E ovako... imam GT240 već gotovo 3 godine i radila je do sadaa bez problema... i eto ovog jutra nakon 2 sata gledanja serija(Arrow, Game of Thrones) dok se zadnja epizoda treće sezone The Walking Dead-a približavala kraju odjednom mi iskoči bijeli ekran i neko tiho pištanje iz zvučnika... napravio sam hard restart i od tada crni ekran... sve radi normalno na internoj grafici... e sad pregrijavanje je isključeno jer je bila hladna kao led kad sam je dotaknuo a dotaknuo sam odmah nakon što je riknula i BIOS ne registrira nikakvu pogrešku jer dobijan normalan jedan bip kada palim kom priključen na nju... i sve u pozadini čujem normalno osim slike a i ventilacija radi.... ako je netko imao sličan slučaj i riješio bio bih zadovoljan s prijedlogom jer garanciju više nemam a žao mi bacat pare na novu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam imao iste simptome na prosloj grafi , komp se upali , vent na grafi se vrti , ali nije davala sliku ! Pekao sam ju , ali nista nije pomoglo !Kupio sam zato novu !
Da budes 100% siguran , mozes ju isprobat u drugom kompu da vidis jel je isti problem !