AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 644.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

da, al pazite đubradi  - mislim ono !!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 21:13 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: AMD Radeon R9 300 Series
DarthMarkus kaže...

kakva đubrad?? u krivu ste! , oni preskacu doticni dx idu dalje na advanced dx jer amd ima samo dx!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 21:15 (Stjepanj).
13 godina
Stjepanj kaže...
DarthMarkus kaže...

kakva đubrad?? u krivu ste! , oni preskacu doticni dx idu dalje na advanced dx jer amd ima samo dx!

12.1

12 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

Evo usage u BF 4 na auto postavkama , vecina ultra high . sat vremena igranja mozda malo vise , proc se popeo na 81 stupanj . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

katastrofa!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

bezveze, sad fali nesto kakti i kod amd-alol, ali to sto kod njega fali neutjece na gubitak perfomansi, joj kako traze iglu u plastu sijena da se izvuku...

10 godina
neaktivan
Adict kaže...

Evo usage u BF 4 na auto postavkama , vecina ultra high . sat vremena igranja mozda malo vise , proc se popeo na 81 stupanj . 

Koliko je tu krivica FX-a? Ima tko 390 i kakav i5/i7?

10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

bezveze, sad fali nesto kakti i kod amd-alol, ali to sto kod njega fali neutjece na gubitak perfomansi, joj kako traze iglu u plastu sijena da se izvuku...

Točna moja pomisao kad sam vidio.  Znalo se i prije da ne podržavaju DX12 na svim razinama. 

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Hmm, da li se to id Software blago okreće AMD/u? link

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
VedranMik kaže...
Adict kaže...

Koliko je tu krivica FX-a? Ima tko 390 i kakav i5/i7?

Pa sada neznam kolika je krivica fxa al on je klokan bio na 4.4 ja mislim kad sam to igrao ili na 4.6 nisam sad 100 posto siguran . FPS u igri je oscilirao ali ispod 60 fpsa nije bilo al zanimljivo je da igra zna zatrokirati a ipak vrti 60fpsa , zatrokirat mislim da nije fuidno sad dali to ima razlgoa jer nisam bf igrao pola godine pa mozda jer nisam bio na mapama dugo pa to ima ulogu nefluidnosti ,  nemam pojam ;) 

UGL grafa se zakuca na 100 posto kada me netko ubije i cekam za ponovni spawn ;) volio bi i ja ako netko ima i5 ili i7 sa istom grafom pa da vidimo . 

12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

CS:GO competitive cca. 45 min. sa i5 4460.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

@Adict

Ček malo, tamo na onom screeshotu nisam vidio temperaturu CPU-a već gpu-a ako se ne varam. A 81C za gpu i nije nešto strašno, ipak se hawaii jezgre griju na 95 u referentnim kulerima. To je sasvim ok, mislim bilo bi bolje da je niže, al sad tu ima dosta faktora kao što je ventilacija u kućištu i sl.

Ako je pak riječ o CPU temperaturi, to je problem. No nekako mi teško zamislit da jedan fx ide na te temperature na h80i vodenom. Moj se na 4.6ghz nije grijao toliko sa hyper 212evom?!

Sad reci o čemu je riječ, cpu ili gpu na 81C?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
GamerX9 kaže...

CS:GO competitive cca. 45 min. sa i5 4460.

Ako pogasis shadere u opcijama rijesis drop, losa optimizacija na visokom nivou detalja. Bas cu svoju pogledati danas.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
protjeran
eywa33 kaže...

@Adict

Ček malo, tamo na onom screeshotu nisam vidio temperaturu CPU-a već gpu-a ako se ne varam. A 81C za gpu i nije nešto strašno, ipak se hawaii jezgre griju na 95 u referentnim kulerima. To je sasvim ok, mislim bilo bi bolje da je niže, al sad tu ima dosta faktora kao što je ventilacija u kućištu i sl.

Ako je pak riječ o CPU temperaturi, to je problem. No nekako mi teško zamislit da jedan fx ide na te temperature na h80i vodenom. Moj se na 4.6ghz nije grijao toliko sa hyper 212evom?!

Sad reci o čemu je riječ, cpu ili gpu na 81C?

Mislim da je to CPU temp 81 stupnjeva  jer je bio klokan na 4.6 sa 1.375 voltazom , Evo al mozda te i lazem jer nisam sada doma da bi pogledao i bio 100 posto siguran . Kad dodem doma pa vidim i javim sa sigurnoscu . :)

Edit : da da tzo je temp gpu sad vidim tj nekako sam povecao sliku i pise GPU . ;) a proc jbg sad neznam na koliko se grijao . 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 11:49 (Adict).
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Nemamo sta vise pricati i svaka daljnja diskusija je suvišna jer slika govori vise od rijeci. Iako je vec bio link, da se ne zaboravi. Znaci ta jadna 290x im je ubila GTX 780 pa 780Ti pa 980 i na kraju im je sahranila 980 Ti. 

I onda se tu pojavljuju neki likovi kako je 970 bolja kupovina jer trosi manje struje.Pa brate kupi si led sijalicu umjesto volframove u sobi da si izbalansiras potrosnju struje. Taman ces dobiti tih 80W na potrosnji.

http://arstechnica.com/gaming/2015/08/directx-12-tested-an-early-win-for-amd-and-disappointment-for-nvidia/

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 13:09 (Romano).
Moj PC  
15 0 hvala 5
12 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Amd-ov ovaj lik je nakon ovog "skandala" sa nvidiom oko asinkronog računanja rekao kao "ma neš ti, ni mi nemamo potpuni support", čovik odma priznao istinu. Izgleda kao da želi reć "ma nvidija je super, nema veze, malo su lagali, ni mi nemamo pootpuni support za dx12"... Kontra-marketing. 

Adict kaže...

Edit : da da tzo je temp gpu sad vidim tj nekako sam povecao sliku i pise GPU . ;) a proc jbg sad neznam na koliko se grijao . 

Da FX ode na 80C na vodenom... jednom riječju - nemoguće.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Mozda su ovi iz Nvidije potplatili i AMD da daju takve izjave. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...

Garant!!!

14 godina
eywa33 kaže...
GamerX9 kaže...

Garant!!!

Odmah će biti u plusu na sljedećem tromjesečnom izvještaju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ni AMD ni Nvidija niti jednog trenutka nisu tvrdili da podržavaju baš sve mogućnosti predviđene DX12 i, ako se sećate, bilo je poređenja ko podržava šta, šta je bitnije i ko dostiže koji tier, tj od strane MS-a definisani nivo podrške predviđen u DX12. Dakle, nema tu nikakvog iznenađenja što AMD (ili Nvidija) ne podržava sve tehnologije. Uostalom, tako je bilo i sa ranijim verzijama DX-a.

Iznenađenje je da Nvidija ne podržava nešto što je rekla da podržava, i to asinhrone shadere koji bi trebalo da donesu najdramatičniji pomak u performansama u novom DX-u i navodno ih developeri na konzolama već itekako koriste u razvoju nadolazećih igara (dakle, bez toga, port sa konzole na PC u startu trpi performance hit; vlasnici GTX 900 kartica neka misle o tome sledeći put kad budu hteli da se požale na "loš port" koji ima slabe performanse na njihovim "odličnim" karticama). To je problem. Šlag na torti je da su lagali u vezi podrške, da su napali developere Ashes of Singularity da im ne valja engine, a da su ih istovremeno iza kulisa molili da iz igre isključe tehnologije koje oni ne podržavaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 13:51 (Ivan(4)).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lol da iskljuce, a kurce se u svojim igrama s nvidia fičerima...i to u tolikoj mjeri da se nabralo igara na kojima je usporedni gpu iz amd doslovno sahranjen u istoj igri...to nema veze!
17 godina
Stjepanj kaže...
Lol da iskljuce, a kurce se u svojim igrama s nvidia fičerima...

Koje su šanse da (ne)će biti isključeno u Meant to Be Played naslovima?

14 godina

Znači Nvidia je lagala, hmhmh deja vu !!

13 godina
Romano kaže...

I onda se tu pojavljuju neki likovi kako je 970 bolja kupovina jer trosi manje struje.Pa brate kupi si led sijalicu umjesto volframove u sobi da si izbalansiras potrosnju struje. Taman ces dobiti tih 80W na potrosnji.

AHAHAHAHAHAH :DDDDDDDDDDDD

13 godina
itomic009 kaže...

Znači Nvidia je lagala, hmhmh deja vu !!

nije prvi put u godinu dana

13 godina
protjeran
Romano kaže...

Nemamo sta vise pricati i svaka daljnja diskusija je suvišna jer slika govori vise od rijeci. Iako je vec bio link, da se ne zaboravi. Znaci ta jadna 290x im je ubila GTX 780 pa 780Ti pa 980 i na kraju im je sahranila 980 Ti. 

http://arstechnica.com/gaming/2015/08/directx-12-tested-an-early-win-for-amd-and-disappointment-for-nvidia/

jbte a u testu nema furije kao ni furi-x...lol, niti ne stanu u sliku, jer bi graf izbijao van na dx12 metru

13 godina
Stjepanj kaže...

jbte a u testu nema furije kao ni furi-x...lol, niti ne stanu u sliku, jer bi graf izbijao van na dx12 metru

Mogao bi 4mal odvrtiti koji AoS test, cisto za raju 

16 godina
AMD Radeon R9 300 Series

sad će  za 980ti spustit cijenu ispod 350 eura da bi konkurirao R9 390 

ispada da je amd stavija prenisku cijenu za svoje 

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 16:08 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice