Fx 8320 najbolji gpu uz to? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Fx 8320 najbolji gpu uz to?

Pozdrav dragim ljudima,

imam m5a97 mobo, msi radeon r7 260x, 8gb rama i fx 8320. Bf3, fifa15, cak i battlefront mi je mediumu glatko igriv, no kako sam ja entuzijast kao vi nervira me to sto ne mogu nista zahtjevnije ni na mediumu igrat stoga vas molim neku dobru preporuku graficke kartice za ovaj cpu, cijena je manje bitna, pritom iskljucujem jedino opciju fury x9 jer mi je to ipak previse al citam po netu i vidim da bi mi mozda najbolja opcija bila r9 390 nitro a citam recenzije i vidim dosta problema sa driverima..dajte mi neku preporuku, htio bi igrat ove novije igre kako treba pa da sam s tim miran da mogu razmisljat o novom monitoru hehe..unaprijed se

zahvaljujem!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 11:02 (BackboNet).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozes staviti sto te je volja.

gtx 970 ili r9 390 stavi i miran si.. neces dobiti frejmova ko sa intelom ali ce ti biti super..

.

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Fx 8320 najbolji gpu uz to?

Hvala stari, btw da pitam..u slucaju da se odlucim za neke od tih dviju kartica, imam jeftino napajanje od thermaltakea 500w al vidim da ove kartice traze cca 250 +/- 25w, barem ova r9-ka, i u slucaju da zelim jos dodat ssd da li ce mi to napajanje bit dovoljno, trebam li razmisljat i o novom napajanju?

14 godina
http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice