AMD Vega
- poruka: 3.223
- |
- čitano: 534.506
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Volio bih da nije Aprils fools, ali...
To je bila fora za prvi april, pročitaj endnotes.
lol znam, cudi me da niko nije stavio u temu
Di je ta AMD Vega više?!
P.S. ima li tko neki dobar info, link, išta..?
Di je ta AMD Vega više?!
P.S. ima li tko neki dobar info, link, išta..?
Skuzili su u amd-u da vegu mogu prodavat samo s gubitkom uz ove cijene gtx 1080...
A gle, nadam se da nisi u pravu, radi nas svih.
Opet, logika mi kaze, da je ovakav scenarij zasad malo cudan...
Sad da li je dobro ili lose za AMD ne znam, ali uskoro cemo vidjeti, samo sto sam bas nestrpljiv.

Ja se isto nadam, al mislim da im je prosao voz i da sad imaju nekonkurentan proizvod koji im se ne isplati prodavat po cijeni koja bi ga ucinila konkurentnim.
Mozda si u pravu, ali to bi bile bas lose vijesti.
Nadam se da nas nece razocarati kad vec nije izasla krajem 2016 kako si forsirali i najavili.

Ima li te Vege vise
Ima li te Vege vise
Nema, AMD je sranje, oduvijek si bio u pravu.
EDIT: no sada ozbiljno, ne znam kada će, ali nadam se da će brzo :)
Ma daj, nije valjda da bus napokon nes i kupio nakon tolko kokodakanjam
bolje da je preskoce i krenu sa novog generacijom, jer kakva god bila doci ce prekasno i nvidia ima bolje opcije u tome segmentu
stvarno ne znam koji im je racku sa tom vegom, koliko je 470/480 win, toliko je ova prica sa vegom fail
Vegi je bolje da odusevi, za razliku od ovog mlakog polaris upgradea!!!

Joj al ce bit hladnih tuševa
Joj al ce bit hladnih tuševa
bit ce i tebi ako nvidia ostane jedini proizvodjac grafickih na trzistu pa ces svaku iducu graficku od nvidie placati 100$ vise
super su mi ljudi kao ti sto se nasladjuju propasti odredjenih brendova (samo da budu u pravu na forumu) kao da jos nisi izasao iz vrtic mentaliteta i "moj tata je jaci od tvog"
Osim toga sta kupujem izricito ono sta daje vece performanse, i dobro se informiram o svemu, neznam po cemu bi ja bio fanboy kad mi je grafa prije ove bila r9 390, a sada se vec unaprijed mogu naci testovi gdje vega ne naslucuje nista posebno sta nvidia nema jos od prosle godine.
Isto tako nebude AMD propao, njima je oduvijek srednji razred bio zlatna tocka, u high endu nikad nisu bili prvi pa ni ne iznenaduje ni ovaj put.
Samo me zanimaju cijene, gtx 1080 je vec sad dosta agresivno postavljena...
mnogo agresivno.. 4000 kn +
Chaselol vidim dajes TD, znaci nisam na ignore kod tebe kako si obecavao? Bas si me razocarao, al dobro znas ti od koga imas sta za naucit pa ti steta da sam na bloku ;)
Di si ti našao 1080 za 4000kn?
Koliko vidim 580x su od 1850kn+ , a 1080 od 4200kn+
Bilo je prije mjesec dana iz casekinga za 3800kn sa dostavom...
https://www.caseking.de/pny-geforce-gtx-1080-xlr8-oc-gaming-8192-mb-gddr5x-gcpn-031.html
jel to to?
https://www.caseking.de/pny-geforce-gtx-1080-xlr8-oc-gaming-8192-mb-gddr5x-gcpn-031.html
jel to to?
Da, blize 3900kn sa dostavom tocnije...
ma 3200kn izbijes porez nitko normalan nece placati 25% poreza
To sta ti imas slabe financije nema nikakve veze sa time ako je nesto sta ti je nedostupno zbog tebi prevelike cijene losa ponuda.
Uostalom 4000kn je killer deal za gtx 1080 i performanse koje dobivas sa njom, kad se sjetim da ima 580ki koje su duplo slabije za 3000kn lupim se po celu, za te pare se nadu 1070ke... Pa ti pricaj svoje gluparije i ispadaj smijesan i dalje.
4000 kn karticu si moze i cistacica iz lidla priustit na 10 rata. mnogo love .elita je to.garant zivis u nekoj supi sa mamom i tatom
ma 3200kn izbijes porez nitko normalan nece placati 25% poreza
Na koji način ti izbijaš PDV samo tako, čekićem možda?
Pa na firmu, valjda?
Pa na firmu, valjda?
Što svaki forumaš mora imati firmu za izbijanje PDVa po računima jer inače nije normalan? Vjerovao ili ne takvu mogućnost imaju samo određeni forumaši koji ili imaju svoje firme ili ih imaju njihovi bližnji.
super su mi likovi koji imaju shemu da nabavljaju proizvode bez PDVa, i onda se iscudjavaju nama ostalima koji nismo u tim shemama i nemamo "rodjake" koji mogu srediti tu shemu
no s obzirom u kakvoj smo banana drzavi ni ne cudi me da mi "posteni" u biti ispadamo budale kad placamo sva davanja drzavi
jos malo pa cemo doista i doci na 100 najbogatijih obitelji, a svi ostali ce zivjeti na razini kosovo standarda