimo s HD4850 na rezoluciji 1280x1024 8xAA,16xAF , na samom startu imam oko 25-30 FPS-a, a kasnije ide puno bolje oko 50-60FPS-a. Nisam probo na vecoj rezoluciji jer imam 19" monitor.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
benko kaže...
mtopol kaže...
benko kaže...
unchosen one kaže...

haha jako smješno. Trenutačno igram RE 5, Batman: AA, Shift. Stavio bi neke SS ali mi se neda s tim gnjaviti pošto zauzimaju do 6 MB

Meni na mojoj grafi Shift na FullHD-u steka, istina sa AA i AF ali i kad se AA i AF spusti nisam bas prezadovoljan!

A sad da na 8800gts 512 to ide ko od sale.....i to na jos vecoj  rezi...nevjerojujem!

Moguce je jer NFS Shift neradi bas najbolje na ATI karticama.

Ne nemoguce jer na 285-ici na toj rezi steka..

Kad valve napravi igru onda nema štekanja tako da sve ovisi kakvi meštri su radili igru.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
17 godina
protjeran

Meni ma ide dobro jer imam HD5850Belji se

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
17 godina
neaktivan
Gigabyte 8800 GTS 512 Mb

Joj kad se sjetim kad sam prije 2god kupio 8800GT AMP koja je to makina bila. Bila je luđačka, a temp u loadu nije preko 79° išla. Još sam ja sa RadeonaX1050 na nju prešao, ma to je bila divota. Samo velika šteta da mi je crkla, otišla joj memorija bila i onda sam dobio 9800GT, ali nije to više ono staro bilo, sad je i ovoj memorija riknula i vidio sam da ih je obje noname napajanje spržilo. Šteta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:06 (BORN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice