Zna li se kada bi se RX 480 mogla naći u našim trgovinama ?
Za mjesec dana ne referentne sigurno, Sapphire ima spremne kartice.
ajdeeeeeeeeee kako će pasti jedna na "dvanaJst" rata
Zna li se kada bi se RX 480 mogla naći u našim trgovinama ?
Za mjesec dana ne referentne sigurno, Sapphire ima spremne kartice.
ajdeeeeeeeeee kako će pasti jedna na "dvanaJst" rata
Evo baš gledam EA stream, svaka igra do sada je na Frostbiteu, to je dobra vijest za AMD
Evo baš gledam EA stream, svaka igra do sada je na Frostbiteu, to je dobra vijest za AMD
Nisu nest pricali da je AMD i sluzbeni partner za BF1?
Pa AMD je puštao BF1 za vrijeme Polaris streama i bio je onaj gaming evolved logo, a i predhodne Frostbite igre su bile AMD sponsored. Plus BF1 ce biti na DX12 tako da ocekujem i od ostalih novih Frostbite engine igara DX12 (mass efect andromeda, titanfall 2, fifa 17...). Također u ovom gore linku su objasnili što je ono što smo jucer pricali kao 480 Lightning. Dakle tip je stavio na MSI 480 lightning cooler sa 290X pa su temperature bile niske u tom nekom testu...
Ma da cijene vec padaju r9 390 za 250EUR
p.s. BF1 izgleda jaaaaaaaako dobro, cini mi se pravi nasljednik legendarnog 1942
Ovaj skor je stvarno odlican i cini se da je grafa malo jaca od gtx 980 ali temp. do 91c su zabrinjavajuce..naravno ako je ovo tu test istinit
91°c, ovo je ocigledno referentna s automatskim rpm-om
, bas 90+ nisam ocekivao s 14nm...
Da to se ni meni ne sviđa, ali ako je ovo legit onda super... Nešto su postali u toj temi kao Lightning cooler da je netko montirao na 480, a sad vidim i u ovim videima, core clock 1080... kao na lightningu... Bog zna, ali zanimljivo je ovako nagađati
Da to se ni meni ne sviđa, ali ako je ovo legit onda super... Nešto su postali u toj temi kao Lightning cooler da je netko montirao na 480, a sad vidim i u ovim videima, core clock 1080... kao na lightningu... Bog zna, ali zanimljivo je ovako nagađati
gdje ti to vidis core speed? ima samo temperatura, gpu load, fps i cpu mhz(4,5ghz)!
Ova temperatura je hladan tuš, baš razočarenje.
Ova temperatura je hladan tuš, baš razočarenje.
Ili vruć, kako okreneš ne sviđa mi se ovo.
Polaris ima još više tranzistora na istoj površini u odnosu na Pascal, čemu čuđenje.. Nereferentne uvijek rješavaju stvar..
Temperature su tolike jer je zamijenio hladnjak da izbjegne NDA:
The person reuploaded a new Firestrike run with a new score. Note this is the MSi 8gb version of the card and he removed the cooler and put an MSI lightning one on which might explain the temperatures
It's actually not MSI lightning 480 the original poster said that it's just using lightning heatsink for avoid NDA TRAP.
Ajde više da dođe taj 29 pa da vidimo kako stvari stoje.
Bez obzira, referntnu su trebali bolje složiti ili ju uopće ne nuditi. Tko bi ovo kupio, naravno ako je istina.
edit
Ajde više da dođe taj 29 pa da vidimo kako stvari stoje.
Ovo.
Do tad je sve rekla kazala, najvaznije po meni su performanse za 199$ ranga 980 kartice, sve ce se to ohladiti ljudi
AMD je uvjek imao sranje od referentnih hlađenja tako da se netreba loviti za to.
A cjenom je skoro ga 980-ka koja je ipak jača, po meni se ta Ichill black 970ka ne isplati nikako.
šta sad kojeg javla odbrojavaju opet
šta sad kojeg javla odbrojavaju opet
Šuška se o Vegi. Navodno je Nvidia požurila s izdavanjem 1080 i 1070 (skoro mjesec ranije) da u prodaju krene prije nego stigne Vega koja bi trebala biti 50% brža od 1080 za istu cijenu, a Nvidia zbog problema sa zagrijavanjem i slabije kapacitirane tvornice koju koristi za HBM2 nema spremno 1080Ti, nego su morali sve odgoditi za 2017.
*Ovo gore je šala. :)
Navodno će Doom biti pokrenut na ZENu (https://www.facebook.com/amdadria/posts/998831046882065)
Hoće li biti išta više od toga bumo vidili.
Vijest izbrisana. (evo backup https://imgur.com/yEvLcWi)
Cek zar nebi vega trebala bit ko 1080ti, a polaris ovi šta dolazi veci cip ko 1080,ili sam nesto izmisa
Wat, wat, wat !? Kakav je to stream ? Sad prvi put cujem za to.
"PC Gaming Show will start in few hours. No one really knows what to expect from AMD this time, but since Radeon RX 480 was already showcased, we expect to hear more about Radeon RX 470, which is also based on Polaris 10."
Daj da je 490 da mogu pocet stavljat na njuškalo sve šta posjedujem
navodno ce igrati Doom na Zenu..
aj da i to vidimo, taj Amd se skriva kao da rade nesto kriminalno