AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 642.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series
Nisam imao do sad reklamacije, a crkla mi je prastara voodoo dajmonica. 99-e(sluzila me 3 godine ) kad sam kupio GeForce 256 od ASUSteka-a :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Meni jedina koja je crkla je GeForce FX5500 128mb i to za vrijeme igranja Postala 2... Vjerovatno višlja sila nije htjela da to igram :D

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 15:31 (D3lBoy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD Radeon R9 300 Series
D3lBoy kaže...

Meni jedina koja je crkla je GeForce FX5500 128mb i to za vrijeme igranja Postala 2... Vjerovatno višlja sila nije htjela da to igram :D

a to je bio takav škart od grafe, imao sam fx 5200, kao najgore kupnja ikad :)

11 godina
neaktivan

Moja je jos dobro radila, Gigabyte verzija, sjecam se da sam nakon nje uzeo Radeon 9600pro i lošije je radila u GTA SA

17 godina
D3lBoy kaže...

Moja je jos dobro radila, Gigabyte verzija, sjecam se da sam nakon nje uzeo Radeon 9600pro i lošije je radila u GTA SA

ja sam iz fx 5200 prešao na 9550ge i preporodio sam se

14 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ima li itko neku r9 380 da se moze igrati s naponom? meni je zakljucan

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ashcro kaže...

ima li itko neku r9 380 da se moze igrati s naponom? meni je zakljucan

Preko kojeg programa pokušavaš dirati napon?
Probaj TRIXX, jedino sam tamo mogao, probao sam otključati AB na sto načina, al' ništa od toga. ( Sapphire R9 280 Dual-X)

14 godina
VedranMik kaže...

Probaj TRIXX, jedino sam tamo mogao, probao sam otključati AB na sto načina, al' ništa od toga. ( Sapphire R9 280 Dual-X)

pokusao sam i preko trixx, radio mi je na 270x ali na 380 isto neda, gpu tweak, ab i ostali programi takoder

razmisljao sam o flashanju biosa za msi, zato me zanima kako se ostale varijante 380 ponasaju

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Imao sam XFX HD6870 i u BF3 je izgledalo kao da helić poljeće,imala je samo jedan ventilator,ali teška mala zujalica!!

Što se tiće trajnosti GPUa, gtx8600(pasivno hlađenje) kupljena prije 7-8 godina i Palit GTX250 (5-6 godina) još uredno rade!!Ubiti još me ni jedna nije iznevjerila!!

Dok je Aususova MBO riknila 2 puta!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Ja sam imao 8600 s pasivnim hladnjakom, riknula nakon 2 mjeseca hahahaha. Osim toga mi je jos riknuo vent na Powercolorovoj 4650, kartica jos uvijek radi, al samo za surfanje i office. Cim se upali neki film, pregrije se i ugasi PC. Drugih neugodnih iskustava nije bilo. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Jedina grafa koja mi je ikad krepala je bila Radeonka 9200 SE, dosta je i trajala, sjećam se da sam peglao Most Wanted s njom, a kad je otišla zamjenio sam je sa GeForce FX 5200 koju još danas imam i radi, iako mi stoji u kutiji.  Ali dobro, to je bilo tad, danas mi je uopće teško vjerovati da novije grafe krepavaju, imao sam HD 4850 sa malim coolerom koja je znala ić do 85 C redovno, zujala ko luda i opet držala 3-4 godine kod mene bez igdje ikakvih problema, a poslije nje HD 5850 HIS referentni hladnjak kupljena rabljena od kolege koji ju je imao dvije godine ako se ne varam, a kod mene je nekih 3-4 godine i još uvijek radi u drugom kompu i nema frke, a i još je pristojna za full HD igranje.

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

jel se ko sjecha 4850 club 3D oc ver. kojoj je proizvodjac digo oc na 4870 vrujednosti

+ otkljucao u istu a prodavala se oko 600tinjak manje od jace i radi toga je bila povucena

iz prodaje jer je imala iste perfe kao 4870 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ashcro kaže...
VedranMik kaže...

pokusao sam i preko trixx, radio mi je na 270x ali na 380 isto neda, gpu tweak, ab i ostali programi takoder

razmisljao sam o flashanju biosa za msi, zato me zanima kako se ostale varijante 380 ponasaju

Sapphire, volim ih ali to je malo glupo da, nisam mogao ni na 270 ni 280X to oni zaključaju, neznam jel kod svih modela, pogledaj malo bolje u Afterburner opcijama mozda mozes

13 godina
D3lBoy kaže...
ashcro kaže...
VedranMik kaže...

Sapphire, volim ih ali to je malo glupo da, nisam mogao ni na 270 ni 280X to oni zaključaju, neznam jel kod svih modela, pogledaj malo bolje u Afterburner opcijama mozda mozes

Ja imam safirku, 380 i niti preko trixx-a niti AB-a neda dirat napon. Bez toga sam napravio OC core na 1050 i memory na 1600. Dalje neda.

Neznam samo pošto mislim da ima nekakav switch za bios, da probam s tim čačkati?

15 godina
neaktivan
Grozni_Zabac kaže...
D3lBoy kaže...
ashcro kaže...
VedranMik kaže...

Ja imam safirku, 380 i niti preko trixx-a niti AB-a neda dirat napon. Bez toga sam napravio OC core na 1050 i memory na 1600. Dalje neda.

Neznam samo pošto mislim da ima nekakav switch za bios, da probam s tim čačkati?

Imam je i ja, nemas potrebe dirati dual. to ti je safety switch ukoliko na prvom što zahebes a kako ti krenuo.. 

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

4mal kako ti radi mantle ? Meni na Furiji kriminalno sporo + spajka proc...Izgleda da je Mantle dobar samo na low , mid end sustavima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series
Isprobao sam ali nema veceg znacenja za jace masine:-)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja kad upalim mantle zbog prejake masine izbaci mi glavna sklopla:) tako da sigurno je do toga!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
DarthMarkus kaže...

4mal kako ti radi mantle ? Meni na Furiji kriminalno sporo + spajka proc...Izgleda da je Mantle dobar samo na low , mid end sustavima

4mal kaže...

pa trebalo bi imati kod bf4...

probajte na 1440p

16 godina
odjavljen
4mal kaže...
Stjepanj kaže...
Ja kad upalim mantle zbog prejake masine izbaci mi glavna sklopla:) tako da sigurno je do toga!lp

Mene zovu iz HEP-a i kažu da im je trafo eksplodiraotrolololo... 

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Probaj dragon age inq, fail na kubik, odnosno duplo lošije nego na d3d...

P.S. Meni zbog jače mašine bace frejmove po sobi...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
DarthMarkus kaže...

Jel su ti išta razbili do sad? :)

13 godina
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...

Jel su ti išta razbili do sad? :)

Naočale samo, sad nosim one plastične za trimer...J ga, prejaka mašina, previše okretaja je tu...:-)

14 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

ova 290-tka je zakon uopce nemoram radijator palit u sobi.. uvijek ugodno toplo

xfact
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ova 290-tka je zakon uopce nemoram radijator palit u sobi.. uvijek ugodno toplo

HAHAHA upravo ovo. Nabavio prije koji tjedan r9 290 i nakon par sati rada izađem iz sobe i nije mi jasno kako je tolika razlika sobe i ostatka kuće a nisam palio grijanje. Dobro da ju nisam nabavio u 6. mjesecu

14 godina

Al ga sad pretjerujete .

16 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

Ja godinama ne grijem stan od kad imam AMD. Nešto kao Matt s radioaktivnim kanistrom u Marsovcu. :)

Ali ozbiljno, ne šalim se. Soba u kojoj je računalo ne grije se ni s Nvidijom. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Al ga sad pretjerujete .

Cak ne pretjeruju, ako ces duze gejmat u manjoj sobi sasvim sigurno ce se ugrijat..

14 godina

Ma dajte, pa još će vam netko i povjerovat s obzirom koliko se na račun toga šali . Moja grafa nema puno manji TDP od R9 390 a naravno da ne utječe na temperaturu sobe bitno gejmo ili ne gejmo. A ni soba mi nije velika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 18:20 (itomic009).
11 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Ugrijat ce se bilo koja manja soba ako je grafa na 70 ili 95 :) Malo pretjerivanje da s obzirom da referentne 780ti idu do 85c, to kao nije vruce. Sve referente su vruce, uvijek bile.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 18:19 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice