Ništa čudno, to je dućan u kojemu svi vide drukčije cijene
Kod mene je 2500 kn...
Ništa čudno, to je dućan u kojemu svi vide drukčije cijene
Kod mene je 2500 kn...
i kod mene je 2089.77, kad otvorim tu famoznu stranicu, probah u još dva browser i tamo ista cijena, čudnooo
Također 2089 kn.
2236,05kn
IQ Zagria 2298,75kn gigabyte 6950
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?part=zag&_command=showItem&item=gig-gv-r695d5-2gd
2.361,44 kn kod mene ispadne
Na nabavi piše točna cijena
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hd+6950&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi
malo češće treba čistiti bar s CCleanerom cashe preglednika
čistim sve
IQ Zagria.hr Gigabyte hd6950 2298.75
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?part=zag&_command=showItem&item=gig-gv-r695d5-2gd
malo češće treba čistiti bar s CCleanerom cashe preglednika
Neznam, odkad sam reinstaliro windowse koristim operu, možda sam 5-6 stranica otvorio u mozilli i chromeu, maloprije otvorim u sva tri browsera i tamo ista cijena (2089.77), sad otvorim u operi opet, ono cijena drugačija i zanimljivo stranica drugačija bude, malo izmjenjena.
Stvarno smiješno.
ma to zna bit ista glupost kao i kod IQ Zagrie
nešto u vezi servera.
vidiš da su i boje drugačije.
nisam siguran, al nešto slično jest.....
Na nabavi piše točna cijena
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hd+6950&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi
Tako i je zapravo ako sam dobio službenu ponudu na e-mail i koštala je kako ti kažeš 2290 kuna.
Naravno i još dostava 45 kuna i poštarina neš malo pri plaćanju.
nabava.net prikazuje točne cijene.
Upravo uplaćeno za HD6950 kod ZAGRIA d.o.o.
Gigabyte 6950 nadam se da će se dati unlockati.
2370 sa dostavom.
Znao sam da su sgve one tvoje priče kako nećeš više na skuplje kartice bile samo laganje samome sebi hehe.
Ajjavi kad to stigne
Mogao bi i ja upiknuti, ali tek kroz koji tjedan, s tim da me muči hoće li onda još biti ovih koje se unlockaju...
još kad je otključa bit će veselja
Mogao bi i ja upiknuti, ali tek kroz koji tjedan, s tim da me muči hoće li onda još biti ovih koje se unlockaju...
Sinko kockaš naveliko.
vjerojatno neće,još ova pošiljka i to je to
vjerojatno neće,još ova pošiljka i to je to
Da, a ljudi inače kupuju HD6950 umjesto kruha pa onda odlazi tako brzo.
Ha čuj, ok, ali opet, za cijenu ove dobiš jaču... osim ako korigiraju cijene. U najgorem slučaju mogao bih upiknuti sa oglasa ako se nađe.
Šta god rekli ipak uvijek vrijedi ona : "Svako svoga konja hvali!"
Ha čuj, ok, ali opet, za cijenu ove dobiš jaču... osim ako korigiraju cijene. U najgorem slučaju mogao bih upiknuti sa oglasa ako se nađe.
Aj sad se pogledaj u ogledalo i dobro razmisli tebali ti rizik i toliki trošak da dobiješ karticu jaču 20% od 5870 a ako nebudeš imao srece odna budes dobio max 5% jacu karticu i popusio naveliko.
Aj sad se pogledaj u ogledalo i dobro razmisli tebali ti rizik i toliki trošak da dobiješ karticu jaču 20% od 5870 a ako nebudeš imao srece odna budes dobio max 5% jacu karticu i popusio naveliko.
Naravno da mu treba. Kakva su to pitanja?
Isto kao i Stoncinu koji ce umrijeti ako ne zamijeni 460 s jačom grafom.
Znao sam da su sve one tvoje priče kako nećeš više na skuplje kartice bile samo laganje samome sebi hehe.
Ajjavi kad to stigne
JavimxD
Probably pon tj uto..:\
Zovem ih sutra anyways u Zagria. istina dobio sam dva maila potvrde narudžbe samo sam tek pet uplatio a oni ne javljaju kada zaprime uplatnicu nego valjda samo narudžbu
@ miki1981
Ne bih ja niti kupovao stvarno samo ipak je to povoljno 2300 za novu 6950 iako da ju nije moguće unlockati u HD6970 99%
ju sigurno ne bih uzeo
Ovako će izmedju ostaloga bit meni za Metro na max sa AAx4 i 1680
a brat bi poludio da ne bi mogao Krizu na max kada izadje 22 ožujak:P jer sam mu već pokazao trailers
:D
JavimxD
Probably pon tj uto..:\
Zovem ih sutra anyways u Zagria. istina dobio sam dva maila potvrde narudžbe samo sam tek pet uplatio a oni ne javljaju kada zaprime uplatnicu nego valjda samo narudžbu
@ miki1981
Ne bih ja niti kupovao stvarno samo ipak je to povoljno 2300 za novu 6950 iako da ju nije moguće unlockati u HD6970 99%
ju sigurno ne bih uzeo
Ovako će izmedju ostaloga bit meni za Metro na max sa AAx4 i 1680
a brat bi poludio da ne bi mogao Krizu na max kada izadje 22 ožujak:P jer sam mu već pokazao trailers
:D
Pripremi brata za popovaču...
Nemreš ni Crysis classic na max s tom grafom (filteri)
Stoncin ima HD6950, a ne ovu pod moj PC
Stoncin ima HD6950, a ne ovu pod moj PC
Pa i o njoj ja i pricam.