DirectX 12

poruka: 76
|
čitano: 15.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DirectX 12

nije mi se dalo (nit sam mogao normalno) procitati tvoj post tako da cu se samo osvrnuti na ovu recenicu:

"tko stvarno ima želju za novim APIjem, AMD?"

svi koji su clan kronos grupe koja radi na Vulkan APIu (slika clanova u prilogu)

tj svima u gaming industriji je u interesu da se sto vise Vulkan popularizira jer ce tako svi biti na dobitku - developeri izdaju svoj softver na svim relevantnim platformama koristeci jedan jedini API sto im smanjuje troskove a povecava potencijalni profit, dok kompanije koje proizvode hardver mogu obuhvatiti veci broj uredjaja na kojima ce to sve raditi

nikome ne odgovara podjeljenost trzista i hrpa standarda (sto je bilo uobicajeno 80ih i 90ih u PC svijetu), zasto bi svi izmisljali pojedinacno toplu vodu kad se mogu zajednicki udruziti i olaksati svima posao (od proizvodjaca do kupaca)  

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 15:49 (Fanu).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: DirectX 12

.. da. I zato (kao jedan od bitnih razloga) MS-Windows rula scenom, ne zbog želja Khronos grupe (a članstva su tek da imaju insider info, ne iz svog primarnog interesa koji je ugl. suprotan AMDovom vs nVidia, OGL vs DX itd.) Ja znam koje su kompanije članovi.. usporedi status članova. Usporedivo s EU/UN itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
DirectX 12

Ko sto je receno 2k16 ce bit pocetak dx12 ere i to jako dobar

http://wccftech.com/quantum-break-release-simultaneously-pc-xbox-april-5th-rumor/--

ovo ce sutat dupe u konbi dx 12 i 4k reze cant wait !

http://wccftech.com/hitman-feature-implementation-dx12-async-compute-amd/

very nice

http://wccftech.com/rise-tomb-raider-dx12-option-launcher/

jeli je ovo tko isprobao ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 21:28 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
DirectX 12

Unreal tournament uskoro dx12, neznam koji build jos su prealpha. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DirectX 12

http://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Ashes_of_the_Singularity_Mixed_GPU/1.html 

http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DirectX 12
TAG Rise of the Tomb Raider, DirectX 12, Reddit
Rise Of The Tomb Raider' For PC Has DX12 Option, It's Just Not Enabled Yet

http://www.techtimes.com/articles/131968/20160209/rise-of-the-tomb-raider-for-pc-has-dx12-option-its-just-not-enabled-yet.htm

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DirectX 12
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
DirectX 12
Pa koliko sew vidi tu a i na drugim stranicama da će problem biti do MS jer ide preko Windows Store-a.

"In other words, Microsoft really needs to address these issues otherwise it will kill the sales of all of its upcoming Windows 10-only games"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mirzet1976 kaže...
Pa koliko sew vidi tu a i na drugim stranicama da će problem biti do MS jer ide preko Windows Store-a.

"In other words, Microsoft really needs to address these issues otherwise it will kill the sales of all of its upcoming Windows 10-only games"

Poanta je da dx12 nece donjet renesansu na AMD grafe ako je sudit po prvoj dostupnoj igri i da ce i dalje bit problemi i to moguce veci nego do sad.

Ovo sam nasao na YT na gtx 970 se vrti sasvim ok,uz patch dva to ce bit skroz skockano na nvidiama

12 godina
DirectX 12

Pa to je Unreal - nVidia-na uvjek igra bila.

Vidi Far Cry-Primal rewiev   

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 1:16 (mirzet1976).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mirzet1976 kaže...

Pa to je Unreal - nVidia-na uvjek igra bila

Koliko sam vidio ovo nije nvidia naslov i nema nikakav gameworks.

Pogledaj ovo...

AMD Nano 2k reza benchmark

i gtx 980ti 2k reza....nije ista klasa grafa ali razlika je preogromna,bar za sad dok nesto ne naprave ali ovo je trenutacna stvarna situacija

AMD mora nesto napravit da se ovakve stvari vise ne desavaju i jos je najgore od svega sto je ovo prva dx12 igra

12 godina
mirzet1976 kaže...

Pa to je Unreal - nVidia-na uvjek igra bila.

Vidi Far Cry-Primal rewiev   

Ovog lika pratim na YT jer radi dobre bencheve

12 godina
DirectX 12

Ma vidio sam to cim se pojavilo na OCN prije par sati i komentare. Ovo nije prava DX12 igra ovo je migrirana sa DX9-DX12 zato se tako i ponasa na testovima 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 1:32 (mirzet1976).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DirectX 12

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vec sam jednom rekao pricekat bf5, full dx12.o v6, x4 naslov :) ovo su sve od reda poluproizvodi..
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
neaktivan
DirectX 12

Evo, ako niste čuli došao je DX12 Patch za Rise of the Tomb Raider, developeri govore da je na GTX 670 došlo da 18% povećanja FPS-a, dok sva druga testiranja govore da je i na AMD-ovim i na Nvidinim karticama došlo do cca 10% smanjenja FPS-a.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DirectX 12

Nema jos prave dx12 igre sve su ovo sranja da prostiš.

Npr pogledajte malo ovog Hitmana pa to izgleda zivi uzas nisu apsolutno se nista pomaknuli naprijed nasprem prethodnog.

Stabla izgledaju ocajnu me micu se, rubovi su katastrofa sve mi je nekako pre kockasto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DirectX 12

Kada su najavljivali DX 12 naglasak je bio na bolje iskorištavanje hardvera ane vizualije. Znači nastavak na Mantele tj. ono što imaju konzole. Grafički benefiti će dolaziti naknadno i pitanje je koliko. Osobno bi više volio bolju umjetnu inteligenciju i fiziku, vizualni dio mi je i tako dovoljno dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Kada su najavljivali DX 12 naglasak je bio na bolje iskorištavanje hardvera ane vizualije. Znači nastavak na Mantele tj. ono što imaju konzole. Grafički benefiti će dolaziti naknadno i pitanje je koliko. Osobno bi više volio bolju umjetnu inteligenciju i fiziku, vizualni dio mi je i tako dovoljno dobar.

Ne komentiram igru zbog dx12 nego opcenito loše izgleda

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Npr pogledajte malo ovog Hitmana pa to izgleda zivi uzas nisu apsolutno se nista pomaknuli naprijed nasprem prethodnog.

Stabla izgledaju ocajnu me micu se, rubovi su katastrofa sve mi je nekako pre kockasto. 

Meni stabla lice k'o da su ih ubacili iz Minecrafta, lose jako. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...
toxic kaže...

Meni stabla lice k'o da su ih ubacili iz Minecrafta, lose jako. 

ma puna igra je takvih tekstura ... meni je to preslose, i ja  smatram da ne bi trebala biti kao nekakav pravi pokazatelj.

Treba sada pogledati ovaj rise of the tomb rider s dx12

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 10:44 (toxic).
17 godina
DirectX 12

Kako se nvidijaši koprcaju u blatu 

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

kako sljaka cf?

mozes bacit par 4k testova?

npr witcher 3, dying light i što igras vec?

10 godina
neaktivan
Kant kaže...

A po čemu to? Na DX12 je jednak pad performansi na AMD-u i Nvidiji, tako da ti argument ne stoji. To što ti korsitiš jedan benchmark za temelj svoje rasprave je kranju glupo jer u obje igre koje imaju DX12 je pad performansi naspram DX11 jednak za oba proizvođača.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
17 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...
Kant kaže...

A po čemu to? Na DX12 je jednak pad performansi na AMD-u i Nvidiji, tako da ti argument ne stoji. To što ti korsitiš jedan benchmark za temelj svoje rasprave je kranju glupo jer u obje igre koje imaju DX12 je pad performansi naspram DX11 jednak za oba proizvođača.

Kak misliš po čemu to? Po ovome

http://www.computerbase.de/2016-03/hitman-benchmarks-directx-12/2/

Gdje je tu pad performansi na AMD hardveru? 

Na koje si ti testove mislio?

17 godina
toxic kaže...
Kant kaže...

kako sljaka cf?

Trenutno igram jedino dragon age inquisition, i tu radi dobro.

Recimo znacajan boost u odnosu na 980 ti, osjeti se razlika

DA:I igram na ultra, s iskljucenim AA, fps je preko 60, nekada i preko 80, ovisno gdje se nalazim, ali u zahtjevnim scenama borbe, padnu na nekih 35

Uglavnom 980 Ti ostavi u prasini definitivno, neusporedivo

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
JozoBozo121 kaže...
Kant kaže...

Priznaj, nvidijasi su na aparatima, samo cekamo nekoga da ih ugasi! :)

17 godina
Kant kaže...
toxic kaže...
Kant kaže...

kako sljaka cf?

Trenutno igram jedino dragon age inquisition, i tu radi dobro.

Recimo znacajan boost u odnosu na 980 ti, osjeti se razlika

DA:I igram na ultra, s iskljucenim AA, fps je preko 60, nekada i preko 80, ovisno gdje se nalazim, ali u zahtjevnim scenama borbe, padnu na nekih 35

Uglavnom 980 Ti ostavi u prasini definitivno, neusporedivo

Buka, temperature?

10 godina
neaktivan
DirectX 12

@XXX

Ovo je nešto novije, ja sam negdje prije nešto starije gledao pa sam se na to osvrtao. 

@Kant

Gtx 900 serija je izašla pred više od godine i pol i to cijelo vrijeme su držale performanse veće nego AMD ekvivalneti, i ti sad kažeš da su nvidija korisnici na aparatima? Pa ne kupuju ljudi GPU s obzirom na to kako će se ponašati u igrama za tri, cetiri godine nego za godinu, dvije. I AMD i Nvidia će lansirati nove serija koje će biti u potpunosti kompatibilne s DX12 a ne ove polovicne kompatibilnosti jer niti jedna kartica ne podržava DX12 u cijelosti.

Ja nisam fanboy niti jedne niti druge kompanije nego gledam što daje najbolje performanse i najbolju grafiku u igrama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice