Zanima me gdje i posto se u ZG moze kupiti najjeftinija hd 5850???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da je u MagazinRS-u najjeftinija.
Pogledaj u Gor info tamo sam ju ja kupio za 1754 samo je prošlo dost. Nezz ako su i oni digli cjene. Ja sam uzeo Sapphire!
Za nekih mjesec i pol do dva bi cijena trebala još past kad počnu dolaziti modeli od konkurencije.
Po meni se isplati pričekati negdje do ljeta pa vidjeti cjelokupno stanje tržišta grafulja
tu su sve cijene umalo,do 100kn razlike,a kad se kupuje takva grafa za tolike pare mislim da se nebi trebalo gledati u 100kn.
Zanima me gdje i posto se u ZG moze kupiti najjeftinija hd 5850???
Ako te zanima gdje je sto najpovoljnije odi na Nabava.net i upises sto zelis.
Kako rezultati vele najjeftinija je u Gor Infu,zatim u MagazinRS-u...
danas sam gledo za frenda, gor info ima za 1859.37 ili tako nesto
ugl oko 1860 kn
@Za autora
Ako mislis kupovati seriju 5xxx preproucam ti da kupis tu karticu kad izadu nove nVidijine kartice jer ce tada ATi-jevim karticama pasti cijena pa tu mozes dosta ustedjeti.
Poanta je u tome sto mi sutra lik dolazi po kuciste i graficku pa cu biti bez kompa/neta za neko vrijeme...
JA lovu nesaljem unaprijed nikome/firme...
A sestra mi zivi u Zg pa sam mislio mozda ima negdje jeftinije osim tih 5 firmi na nabavi net..
Mislio sam joj uplatit lovu pa da mi hpexpressira ili oversearsom posalje..
Zato sam i pito..
A gor info nema na stanju vec o ho ho..
A ljudi su tu pisali da su uzimali po 1800kn...
A dok Nvidija izbaci fermi ja cu dobit unucad a ni u braku nisam..
a i kad izbaci fermi kartice 26.3. ništa se neće promijenit jer izbacuje JAKO JAKO malu seriju
na stranu to štu su i predviđanja cijene/performanse katastrofa... iako nas možda iznenade, ali opet.... možda su u šumi
Da jos citam da gor info narucuju izvana robu,a ti prvo uplatis...
Protis ima za 1900kn, pa mi se to cini ok...