- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš witchera nije briga za proc. Kakva je situacija recimo u GTA V?
Baš witchera nije briga za proc. Kakva je situacija recimo u GTA V?
Hm ne bas tako. Recimo kad udjes u fight gdje imas 3+ npc oko sebe ili u grad, tu se znatno osjeti kakav ti je proc.
A sto se tice GTA 5, svi znamo da i kod najjacih i5/i7 se desavaju divlji gpu usage drop pogotovo kad se vozis po gradu, to nije nista novo.
A imas pun YT klipova kako igra radi u toj kombinaciji bez problema.
Imam 7950 kod sebe i pod visokim OC je trenutno (razlika u odnosu 7970/280X nije pretjerano velika) i guram sve igre na 4.4ghz bez ikakvih problema, naravno desi se nekad da padne usage u nekim naslovima (TESO) ali cisto sumnjam da bi se i jaci izborili s cinjenicom da ti se pojavi scena od 500+karaktera.
Po meni previše analiza i doanaliza i reanaliza LOL. Šogi pegla sve bez problema na FX 6300 i R9 270X na tvorničkim frekvencijama ( ni je mi dozvolio ni minimalno klokanje ), full HD rezolucija. Detalji srednji, visoki ili najviši ovisno o igri ili kombinacija svega toga uključujući i GTA 5. Kod mene sa FX 8320 4.2 i GTX 770 oc također slična tj. još bolja situacija s time da se on igra više od mene, ne zna što je to fraps niti ga zanima. Znimaju ga igre i sve pegla uz hrpu zadovoljstva. Forumi i forumska prepucavanja su mu zadnja rupa na svirali, blago njemu .
A jasno, koliko ih znam šta guštaju u igrama pa makar se one vrtjele i na 25-30fps al opet s druge strane ima nas picajzla kojima su max detalji i stabilnih, pa bar, 50fps preduvjet da bi se upustili u prelazak kakve igre.
A jasno, koliko ih znam šta guštaju u igrama pa makar se one vrtjele i na 25-30fps al opet s druge strane ima nas picajzla kojima su max detalji i stabilnih, pa bar, 50fps preduvjet da bi se upustili u prelazak kakve igre.
opisao si mog kolegu, koji je donedavno igrao na 10-15 fps-a sav uživljen na gtx 570 i nekom dvojezgrenom prastarom athlonu i 2gb rama, i još me uvjerava da je sve super jer igra izgleda super (neka novija tabačina/pucačina sa zombijima)
dok ga nismo prebacili na i5 i 8 giga rama, od onda se čudi i čudi kako sad to sve ide glatko, no i onako je on guštao i igrao se do pet ujutro, sa svojih 48 godina ko da mu je 13
a ja jesam pizajzla, ali baš i ne treba biti sve na max - no witchera 3, koliko god ga jedva čekao, na sve low i ispod 30 fps-a nisam htio igrati, pa stoji instaliran i čeka novu grafu
a ja jesam pizajzla, ali baš i ne treba biti sve na max - no witchera 3, koliko god ga jedva čekao, na sve low i ispod 30 fps-a nisam htio igrati, pa stoji instaliran i čeka novu grafu
Jasno ne sve na max pošto poto, jer neke igre izgledaju odlično i na low, al da je u pristojnim detaljima i na pristojnih 50-60fps bez ikakvog bottlenecka.
Kako misliš "smetalo"? Što ti je smetalo?
Rješavanje garancije, slanje natrag, odgovaraju na pola češkom pola engleskom (Alzashop). Unatoč tome razmišljam ipak na Alzi uzeti si Define S i par ventova, to nije kvarljivo, a i prvo bih išao direktno proizvođaču za neke manje defekte.
Samo me zanima, poštarina je besplatna preko 100€? Jer ja kad stavim u košaricu 110 eura stvari, meni i dalje obračunava 8.90€ poštarine tamo di biram način plaćanja.
trebala bi biti besplatna, pošalji im mail
ne zaboravi si aktivirati popuste od 5 i 10 eurića
5 eura jesam, al' kako 10? :D svaki euro se računa jel, nije to kuna...
Aha, evo razloga. http://imgur.com/I7g8FgA
Ma naravno da ce ovaj procesor ogranicavati ovu grafu ali dobit cu 4puta bolju grafu i rijesit cu se stare.Samo grafa dode 230€ kasnije cu mjenjat procesor pa maticnu, napajanje..svjestan sam da necu prelazit 35 FPS u igrama i da necu moci dici detalje na ultra high ali to je cjena koja sam voljan platiti dok ne skupim lovu i za bolji procesor
Ma uzmem od MSI za 230€ sa cyberport.de i miran sam
nemaju dostavu u hr
Ma uzmem od MSI za 230€ sa cyberport.de i miran sam
nemaju dostavu u hr
Hehe ja sam u Njemackoj vise nego u hr tak da mi to nije problem..
Jeli jos nekom "video driver stopped working", evo od danas prvi put... windows 10, sto volim ovaj windows 10 nema sto...
To je do drivera nis novog za amd ,navikni se heh ;-)
Jeli jos nekom "video driver stopped working", evo od danas prvi put... windows 10, sto volim ovaj windows 10 nema sto...
Nemam nikakvih problema a AMD driverima. Koristim Windows 10 od prvog dana i radi sve bez problema.
Rješavanje garancije, slanje natrag, odgovaraju na pola češkom pola engleskom (Alzashop). Unatoč tome razmišljam ipak na Alzi uzeti si Define S i par ventova, to nije kvarljivo, a i prvo bih išao direktno proizvođaču za neke manje defekte.
Samo me zanima, poštarina je besplatna preko 100€? Jer ja kad stavim u košaricu 110 eura stvari, meni i dalje obračunava 8.90€ poštarine tamo di biram način plaćanja.
Promijenili su iznos za besplatnu dostavu na 200 eura.
Promijenili su iznos za besplatnu dostavu na 200 eura.
Vidjeh, u prijašljem postu sam stavio screenshot toga. 100(95) eura mi ispadne kućište
Kupi kućište od 200 eura i riješeno .
Kupi kućište od 200 eura i riješeno .
Ili 2 po 100 pa stavio pola komponenta u jedno, a pola u drugo kućište.
Ili to, nije loše.
Ili to, nije loše.
Mmm, da, napajanje i storage u jedno, komponente ostale u drugo, sve pospajat i selotejpom ih ujediniti u divan komad umjetnosti zvane case modding.
ako netko ima nešto protiv xfx da ga razuvjerimo, izvrsna grafulja
bla bla bla truch truch...nek se kolju
Koja grafičku od navedenih bi vi odabrali i zašto?
23 | MSI R9 390 GAMING 8G |
---|---|
2 | ASUS STRIX-R9390-DC3OC |
7 | SAPPHIRE NITRO R9 390 |
#1 Sapphire ali ima jedan veliki minus, to je 2 god garancije zato bi ja odabrao MSI (tako sam sa svojom 380 napravio)
#1 Sapphire ali ima jedan veliki minus, to je 2 god garancije zato bi ja odabrao MSI (tako sam sa svojom 380 napravio)
osobno mi 2g garancija nije nikad predstavljala minus, jer 2 godine su poprilicno duge za gpu, no ako zaista nemisli prodavati grafu u te dvije godine onda svakako msi-jevu 390-tku s 3g, opcenito gpu s garom mozes uvaliti za 100-200kn vise sto za 2 godine i nije bog zna kakav gubitak ili dobitaklp
MSI R9 390 odličan dizajn i stvarno su kartice odlične tako da bih ja MSI
Odlično izgledaju ali su loše napravljene. ( moja je od prvog dana savinuta i plastika oko ventova jeftino izgleda i loše je napravljena)
Da sam znao rađe bi uzeo sapphire makar nema backplate i 3 god. garancije.
Čuj backplate tu pomaže iako ga MSI-jeva ima savinula se. Sve današnje moderne kartice pate od toga, što su duže to je problem izraženiji. Mada mislim da bi se i Sapphire-ka isto tako savinula
Odlično izgledaju ali su loše napravljene. ( moja je od prvog dana savinuta i plastika oko ventova jeftino izgleda i loše je napravljena)
Da sam znao rađe bi uzeo sapphire makar nema backplate i 3 god. garancije.
Ovo stvarno izgleda previse , ja ju isto imam i isto tako ta desna strana pada na dole jer je grafika teska ali nije mi se toliko savinula . Malo cu danas bolje pogledat i poslikat pa povuc liniju ko i ti pa da vidim .