Driveri za Nvidiu GeForce 9600GT

poruka: 11
|
čitano: 2.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav. Kažu ne postoji glupo pitanje već samo glup odgovor, mene zanima koji je najlakši i najbrži način za update drivera, može li se to preko device managera klikom na gumb update drivers ili moram izbrisat stare te instalirat nove skinute sa službene stranice. Hvala unaprijed.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možeš tako, ja mislim da ti se skinu najnoviji driveri, ali ja bih radije pribjegao metodi skidanja drivera sa službene web stranice proizvođača.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje skines najnovije drivere za svoju graficku karticu. Skines program Driver sweeper (ako ga ne zelis instalirati skini NO INSTALLER verziju). Prvo deinstaliraj kompletno stare drivere preko control panela i prilikom restartanja kompa udi u safe mod i pokreni Driver sweeper te pocisti ostatke Nvidijinih drivera. Zatim restartaj komp ponovo i instaliraj nove sa pocetka teksta. To ti je najbolja i najucinkovitija metoda.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Driveri za Nvidiu GeForce 9600GT
F1-IVO kaže...

Ovdje skines najnovije drivere za svoju graficku karticu. Skines program Driver sweeper (ako ga ne zelis instalirati skini NO INSTALLER verziju). Prvo deinstaliraj kompletno stare drivere preko control panela i prilikom restartanja kompa udi u safe mod i pokreni Driver sweeper te pocisti ostatke Nvidijinih drivera. Zatim restartaj komp ponovo i instaliraj nove sa pocetka teksta. To ti je najbolja i najucinkovitija metoda.

Hvala

Been there done that
17 godina
neaktivan

Ako ga updateam preko device managera, onda se oni neće poduplat ili tako nešto, jer sam već imao sličnih problema??

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ako ga updateam preko device managera, onda se oni neće poduplat ili tako nešto, jer sam već imao sličnih problema??

Nece ako si na Xp, Vista ili WIN7 sigurno!

16 godina

Ja imam istu grafičku i najnovije drivere skinem sa službene stranice, instaliram ih preko starih i nikad ama baš nikakvih problema nisam ima.

Proba sam i na način koji je ivo reka ali nisam primjetija nikakvu razliku u odnosu kako radim inaće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 18:50 (RePlaY).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Ja imam istu grafičku i najnovije drivere skinem sa službene stranice, instaliram ih preko starih i nikad ama baš nikakvih problema nisam ima.

Nisam niti ja cuo da je itko imao problema! Cesto sam i sam lijen pa sam tako instaliram, nikada problema niti sam cuo da je netko imao problema!

Prije Xp-a je bilo strogo preporuceno da se stari driveri prije instalacije obrisu, mislim da vise nema potrebe za tim!

15 godina

To što je F1-IVO predložio što se tiče driver sweepera se radi samo kad se prelazi sa ATI-a na nVidiu ili obrnuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To da, kad se prelazi onda sigurno, znači mogu preko device managera, odlično, jer sam i ja lijen pa tako. HVALA

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maXonja kaže...

To što je F1-IVO predložio što se tiče driver sweepera se radi samo kad se prelazi sa ATI-a na nVidiu ili obrnuto.

Cuj ja sam skeptican glede drivera pa cistim sve stare ostatkeCool.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice