ASUS Matrix HD7970 P

poruka: 60
|
čitano: 11.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: ASUS Matrix HD7970 P
perudi kaže...
chutac kaže...
Neces valjda dat brdo para vise da bi ti bila lijepa.. Svasta
Ako ces ju drzat na ormaru pod staklenim zvonom, potpuno te razumijem, pace, divim ti se.
Ali za ozbiljno, ti bi dao 1700 kuna vise za istu stvar, samo malo hladniju da se ne vidi pola kvadratnog cm plave boje?
Roditelji placaju, jelda?

da oni placaju nebi vidio nijedne...a da volim takve stvari tako da me zato nemozes osudivat...

- ako ti se ta kartica najvise sviđa i maš novaca za nju kupi ju - nemojte govorit da nesto netreba biti ljepo ako se mozda nece vidjeti stalno - covjek ce znati kako mu kartica izgleda to je bitno i kad bude negdje trebao napisati koju ima - kad napise da ima bas tu svi ce reci ouuuu - predbora - pogotovo jer ju nitko nema - i sad mali off topic - kadi si idete kupit gaće ipak izabirete one koje su vam ljepše od nekih drugih iako ih bas previse ljudi nece gledati jel tako - {#} - tako da kupi si tu karticu i uzivaj -

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
hvala stari evo jedan koji razumije i zna o cemu se prica...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
perudi kaže...
hvala stari evo jedan koji razumije i zna o cemu se prica...

Ali gledaj, nitko ti ništa ovdje ne može prigovoriti, ti ionako daješ svoje novce, ali većina nas misli (zapravo, to je činjenica) da se za iste novce ili dosta manje novaca može dobiti grafička koja je također ekstremna...ali ako ti nije stalo ni do clockanja, ni do buke, ni temperature nego samo do izgleda kartice, samo naprijed, to su tvoji novci i ti odlučuješ i (valjda) znaš što je najbolje za tebe. Iako bih radije rekao, što će te učiniti sretnijim.

13 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Ako imas love uzimaj jednom se zivi ;)

Mislim da je nema niko na balkanu

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/57894-asus-hd-7970-3gb-matrix-platinum-edition-review-20.html

Pogledaj koji OC potencijal zvjer trenutno ne postoji ni jedna karta da je kvalitetnije odradjena, ako imas nekog vani pogledaj cjene se krecu oko 450€.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Evo stigla je u MagazinRS, 4300kn, puno realnije od onih 5000 koje su ti tražili. Jedino što su strani forumi puni ekipe koja nije baš zadovoljna. Neki primjerci idu odlično dok su drugi prosjek, Asusov softver je navodno jako loš. Šteta što nisu birali ćipove već se sve svodi na popularnu silikonsku lutriju.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Ako se već radi o nekom prestižu ili ko zna čem već što te vuče ka high endu samih high end grafičkih kartica (lol), onda bi ja najrađe raspalio po OVOJ, grafička je čudo, 6GB VRAM-a ćeš idućih par godina moći govoriti i vjerojatno će biti i dalje puno previše, a i što se tiče izgleda, zaoštreni rubovi izgledaju moćno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Uzeo karticu platio 4100 kn da usrecim ove sto su se brinuli oko para. A dalje, ja neznam zasto davate svoja misljenja i prijedloge a nije vas nista pitano. To sto bi vi uzeli je vas problem i zelja a ne moj....valjda znate odg na postavljena pitanja a ne trolat po forumu...

1 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
perudi kaže...
Uzeo karticu platio 4100 kn da usrecim ove sto su se brinuli oko para. A dalje, ja neznam zasto davate svoja misljenja i prijedloge a nije vas nista pitano. To sto bi vi uzeli je vas problem i zelja a ne moj....valjda znate odg na postavljena pitanja a ne trolat po forumu...

Hoce li biti neke slike utisci...?

Nek te fino sluzi uzeo si najbolje ;)

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
mozda neznam ako me nedocekaju na noz ko sa ovim...

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
perudi kaže...

Hmm, zanimljivo misljenje, nitko ti od forumasa nije mislio zlo, meni licno zelja GTX 670 nije, vec je imam.

Ljudi su te htjeli "preokrenuti" jer je puno novca sa single gpu koji je opet lutrija sto se tice clockanja kao i ona referentna.

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Sve uredu nisam ni mislio da netko misli neko zlo. Da su me zanimala misljenja pito bi sto ko misli ovo ono. Uzeo sam je jer mi se svida i po svemu ostalom mi odgovara sve je vise nebitno. Nego da mi predemo na ono bitno kako da dodem do ovih Game Keys za 3 igre koje bi trebalo dobit...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Cini se po ovome da je samo Srbija pokrivena ovom akcijom od bivsih ex-yu zemalja.

http://blogs.amd.com/play/this-holiday-never-settle/

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:24 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u linksu ako kupiš hd 7950 ili hd 7970 dobivaš Far Cry 3, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs i 20% popusta na medal of honor warfighter . stoga izgleda da nije samo u srbiji.

cika batmen
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Ja sam samo prenio info sa official AMD site-a, za ostalo ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:38 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cika batmen kaže...

u linksu ako kupiš hd 7950 ili hd 7970 dobivaš Far Cry 3, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs i 20% popusta na medal of honor warfighter . stoga izgleda da nije samo u srbiji.

kada sam kupovao hd 7970 sapphire dobio sam k u zube a ne igru.. platim graficku 3600kn tada i ne dobijen ništa... razocarali me bili :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Cini se po ovome da je samo Srbija pokrivena ovom akcijom od bivsih ex-yu zemalja.

http://blogs.amd.com/play/this-holiday-never-settle/

A to sam i ja procito. Asus reklamira da dobivas te i te igre za odredeni tip na svojoj stranici, a na amd-ovj ima se za obratit ako imas problema sa kodom bilo kakvih tako da sam pito i cekam...

14 godina
neaktivan

izgleda da je u linksu od jucer pocela ta akcija pošto su tek jucer napisali na facebooku

Links poklanja igre uz kupnju grafike....

Uz kupovinu AMD Radeon HD 7750 / 7770 / 7850 / 7870 grafičke kartice ili Links konfiguracija sa navedenim grafikama poklanjamo vaučer za download igre Far Cry 3 i 20% popusta na kupovinu igre Medal of Honour Warfighter na servisu Steam

Uz kupovinu dvije AMD Radeon HD 7750 / 7770 / 7850 / 7870 grafičke kartice (na istom računu) poklanjamo vaučer za downlo

ad igara Far Cry 3, Hitman: Absolution i 20% popusta na kupovinu igre Medal of Honour Warfighter na servisu Steam

Uz kupovinu AMD Radeon HD 7950 / 7970 grafičke kartice ili Links konfiguracija sa navedenim grafikama poklanjamo vaučer za download igre Far Cry 3, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs i 20% popusta na kupovinu igre Medal of Honour Warfighter na servisu Steam..

cika batmen
13 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Malo sam slao mailove jučer vezano uz tu akciju. Za sada samo Links to nudi i to garantira isključivo uz XFX kartice jer ovisi o dobavljaču. Portio, MagazinRS i FuturaIt su rekli da zasada ništa. Čestitam kolegi na kupljenoj kartici i nadam se da će ispuniti očekivanja (ako može na PM ime trgovine gdje ste je kupili za 4100).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
perudi kaže...

evo rekla zena da ce narucivat sad neznam kako oce li to ici u trgovine ili web shop

a cijena je bila sto je rekla 4200kn + PDV znaci nekih 5200

Što ce ti to smece (osim ako bas moras imati). U drugom mjesecu, ili prije ako imas kog na bausteli, ces za tu cifru nabavit dvije HD8870 2GB i jos ti ostane. No sto ljudi milijun cudi.

FLes kaže...

Vidite da lik ima novaca na bacanje i ne zanimaju ga vaši prijedlozi što je isplativije, zato predlažem svima da se koncentriraju ima li ispod 6000 kuna grafička koja će možda ljepše izgledati. I ne zaboravite da ne voli plavu boju.

Mozda voli zelenu boju s jeftinih kartica s pocetka 2000ih. Ili bijelu Sapphire White edition. Osobno mi ovaj Asus izgleda ruznije od GB Windfarth edition

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 17:59 (gljinoliga).
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Imam priliku da relativno jeftino, oko 330$, kupim novu Asus Matrix HD7970 Platinum. Ne znam koliko bi bilo isplativo uzimati R9 290X za oko 600$, obzirom da mi GPU treba za matematičke izračune i simulacije dinamike fluida a ne za igranje. Molim kolege da daju svoje mišljenje. Hvala!

11 Asus Matrix HD7970 Platinum
0 R9 290X
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Hvala svima bili ste mi od velike pomoći i ja dijelim mišljenje da je bolje uzeti Matrix za 330$ (samo nisam htio odmah to da napišem). Upravo pazario {#} http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121671R

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Prekrasna je Bogataš

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Daj meni grafu za igranje a ja cu tebi digitron pa si ti kolega izracunavaj do mile volje:-)al inace "tu" za gpu!lp
||| Core™ inside |||
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Danima pratim newegg i amazon i čekam da se pojavi nešto ovako i pojavilo se{#}.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Danima pratim newegg i amazon i čekam da se pojavi nešto ovako i pojavilo se{#}.

Kad ti stize? prenesi svakako utiske i nek te dugo sluzi ;)

15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Na žalost neće brzo doći jer moram čekati da neko pođe ovamo pa da je ponese jer je slanje poštom veoma poskupilo a onda dođe carina i porez{#}. A svakako, utisci i testovi idu ovdje na forum - kad tad!{#}

http://www.3dmark.com/3dm/1877382

http://www.3dmark.com/pcm8/1877675

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 0:26 (phoenix2003).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

Bump!

kaj bi s karticom??{#}

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Evo ukratko da pokušam napisati šta mi se desilo. Znači kupio sam grafičku karticu i putem redovne pošte je poslana 24.10.2012.godine. Putem trackinga sam je pratio još 24 sata i onda je nestala. Krajem studenog američkoj pošti je prijavljen nestanak paketa a nakon 2-3 dana paket je skeniran u New York-u i poslan na odredište koji sam primio nakon 15 dana. Kada sam otvotio paket imao sam šta vidjeti. Krajevi lima na kojem su DVI konektori bili su sasvim deformirani a bio sam potpuno šokiran kada sam vidio da je kompletna kartica savijena toliko da se ne bi mogla uključiti u PCI-E utor. Pregledao sam paket, sav pribor je bio u paketu i neoštećen. Polako sam, preko koljena, ispravio karticu (ali ne sasvim) toliko da je mogu uključiti i testirati da li je ispravna. OS se digao, zadnji driver instaliran. Test temperatura na idle nije bio normalan a na load da ne govorim. Da pravo kažem i ne sjećam se koliko su visoke bile temperature, nije mi bilo do screenshot-a. Ostavio sam da promatram šta će se desiti i par puta se desio eror 2driver stop responding" te BSOD neovisno o optrećenju ali mislio sam da te probleme izaziva driver i da se oni daju rješiti. Ugasio sam sve i ostavio do sutra da se malo razbistri. Sutra sam odlučio da rastavim kompletnu GPU i da je ispravim, pregledam ima li kakvih oštećenja na komponentama, zamjenim termalnu pasti itd. Kada sam htio da odvrnem šarafe koji su držali hladnjak bio sam nemali iznenađen kada sam vidio da su potpuno otpušteni, gotovo sasvim odvrnuti. Isto se desilo i sa šarafima na backplate. Znači, uradio sam sve što sam planirao, oštećenja nisam vidio. Sve sam spakovao i sada je sve u redu. Najkraće rečeno, ova GPU je zmaj! Sada mi je žao zašto cijeli postupak nisam slikao, možda bi nekome pomoglo u nečemu ali vjerujte nije mi do toga bilo. Odvrtio sam neke testove i rezultate sam već objavio.

Ako neko smatra da je ovaj Asus Matrix logo koji svjetli i mjenja boju prema opterećenju, dječja stvar, vara se. U praksi djeluje veoma moćno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:18 (phoenix2003).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ASUS Matrix HD7970 P

Ako na forumu postoje vlasnici ove grafičke kartice molio bih da mi se jave na PP. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice